Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bzikowa']Fajny nadwodny Foxi :loveu:
A lubi wodę?
Bardzo lubi wodę, tak ciągnął, że moja sistra ledwo go trzymała.
[quote name='Olusia']Śliczny Foxiaczek a jaki zadowolony :loveu:
On bardzo lubi długie spacerki.
[quote name='Czarna_Owieczka']http://img227.imageshack.us/img227/138/img0772ys0.jpg
Foxik piękny, super wygląda na tle wody :loveu:
Dziękujemy.
[quote name='ewelinka_m']ale macie pogodę super... :loveu:
Foxi pływał w jeziorku? :cool3:
Już dzisiaj nie ma słoneczka :( Foxi zamoczył tylko łapki, ale to i tak przez siostrę, bo go puściła. Ja musiałam go zabrać z wody, ze względu na ten nieszczęsny pęcherz.
[quote name='Pieseczkowo']Zapraszam do galerii Kleksa.Wkleiłam nowe fotki.
[quote name='Pieseczkowo']Zapraszam do galerii Klkesa.Wkleiłam nowe fotki.A obróżka niebieska Red Dingo na nim wygląda czadersko.
Czy Foxi jest rodowodowy?
Oki, zaraz lecimy do Waszych /i nie tylko/ galerii. Foxi nie ma rodowodu.

[quote name='Owczarkowa']

O jak super,że tak dużo fot :multi: :loveu: http://img505.imageshack.us/img505/605/img0799of8.jpg:loveu:

U Ciebie fot i tak zawsze jest więcej :eviltong:

Dziękujemy za tak miłe komentarze :loveu: Przekaże Fusiastemu to w samozachwy wpadnie :evil_lol: Lecę do Waszych galerii :)

Posted

Ja mykam na kolejne 5 dni. Fusisław wykąpany, wymiziany dziękuje za komentarze :loveu:

a to niespodzianka, którą pewnie Was wystraszę :P

Pozdrawiam serdecznie!

Posted

Fusisław już troche zarośnięty, ale włos jeszcze nie wypada, czyli nie stał się martwy. Ciakwe jak z tym fryzjerem wyjdzie :roll: Mam kilka fotek Foxiego, ale nie wiem czy mi się zechce dać, nikt prawie nas nie odwiedza, a ja nawet fotkę swoją dałam... ;)

Posted

Pekińczyki są mojej cioci sąsiada. Jeden został ogolony /wygląda strasznie źle/, a jednego ukradli. Ten pan ma chyba ich 3, a właściwie to miał, bo tego skradzionego nie odnaleziono...
A co do pekińczyków to ostatnio tutaj na forum w dziale Psy w potrzebie, dziewczyna z Ełku się ogłaszała, że przygarnie psa- pekińczyka, ma już suczkę, poza tym na ełckim serwisie dała ze 3 ogłoszenia, że szuka psa, najpierw może być kundelek, potem zachciała pekińczyka, a potem oddawała zywe myszki na pokarm dla węża... ostrzegłam dogomaniaków przed tą osobą /dziewczyna ma 19 lat, dziecko+ 1 pies i chce drugiego/. Dziewczyna napisała, że już znalazła psiaka. Ostatnio przeglądałam ten serwis ełcki i ona znowu szuka psa /może być kundelek/, wiem, że to ta sama osoba, bo ma ten sam meil do kontaktu podany. Następna osoba wypisuje ogłoszenia, że ma pekińczyka do spotkań z suczką bez zobowiązań.... I do tego na moim osiedlu... Teraz na każdego pekińczyka, a właściwie na ich właścicieli patrzę podejżliwie. Ja nie wiem co sobie Ci ludzie myślą, a szczególnie ta osoba od tych 2 psów i chce trzeciego. Jakaś dogomaniaczka podarowała jej klatki dla tych myszek, aby je odseparowała , żeby się nie mnożyły. Co byście pomyślały o takiej osobie? Bo ja już nie wiem, dziewczyna młoda, z dzieckiem, 3 psy... Co ona z nimi robi? Rozmnaża? Choć twierdziła, że suczka jest wysterylizowana... Zabija? Strach pomyśleć. A wszystko się dzieje u mnie, na miejscu i ja nic nie mogę zrobić... Na ten ełcki portal już nie wchodzę, bo to jakie tam ogłoszenia wypisują za dużo nerwów mnie kosztuje... Ludzie są straszni.
Ale się rozpisałam ufff.

Posted

Ja dzis widziałam mysz jak sz~łam z kolezanka i kolega to tak sie wystraszylysmi z olka i na drugi koniec ulicy poszlysmy :evil_lol:
Ale dawac do jedzenia myszki ? To...nie ma takiego slowa co moze to okreslic... :placz::placz:

• 2 weeks later...