Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelina obroża jeszcze nie doszła, ludziska coś mówią, że poczta szwankuje.... A czemu teraz nam forum nie działa?

bzikowa- ale on wtedy się super rozłoży, z lotu ptaka strasznie fajnie to wyglądało, leżał jak taki ''ziomus'' hehe :)

Posted

[quote name='kaskaSz']ewelina obroża jeszcze nie doszła, ludziska coś mówią, że poczta szwankuje.... A czemu teraz nam forum nie działa?

kurcze bo efektu się doczekać nie mogę :evil_lol:
nie mam pojęcia czemu nie działa, pewnie znowu jakieś przeciążenie serweru tudzież jakieś inne problemy zakręcę się tam albo napiszę do nich, znowu im rabanu na robię :evil_lol:

http://img255.imageshack.us/img255/623/pb150006nd4.jpg
też mnie urzekło ;)

• 2 weeks later...
Posted

:x-mas:
Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie, a kiedy opłatek bielusieńki weźmiesz do swej dłoni,
wspomnij w ten dzień uroczysty choć przez chwilkę o mnie.
Oddaleni jesteście kilometrów wiele,tym opłatkiem choć w
myśli z Wami się podzielę.

:tree1:
tego i jeszcze więcej dla Kasi i Foxiego :loveu:
życzy ewelinka i Spaiki

Posted

Zdjęcia pokaże jak mi się zechce linkować, ale chyba wymajstruje jakiś filmik dłuższy ze wszystkich fotek, bo chyba za 100 lat nie wylinkuje wszystkich zdjęć :razz:

Dziękuję za życzenia i życzę wszystkim dogomaniakom Wesołych Świąt!!!

Posted

A u nas mróz jak cholercia, pies po 10min. zmyka do domu, poza tym ma czerwone gardło i bierze 2 syropy, krwawiła mu łapka to ma maść i wogóle jakiś podły humor mam i do tego Foxi jakiś chorowity, albo ja mu wmawiam te choroby, sama nie wiem...:shake: Fotki pewnie będą w w przyszły weekend.

Ewelina co z tym forum, bo się wkurzam i zaraz sama swoje zrobie na fora.pl

A i thx za życzenia :*

Posted

Bzikowa o westcoon'nie, toforum o westach i kotach maine coon.

Fusisław cosik dzisiaj wymiotował po jedzeniu z flegmą, kaszleć nie kaszle, niew iem, syropy nam się skończą to znowu idziemy do weta.
Mam fotki ze świąt i przed świętami.
[FONT=Calibri][/FONT]

[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]
[FONT=Calibri][/FONT]

Posted

Super zaczapkowany Fosxiul :loveu:
Ojej, ogromne mizianko dla chorowitka! kuruj go tam i nie za duzo spacerów, ja mu sie nie dziwie, taka pogoda to tylko na chorowanie :shake:

westcoon?
a co mają westy wspolnego z maine coonami?

Posted

Bzikowa bo są dwoje Administratorów, jeden ma maine coona a drugi (w tym przypadku Ewelinka) ma westika. A nie wiem czemu tak jest :eviltong: A mi też nie działa.. Ale co tam Foxi piękny MEN :razz:

Posted

Waxy dobrze to wytłumaczyła z tym forum, a w nazwie trzeba było jakoś połączyć :P

Z tymi spacerami to nie wiem, on sam o swojej porze się upomina o wyjście... A mi go szkoda i z nim ide, choć rano zakładamy te ubranko drugie, narzutke.

bGirl co to, już 2 psiaki? Jakie?