Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej! Przepraszam, że nie pisze, ani nie daje fotek, ale mam, że tak powiem zapierdziel w domu...
A to Foxi w nowej budzie, którą ja dostałam na imieniny :evil_lol: I z nowym uchem do gryzienia.

Pozdrawiamy serdecznie :*

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej,
miałam trochę problemów z netem dlatego tyle się nie odzywałam, ale już wszystko nadrobiłam:multi:
zaległe buziaki dla Foxiastego:buzi:
i widzę, że warsztaty z fotografii Wam służą, zazdroszczę :loveu:
Fajowa budka!

pozdrawiam

Posted

Przepraszam za to, że się nie odzywałam, ale jak zwykle jestem zabiegana... Foxi fryzjera przyżył dobrze i muszę Wam powiedzieć, że w końcu jest WYTRYMOWANY, a nie ostrzyżony lub w ogóle nie ruszony jak to było ostatnio. Może troche boki głowy ma za krótko, ale odrosną. Głowe ma źle zrobioną /reszta chyba może być/, ale ważne, że jest wytrymowany. Błędy na pewno znajdziecie, ale on nie jest wystawiany, więc tak jak jest chyba może być, taka domowa fryzurka. Krótko i schludnie /wg. mnie/. Foxi chyba wygląda najlepiej po tym trymowaniu niż kiedykolwiek w swoim życiu.
A oto efekty: /fotki takie sobie, bo zaraz po przyjeździe do domu, to Fusisław się kręcił i szumy straszne.../
Przed:

Po:

Przed:

Po:

Przed:

Po:

Posted

pomimo, że siedzę w tej rasie, to nie mam zielonego pojęcia o trymowaniu (przypomniałam sobie co jakiś czas temu zrobiłam Wenie z sierścią na głowie)

ładnie jest! :loveu:

Posted

Mi też się podoba, a sierść na głowie odrośnie ;) Ważne, że jest wytrymowany. Gdyby był psem wystawowym to bym się wkurzyła, a tak jak na domowego psa może być. :evil_lol:

Posted

Hej. Ja nareszcie mam 2 tygodnie wolnego. :loveu: Te święta zapowiadają się nudnie, ale może tak źle nie będzie :) W szkole może być, jak narazie mam dwie 2 na półrocze :oops:. Ale lepsze 2 niż 1 :eviltong: Teraz sobie odpocznę. A co u Was? Jakoś zaniedbałam naszą galerię, ale dam Wam troche fotek z tej sesji łóżkowej, bo wtedy wszystkich nie dałam. One są jeszcze z przed trymowania.