Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Hej A fajną nawet klasę mam, cieszę się, ze posżłam na weta, bo robię to co lubię CZekam na fotki Quote
Czarna_Owieczka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Cześć :) Pisz, pisz jak tam z obrożą bo się martwię, mam nadzieję że dobrze się spisuje ;) Quote
Inkaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witajcie! kasiu, jak tam szkolenie Foxiaka? pamiętasz jak rozmawiałyśmy wtedy na gg? ;) kaskaSz napisał(a):ze mnie taka dziennikarka jak z koziej du** trąba... /jestem na profilu dziennikarskim/. Profil dziennikarski? czyżby koleżanka miała takie same plany na przyszłość jak ja? ;) Quote
kaskaSz Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Waxy napisał(a):I jak ze zdjęciami? :diabloti: Mnie też nie podoba sie nowa szkoła i klasa. Jeszcze mama pracuje w tej szkole, matko.. Fotki będą na końcu postu :) A u mnie w szkole pracuje moja ciocia i do tego gada z moją wychą i ona się patrzy na mnie na lekcjach :oops: Kati16 napisał(a):Witanko niedzielne :multi: Witamy,witamy! Izabela124. napisał(a):Hej A fajną nawet klasę mam, cieszę się, ze posżłam na weta, bo robię to co lubię CZekam na fotki I o to w życiu chodzi, może i ja z czasem się do tego przekonam. Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć :) Pisz, pisz jak tam z obrożą bo się martwię, mam nadzieję że dobrze się spisuje ;) Obroża ma strasznie wielgachny łańcuch, tak myślę o zmianie jego na mniejszy, ale nie wiem czy wytrzyma pociągnięcie :evil_lol: Taka zwykła obroża+ wielki dyndający się łańcuch przy psie ;) Ale właśnie o to mi chodziło, żeby kupić jakąś tanią obrożę dla spróbowania, bo jakbym rogza kupiła za 30zł to byłaby tragedia. A tak to 5zł jak na razie mi nie szkoda. Olusia napisał(a):Cześć, co tam u Was? ;) Hej. A u nas wszystko dobrze, odpoczęłam, Fusisław chyba troche na mnie obrażony, że go nigdzie nie zabieram ze sobą. :evil_lol: Enchantress'ka;10842462 napisał(a):Witajcie! kasiu, jak tam szkolenie Foxiaka? pamiętasz jak rozmawiałyśmy wtedy na gg? ;) Profil dziennikarski? czyżby koleżanka miała takie same plany na przyszłość jak ja? ;) Oczywiście, że pamiętam tą rozmowę. Ale jak pisałam- słomiany zapał. :lol: Byłam potem w Białymstoku w empiku, z myślą, że kupię tą książkę, ale niestety nie było. A przez Internet jakoś teraz nie zamawiam. Co do planów to może i takie same, ale ja jestem pesymistką, więc mi na pewno to nie wyjdzie... Choć marzy mi się posadka w jakieś psiej gazecie lub stworzenie własnej o westach. :loveu: Fotki z wystawy: różne psiaki z niedzieli http://picasaweb.google.pl/kaskaSzF/Wystawa02# westy http://picasaweb.google.pl/kaskaSzF/Westy# No i jedna fotka Fusiska :) Quote
Pestka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Obroza RD? :razz: Foxi, sliczny. A jak stoi :D Zapraszamy do nas. Quote
Inkaa Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 kaskaSz napisał(a): Oczywiście, że pamiętam tą rozmowę. Ale jak pisałam- słomiany zapał. :lol: Byłam potem w Białymstoku w empiku, z myślą, że kupię tą książkę, ale niestety nie było. A przez Internet jakoś teraz nie zamawiam. Co do planów to może i takie same, ale ja jestem pesymistką, więc mi na pewno to nie wyjdzie... Choć marzy mi się posadka w jakieś psiej gazecie lub stworzenie własnej o westach Cóż - szkoda, że wam nie wyszło. my teraz uczymy się slalomu między nogami - idzie nam bardzo dobrze. :multi: Tak jak pisałam - książkę dosyć tryudno znaleźć w sklepach stacjonarnych, najlepiej zamówić ją pzez internet (jak wszystko w moim wypadku) I pamiętaj pesymiśćie żyją o wiele krócej. A poza tym ich życie jest mało barwne. :lol: Quote
ewelinka_m Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 wrocilam i wszystko nadrobilam;) widze ze nowy aparacik jest:loveu:....tez zastanawiam sie nad kupnem czegos nowego ostatnia foxiowa fota cudna...i jaka biel:loveu: pozdrawiamy Quote
Bzikowa Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 super na tym ostatnim! :multi::loveu: on ma na sobie RD pawprints purple? mieliśmy taki komplet ale została sama obroża, smycz gdzieś zgubiłam :placz: Quote
kaskaSz Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Izabela124. napisał(a):Jak on ładnie stoji Kinguska napisał(a):Obroza RD? :razz: Foxi, sliczny. A jak stoi :D Zapraszamy do nas. Dziękujemy :loveu: Tak, obroża RD. A do Was wpadniemy jak uporam się z lekcjami... Kinga&Wenka napisał(a):Cóż - szkoda, że wam nie wyszło. my teraz uczymy się slalomu między nogami - idzie nam bardzo dobrze. :multi: Tak jak pisałam - książkę dosyć tryudno znaleźć w sklepach stacjonarnych, najlepiej zamówić ją pzez internet (jak wszystko w moim wypadku) I pamiętaj pesymiśćie żyją o wiele krócej. A poza tym ich życie jest mało barwne. :lol: Slalomik widziałam. Świetny!Książka może jest w korpolterze w Białymstoku jest, ale już tam nie zglądałam i pewnie prędko nie zajrzę. Co do pesymizmu to ja już się przyzwyczaiłam, że nic mi nie wychodzi, a życie nigdy nie jest kolorowe ;) ewelinka_m napisał(a):wrocilam i wszystko nadrobilam;) widze ze nowy aparacik jest:loveu:....tez zastanawiam sie nad kupnem czegos nowego ostatnia foxiowa fota cudna...i jaka biel:loveu: pozdrawiamy Witamy! Biel taka jest, bo Foxi chyba był poprzedniego dnia myty, ale nie poczesałam go :oops: Bzikowa napisał(a):super na tym ostatnim! :multi::loveu: on ma na sobie RD pawprints purple? mieliśmy taki komplet ale została sama obroża, smycz gdzieś zgubiłam :placz: Tak, to ten RD. A ja jeszcze nic z psiej galanterii nie zgubiłam, ostatnio ubranko mi wcięło, ale mamuśka w szafie znalazła :evil_lol: Kati16 napisał(a):Hej ;) Co u Was? Jak w szkole? U nas zapierdziel jeszcze gorszy niż ostatnio. Na kompie jestem tylko w weekendy i mam tylko do nadrobienia na dogo, że chyba się nie wyrobię :shake: I jeszcze masa lekcji i nauki... Dla Fusisława mam strasznie mało czasu. Pogoda najgorsza na spacery, wolę zimę niż takie nie widomo co to. Potem postaram się wkleić fotki Foxiego :) Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 No to nadrabiaj ... ze wszystkim...:lol: Pzdr. Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Czekamy na fotki ;) Ja też żadko na dogo jestem i mam pełno zaległości :roll::razz: Quote
kaskaSz Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 No oto upragnione i fotki Fusisława :multi: Quote
Inkaa Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Witajcie! :multi: Do twarzy mu w różu. A jak tam nowy aparat? Ogarnęłaś już nowe funkcje? pozdrawiamy. K&W Quote
kaskaSz Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 :evil_lol::lol::evil_lol::lol::evil_lol: http://img395.imageshack.us/my.php?image=img0735is2.jpg Quote
kaskaSz Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 Kinga&Wenka napisał(a):Witajcie! :multi: Do twarzy mu w różu. A jak tam nowy aparat? Ogarnęłaś już nowe funkcje? pozdrawiamy. K&W Na razie nie mam czasu na focenie, więc idzie mi średnio na jeża :evil_lol: Ale zapisałam się na warsztaty fotografii cyfrowej, więc jeśli je utworzą to będę chodziła. Poza tym zapisałam się też na warsztaty dziennikarskie, ale bardziej zależy mi na tych z fotografii. No i jeszcze dodatkowy angol w poniedziałki i czwartki... Quote
LadyK Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://img395.imageshack.us/img395/3175/img0653gm4.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Różowy... http://img395.imageshack.us/img395/8889/img0661ks9.jpg Ha, Canonierka... http://img395.imageshack.us/img395/61/img0683jl4.jpg Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 http://img167.imageshack.us/img167/1553/img0649fj2.jpg jeeeej :loveu: słodki białasek :loveu: :D Quote
ewelinka_m Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 też mam okropne zaleglosci:evil_lol: dlatego powolutku wszystko nadrabiam..nie bylo mnie przez ponad 2 tygodnie (komp sie zepsul:mad:) a foxiemu w rozu jest przeslicznie. 1 zdjecie jest genialne, zreszta wszystkie mi sie podbaja ;) ale macie fajnie warsztaty foto mmm...:loveu: Quote
kaskaSz Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Dziękujemy za wszystkie komplementy! Musimy już się, żegnać, bo nauka wzywa. Będziemy za 5 dni :evil_lol: Niestety nie wyrobiłam się z przeglądnięciem wszystkich galerii i wątków, mam nadzieję, że te osoby mi wybaczą :oops: Pozdrawiamy! PS. oduzależniłam się od Internetu. :multi: Quote
duzebzium Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja troche spoźniona :oops: z powodu braku neta... Piekne zdjecia... Ładna rozowa posciel i Foxi pieknie w niej wyglada :cool3: PS. oduzależniłam się od Internetu. :multi: Ja tez uzalezniona ale dobrze mi z tym :evil_lol: . Narazie włóczę się po Europie wiec raz mam net raz nie :shake: Quote
Recommended Posts