Karolina_Nett Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hej białaski, co tam :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Owczarkowa napisał(a):ee gdzie tam,takie małe zmianki :diabloti: Taaa małe, bardzo małe zmianki :eviltong: Ja tam tez zostaje przy swoim nicku ;) Aaliyah1981 napisał(a):hejjjjjjjj kochani znowu worcilismy na dogo :eviltong: Widziałam, dzięi za odiwedzinki i pamięć. Izabela124. napisał(a):Hej Kasiu Jak tam w szkole? Całuski dla Foxia W szkole może być, a Foxiemu przekażę :cool3: Ja będę się żegnała, bo jeszcze do ciotki muszę jechac z matmy zrobić, a ciocia musi mi wytłumaczyć, bo z matmy to ja ciemna masa jestem... W sumie może jeszcze dzisiaj wpadnę, ale nie obiecuję. Tak, więc papatki i do popisania za 5 dni :p Quote
Inkaa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hej Kasia! My was odwiedzamy, a wy uciekacie, i to aż na prawie cały tydzień. :roll: http://img392.imageshack.us/img392/7281/4prqc4.jpg Ciekawy pomysł. Quote
kaskaSz Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Kinga jak mus to mus, ale za to mnóstwo zadań z matmy zrobiłam :evil_lol: Papatki! Quote
Aaliyah1981 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 kaskaSz napisał(a): Tak, więc papatki i do popisania za 5 dni :p lo matko co wy tylko na wekeendy na dogo :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: o kurcze to caly tydzien nie bedzie fotek Foxiego :placz::placz::placz::placz: Quote
LadyK Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Masz w weekend nadrobić i dać duuuuużo fot :razz: Quote
Aaliyah1981 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Owczarkowa napisał(a):Masz w weekend nadrobić i dać duuuuużo fot :razz: o wlasnie lepiej tego ujac sie nie da;) Quote
Inkaa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Już niedługo sobota, czyli wielki powrót Kasi. :lol: Masz przynieść ze sobą dużo fotek, i proszę się nie wymigiwać, że nie masz czasu. :eviltong: Quote
kaskaSz Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Witam, witam! Mnie nie ma,a tu kurcze groźby :mad: Ale przestraszyłam się i może coś pokombinuję z fotkami. :eviltong::lol: Jutro kończę o 12,35 to wezmę psiaka do ogródka i porobię foty, a jak nie jutro to w piątek po południu. :p Oby tylko pogoda się utrzymała taka jak jest dzisiaj... Aaliyah a my w weekendy tylko na necie, bo w tygodniu nie mam czasu, wracam o 15, lekcje, nauka, spacery z psem i 2x w tyg. dodatkowy angol. Jakoś nie mogę się przyzwyczaić i ciągle brak mi czasu... Tylko dzisiaj trochę luźniej. Tak więc do piątku/soboty! Pzdr. Quote
Karolina_Nett Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Niech się lepiej nie utrzymuje bo ciągle tylko pada.... Quote
kaskaSz Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 A właśnie u mnie dzisiaj słoneczko, po deszczu nie ma śladu i w miarę ciepło jest. Quote
ewelinka_m Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 kaskaSz napisał(a):Tak, to 4 pory roku, czyli jednak widać co to jest :evil_lol: Patrzę, że teraz moda na zmienianie nicków :p 4 pory genialne :loveu: a co do zmiany nicków kompletnie mi się ta moda nie podoba :shake: jest bardzo nie praktyczna, no bo jeśli ktoś mnie zna jako "ewelinka_m" to gdybym teraz se walnęła np.Spaikusiowa to za chiny nikt by nie wiedział kim jestem :evil_lol: często jest tak, że w jakiejś pilnej sprawie wysyła się pw do konkretnej osoby, wtedy nie szukam jej po wątkach a wpisuje nick, który znam i w jakim funkcjonowała..a tu co okazuje się że takiego kogoś nie ma i jak się kontaktować? .. tak samo przeglądając wątki, w których wcześniej pisałam, wchodzę i nagle kompletnie nie mam pojęcia z kim piszę :crazyeye: a tak pozatym to pozdrawiam i czekam na fotki :p Quote
Aaliyah1981 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 no dobrze dobrze mozemy wziac to pod uwage;) jako srodek lagodzacy aleeeeeeeeeeeeeeeee zeby nie bylo ,ze fotek nie bedzie bo my czekac do wekeendu bedziemy :cool3: a jak fotek nie bedzie to my strajk zorganizujemy od co :)) Quote
kaskaSz Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Jesteśmy :) Z fotkami spacerowo-ogródkowymi :cool3: Muszą one Wam wystarczyć na tydzień, a może i więcej :eviltong: Fusisław poprzepalany, ale cóż zrobić- takie światło+ moja nie wiedza. Quote
Bzikowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Fajny nadwodny Foxi :loveu: A lubi wodę? Quote
kaskaSz Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Reszta może jutro, bo kurcze jak żaba nie strajkuje to dogo mi linki zjadło... buuu. Zapraszam do oglądania, foty są na tej i poprzedniej stronie. Quote
Olusia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Śliczny Foxiaczek a jaki zadowolony :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 http://img227.imageshack.us/img227/138/img0772ys0.jpg Foxik piękny, super wygląda na tle wody :loveu: Quote
ewelinka_m Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ale macie pogodę super... :loveu: Foxi pływał w jeziorku? :cool3: Quote
Pieseczkowo Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Zapraszam do galerii Kleksa.Wkleiłam nowe fotki. Quote
Recommended Posts