kaskaSz Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Niestety westów nie było, ale za to na notesie i naklejkach jest. :evil_lol: Quote
Inkaa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zakupy genialne, ja szukałam w internecie jakiś notesów i zeszytów z jakimś fajnym psim motywem, bo nie chciało mi się latać po sklepach w poszukiwaniu czegoś takiego. Ale w tesco powinny być - kiedyś się wybiorę. ;) Quote
Bzikowa Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A ja w tym roku będę miała łącznie TRZY zeszyty :cool3: Chemia, biologia a cała reszta w jednym :diabloti: Lasy marnujecie... :siara: :eviltong: Quote
kaskaSz Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Ja jeszcze nie studentka, więc zeszytów kupe muszę mieć :cool3: A las swój sadziłam, więc i za zeszyty zwróciłam :evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Bzikowa napisał(a):A ja w tym roku będę miała łącznie TRZY zeszyty :cool3: Chemia, biologia a cała reszta w jednym :diabloti: Lasy marnujecie... :siara: :eviltong: też tak robiłam :evilbat: swego czasu nawet w jednym się mieściłam! :eviltong: ale notesik mi się najbardziej podoba, chyba wyruszę w miasto :diabloti: Quote
Waxy Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zawsze co roku mam psie artykuły i jeszcze z tego nie wyrosłam :diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Waxy ja też, nawet najdrobniejszy szczegół, ale zawsze coś z psem jest. W liceum to mnie chyba za wariatkę wezmą :roll: Quote
LadyK Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Mnie też wezmą za wariatkę,no co DOGOMANKA wkońcu,nie? :D Quote
Aaliyah1981 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 kaskaSz napisał(a):Niestety westów nie było, ale za to na notesie i naklejkach jest. :evil_lol: na ebay -u bardzo duzo gadzetow z westie nawet kaloszki :eviltong: Quote
Waxy Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Gdybym wyskoczyła w takich kaloszkach do szkoły to dopiero by się ze mną nie zadawali :cool3: Quote
kaskaSz Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 W kaloszach to i ja bym nie wyszła, ale skrapetki kiedyś widziałam to są bardzo ładne. Szkoda, że na e-bayu, ja na takich aukcjach nie kupuje. Quote
Asiaczek Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Waxy napisał(a):Zawsze co roku mam psie artykuły i jeszcze z tego nie wyrosłam :diabloti: Ja juz mam ...dzieści lat na karku i... tez z tego nie wyrosłam!:lol: Pzdr. Quote
Waxy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Hah, psia mania zaraża też dorosłych i jesteśmy w stanie sie od tego odczepić:cool3: W ogóle cześć Kasiu, jak tam samopoczucie w taką okropną pogodę? Czekam na jakieś zdjęcia Foxisława :loveu: Quote
kaskaSz Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Jak ja już będę dorosła to tych wszystkich gadżetów nie pomieszczę w domu :evil_lol: Moje samopoczucie takie sobie, Foxiego chyba jeszcze gorsze. Przedwczoraj tak łapy sobie lizał, że krzyki i upomnienia nie pomagały. Założyłam mu skarpety, aby przetrwać do soboty. W sobote pojechaliśmy do weta /innego ;] / Poza tym Foxi w paszkach tak bardziej od strony klatki piersiowej miał strupki. Kiedyś miał na jednej łapce, teraz pojawiło się na 2. Tak jak myślałam, było to uczulenie na tą cholerną karmę royala dla westów :angryy: I kurde przeze mnie Foxi cierpi :angryy: Jestem taka zła na siebie, że nic tylko w łeb ten głupi natłuc :mad: Foxi dostał wczoraj 2 zastrzyki+ żel do smarowania łapek i strupków, dzisiaj to samo. A tak poza tym to stresowałam się jazdą autobusem z psem, bo nigdy sama z Foxim nie jechałam. Fusisław spisał się świetnie, siedział grzecznie u mnie na kolanach, a trasa była długa, bo na drugi koniec miasta. Już wczorajpo zastrzykach Foxi się nie lizał po łapach, dzisiaj też nie i mam nadzieję, że będzie ok. A, i jeszcze wczoraj myłam Foxiego na sucho- w mące, bo wstyd z nim było wyjść, taki brudny był, a umyć na mokro nie mogę jeszcze, bo ma frontline zakroplonego ;) A to Foxi w skarpetach, jak dobrze, że mam młodszą siostrę tojakieś najmniejsze wynalazłam :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Nie wygląda na uszczęśliwionego skarpetkami :evil_lol: Ej. Skąd wiesz, że to akurat od tej karmy? Na pewno ją odstaw i po jakimś czasie się okaże, czy to to. Skąd miałaś wiedzieć, że go uczuli? Mi się taki ciekawy okaz westusiowy trafił - w życiu nie miał ŻADNYCH alergii. :diabloti: W każdym razie życzymy Foxikowi szybkiego powrotu do zdrowia!!! :loveu: Co do autobusu to my mamy wszystko obcykane, Bziku komunikacją miejską jeździ ze mną na treningi więc bardzo ją lubi, a zwłaszcza metro :loveu: Quote
Waxy Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Ale ma śmieszne skarpeteczki :loveu: Wyjdzie z tego ;-) Quote
kaskaSz Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Bzikowa napisał(a): Ej. Skąd wiesz, że to akurat od tej karmy? Na pewno ją odstaw i po jakimś czasie się okaże, czy to to. Skąd miałaś wiedzieć, że go uczuli? Nie wiem czy na pewno od karmy, ale najprawdopodobnie tak, bo nic innego nie dostawał /no, chyba, że marchew/. Już za podkarmianie rodzinka obrywa ode mnie. Mogłam nie wiedzieć, że go uczuli, ale po jaką cholerę zmieniałam karmę? :angryy: Już dzisiaj jest lepiej :) Quote
Inkaa Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Bzikowa napisał(a): Co do autobusu to my mamy wszystko obcykane, Bziku komunikacją miejską jeździ ze mną na treningi więc bardzo ją lubi, a zwłaszcza metro :loveu: Weniak również. Kilka razy byliśmy w Łodzi na treningach (najpierw pociąg, potem tramwaj, potem autobus) i zachowywała się cudownie. :loveu: Mam nadzieje, że podczas dojazdów do Warszawy na przyszłe treningi co Cavano będzie zachowywać się równie dobrze. Zyczę zdrówka dla Foxiego ! :multi: Quote
kaskaSz Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='Kinguska']Foxiu biedaku. ;* Wracaj do zdrowia! [quote name='Czarna_Owieczka']Zdrówka Foxikowi :calus: Enchantress'ka;10708695 napisał(a):Zyczę zdrówka dla Foxiego ! :multi: Dziękujemy, chyba Wasze posty zostały spełnione, Fusisław biega, skacze i jest zadowolony, łapek nie liże, choć strupki jeszcze ma, ale mam nadzieję, że niedługo zejdą. Dzisiaj mamy ładną pogodę :loveu: Quote
Waxy Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 dziś pogoda zachwycająca, cieszymy się, że z Foxim wszystko w porządku! :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Klik Szelki nr 5, nie wiem jak się mierzy wymiary takiego kroju szelek :oops: masz może zdjęcie Foxiego w nich i mogłabyś napisać w jakich miejscach jest największy obwód? :lol: Quote
Recommended Posts