kaskaSz Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Mierzysz obwód szyi normalnie lub trochę dalej tak bardziej u nasady nie od strony głowy/uszu tylko tak jakby bardziej przy przednich łapach. A obwód klatki piersiowej za przednimi łapkami. Zdjęcie na Foxim mam, ale przekręcone są i nie zbyt widać A to obrazek jak zmierzyć szelki http://free.of.pl/t/tajra/zawody/sprzet/guard2.jpg Te moje szelki mają rozmiar szyja regulacja 41-59cm klatka piersiowa 43-69cm Quote
kaskaSz Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Hej wszystkim! Strupki się goją pomału... Nie mam gdzie jechać z Fusisławem się wybiegać, bo u cioci są psy nieszczepione, zkleszczone i zapewne zapchlone, bo strasznie się drapią, wolę nie ryzykować. Chyba pójdziemy na długi spacerek. Może chce ktoś coś kupić dla swojego psa? Oto co mam na sprzedaż: http://i36.tinypic.com/1657yr.jpg Quote
ewelinka_m Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 wyprzedajesz kolekcję :evil_lol::evil_lol: nam wczoraj przyszła ta smyczka o której Ci mówiłam, nie wiedzieć czemu wszyscy mnie pytają czy to dziewczynka :diabloti: podoba mi się obróżka 6 i 7, ale nie lubię takiego zapinania :-( cieszę się, że już z Foxiastym lepiej Quote
Waxy Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 7 Hiltona zawsze mi się podobała :loveu: A czemu tak wszystko chcesz sprzedać? No to może bazarek? Quote
kaskaSz Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Wyprzedaje to co jest za duże /szelki/, za małe /obroże/, smycze /bo używamy flexi/ i to co się nam znudziło. I tak zostało mi jeszcze 8 obróż :oops: A na bazarek i do schronu rzeczy też dałam, ale wcześniej. Nooo ewelinka ciekawe czemu mylą Spaikiego z dziewczynką :diabloti: Quote
Inkaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Bardzo podobają mi się szelki numer dziesięć (to bocian?) Masz tylko obroże trixie i hiltony do sprzedania? Jakoś nie przepadam za tymi firmami. ;) Quote
kaskaSz Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Tak, szelki 10 to bociany, chcesz kupić? :lol: Pragnę pozbyć się tego wszystkiego jak najszybciej... Obroże tylko z tych firm, ale zapewniam, że zapięcia wytrzymałe, Foxi lubi pociągnąć za kotem lub motorem i wszystko, pomimo moich obaw, wytrzymało wyśmienicie. Widzę Wenkę w różowej obroży. :loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 kaskaSz napisał(a): Nooo ewelinka ciekawe czemu mylą Spaikiego z dziewczynką :diabloti: no właśnie też nie wiem :stupid: ja tam jak coś kupuję nigdy nie patrzę na firmę :eviltong: ważne żeby mi się wzór podobał a i żeby Spaikiemu wygodnie było, za rogzami nie przepadam, jakoś ich obrożę mnie nie kręcą. a 10 cudo :loveu: gdyby nie to, że kasy nie mam :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Mnie rogzy kuszą, ale 2 razy się na nich przejechałam. Rozmiary mają pokręcone i w ogóle takie dziwne są, choć wzorki mają ładne. Quote
Waxy Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 brrr rogzy mi sie strasznie nie podobają nie mam pojęcia czemu? :cool3: Quote
Aaliyah1981 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='kaskaSz']Hej wszystkim! Strupki się goją pomału... Nie mam gdzie jechać z Fusisławem się wybiegać, bo u cioci są psy nieszczepione, zkleszczone i zapewne zapchlone, bo strasznie się drapią, wolę nie ryzykować. Chyba pójdziemy na długi spacerek. Może chce ktoś coś kupić dla swojego psa? Oto co mam na sprzedaż: http://i36.tinypic.com/1657yr.jpg a mnie bardzo podoba sie zestaw nr 7, i 8 tylko te szeleczki chyba sa inne niz mamy teraz :roll: Quote
kaskaSz Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Taki krój szelek jest chyba najlepszy, bo z tych co Ty masz to często psiaki wychodzą i są niewygodne. Quote
Aaliyah1981 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 kaskaSz napisał(a):Taki krój szelek jest chyba najlepszy, bo z tych co Ty masz to często psiaki wychodzą i są niewygodne. no fakt Franio wychodzi jak sie zaprze uparciuch :evil_lol: takie szelki tylko w wersji mini jak ty masz miala moja fretka :cool3:... te niebieskie mi sie bardzo podobaja :loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Aaliyah1981']no fakt Franio wychodzi jak sie zaprze uparciuch :evil_lol: takie szelki tylko w wersji mini jak ty masz miala moja fretka :cool3:... te niebieskie mi sie bardzo podobaja :loveu: to brać te niebieskie :eviltong: Franiutkowi będzie do mordki w takim wdzianku :diabloti: mnie się strasznie taka podobuje: o albo takie: :evilbat: do kompletu... a foty kiedy będa? jak Foxi lepiej już? Quote
Waxy Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Gdzie tam różowy :stupid: Kiedy nowe foteczki? I jak tam ze strupkami? Już lepiej? Quote
kaskaSz Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Waxy różowy do różowej Spaikowej obroży :lol: Ta tłoczona mi się nie podoba :shake: Dla Foxiego jeszcze zdarzy się lizać łapki, ale nie wiem czy od tego, że go swędzi, czy już ma taki odruch. Maść mam jeszcze na jedno przemycie, ale nie wiem czy starczy mi na łapki i paszki. Foteczek nowych nie mam, ale może zrobię jakąś sesyjkę i pomęczę Fusiastego, bo się nudzi :diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Zrobiłam sesyjkę, poszłam na godzinny spacer i znowu zrobiłam sesyjkę, bo zobaczyłam, że mam w domu inne owoce i warzywa niż jabłka :evil_lol: Fusisław wyszedł jakiś w pasemka ;) Niektóre foty bez ostrości, inne z kawałkiem szafy po lewej stronie, ale nie obrabiałam tych fot, bo mi się nie chce :diabloti: c.d.n. Quote
Recommended Posts