Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!
kasiu, jak tam szkolenie Foxiaka?
pamiętasz jak rozmawiałyśmy wtedy na gg? ;)

kaskaSz napisał(a):
ze mnie taka dziennikarka jak z koziej du** trąba... /jestem na profilu dziennikarskim/.

Profil dziennikarski? czyżby koleżanka miała takie same plany na przyszłość jak
ja? ;)

Posted

Waxy napisał(a):
I jak ze zdjęciami? :diabloti:
Mnie też nie podoba sie nowa szkoła i klasa. Jeszcze mama pracuje w tej szkole, matko..

Fotki będą na końcu postu :) A u mnie w szkole pracuje moja ciocia i do tego gada z moją wychą i ona się patrzy na mnie na lekcjach :oops:

Kati16 napisał(a):
Witanko niedzielne :multi:

Witamy,witamy!
Izabela124. napisał(a):
Hej
A fajną nawet klasę mam, cieszę się, ze posżłam na weta, bo robię to co lubię
CZekam na fotki

I o to w życiu chodzi, może i ja z czasem się do tego przekonam.
Czarna_Owieczka napisał(a):
Cześć :)
Pisz, pisz jak tam z obrożą bo się martwię, mam nadzieję że dobrze się spisuje ;)

Obroża ma strasznie wielgachny łańcuch, tak myślę o zmianie jego na mniejszy, ale nie wiem czy wytrzyma pociągnięcie :evil_lol: Taka zwykła obroża+ wielki dyndający się łańcuch przy psie ;) Ale właśnie o to mi chodziło, żeby kupić jakąś tanią obrożę dla spróbowania, bo jakbym rogza kupiła za 30zł to byłaby tragedia. A tak to 5zł jak na razie mi nie szkoda.
Olusia napisał(a):
Cześć, co tam u Was? ;)

Hej. A u nas wszystko dobrze, odpoczęłam, Fusisław chyba troche na mnie obrażony, że go nigdzie nie zabieram ze sobą. :evil_lol:
Enchantress'ka;10842462 napisał(a):
Witajcie!
kasiu, jak tam szkolenie Foxiaka?
pamiętasz jak rozmawiałyśmy wtedy na gg? ;)
Profil dziennikarski? czyżby koleżanka miała takie same plany na przyszłość jak
ja? ;)

Oczywiście, że pamiętam tą rozmowę. Ale jak pisałam- słomiany zapał. :lol: Byłam potem w Białymstoku w empiku, z myślą, że kupię tą książkę, ale niestety nie było. A przez Internet jakoś teraz nie zamawiam.
Co do planów to może i takie same, ale ja jestem pesymistką, więc mi na pewno to nie wyjdzie... Choć marzy mi się posadka w jakieś psiej gazecie lub stworzenie własnej o westach. :loveu:

Fotki z wystawy:
różne psiaki z niedzieli
http://picasaweb.google.pl/kaskaSzF/Wystawa02#

westy
http://picasaweb.google.pl/kaskaSzF/Westy#

No i jedna fotka Fusiska :)

Posted

kaskaSz napisał(a):

Oczywiście, że pamiętam tą rozmowę. Ale jak pisałam- słomiany zapał. :lol: Byłam potem w Białymstoku w empiku, z myślą, że kupię tą książkę, ale niestety nie było. A przez Internet jakoś teraz nie zamawiam.
Co do planów to może i takie same, ale ja jestem pesymistką, więc mi na pewno to nie wyjdzie... Choć marzy mi się posadka w jakieś psiej gazecie lub stworzenie własnej o westach

Cóż - szkoda, że wam nie wyszło. my teraz uczymy się slalomu między nogami - idzie nam bardzo dobrze. :multi:
Tak jak pisałam - książkę dosyć tryudno znaleźć w sklepach stacjonarnych, najlepiej zamówić ją pzez internet (jak wszystko w moim wypadku)
I pamiętaj pesymiśćie żyją o wiele krócej. A poza tym ich życie jest
mało barwne. :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jak on ładnie stoji

Kinguska napisał(a):
Obroza RD? :razz:
Foxi, sliczny.
A jak stoi :D
Zapraszamy do nas.

Dziękujemy :loveu: Tak, obroża RD.
A do Was wpadniemy jak uporam się z lekcjami...

Kinga&Wenka napisał(a):
Cóż - szkoda, że wam nie wyszło. my teraz uczymy się slalomu między nogami - idzie nam bardzo dobrze. :multi:
Tak jak pisałam - książkę dosyć tryudno znaleźć w sklepach stacjonarnych, najlepiej zamówić ją pzez internet (jak wszystko w moim wypadku)
I pamiętaj pesymiśćie żyją o wiele krócej. A poza tym ich życie jest
mało barwne. :lol:

Slalomik widziałam. Świetny!Książka może jest w korpolterze w Białymstoku jest, ale już tam nie zglądałam i pewnie prędko nie zajrzę.
Co do pesymizmu to ja już się przyzwyczaiłam, że nic mi nie wychodzi, a życie nigdy nie jest kolorowe ;)
ewelinka_m napisał(a):
wrocilam i wszystko nadrobilam;)
widze ze nowy aparacik jest:loveu:....tez zastanawiam sie nad kupnem czegos nowego
ostatnia foxiowa fota cudna...i jaka biel:loveu:
pozdrawiamy

Witamy! Biel taka jest, bo Foxi chyba był poprzedniego dnia myty, ale nie poczesałam go :oops:

Bzikowa napisał(a):
super na tym ostatnim! :multi::loveu:
on ma na sobie RD pawprints purple?
mieliśmy taki komplet ale została sama obroża, smycz gdzieś zgubiłam :placz:

Tak, to ten RD. A ja jeszcze nic z psiej galanterii nie zgubiłam, ostatnio ubranko mi wcięło, ale mamuśka w szafie znalazła :evil_lol:
Kati16 napisał(a):
Hej ;) Co u Was? Jak w szkole?

U nas zapierdziel jeszcze gorszy niż ostatnio. Na kompie jestem tylko w weekendy i mam tylko do nadrobienia na dogo, że chyba się nie wyrobię :shake: I jeszcze masa lekcji i nauki... Dla Fusisława mam strasznie mało czasu. Pogoda najgorsza na spacery, wolę zimę niż takie nie widomo co to.
Potem postaram się wkleić fotki Foxiego :)

Posted

Kinga&Wenka napisał(a):
Witajcie! :multi:
Do twarzy mu w różu.

A jak tam nowy aparat? Ogarnęłaś już nowe funkcje?

pozdrawiamy.
K&W

Na razie nie mam czasu na focenie, więc idzie mi średnio na jeża :evil_lol: Ale zapisałam się na warsztaty fotografii cyfrowej, więc jeśli je utworzą to będę chodziła.
Poza tym zapisałam się też na warsztaty dziennikarskie, ale bardziej zależy mi na tych z fotografii. No i jeszcze dodatkowy angol w poniedziałki i czwartki...

Posted

też mam okropne zaleglosci:evil_lol:
dlatego powolutku wszystko nadrabiam..nie bylo mnie przez ponad 2 tygodnie (komp sie zepsul:mad:)

a foxiemu w rozu jest przeslicznie. 1 zdjecie jest genialne, zreszta wszystkie mi sie podbaja ;)

ale macie fajnie warsztaty foto mmm...:loveu:

Posted

Dziękujemy za wszystkie komplementy!

Musimy już się, żegnać, bo nauka wzywa. Będziemy za 5 dni :evil_lol: Niestety nie wyrobiłam się z przeglądnięciem wszystkich galerii i wątków, mam nadzieję, że te osoby mi wybaczą :oops:
Pozdrawiamy!

PS. oduzależniłam się od Internetu. :multi:

Posted

Ja troche spoźniona :oops: z powodu braku neta...
Piekne zdjecia... Ładna rozowa posciel i Foxi pieknie w niej wyglada :cool3:

PS. oduzależniłam się od Internetu. :multi:

Ja tez uzalezniona ale dobrze mi z tym :evil_lol: .
Narazie włóczę się po Europie wiec raz mam net raz nie :shake: