Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mówisz-masz :evil_lol: Ale pomęczę Ciebie jeszcze tą moją nieszczęsną szyjką /nie jest tak idealnie, bo są dziury, ale ujdzie/ + 2 foty na stole przy trymowaniu. Niestety nie mam nowych.

Posted

ufffffffff to ja nadrabiam zaleglosci bo nas dlugo nie bylo i tak na poczatku to 100 lat :multi::multi::multi:spoznione ,ale nie mielismy z Frankiem okazji :oops:

ooooooooooo i jestem w szoku slicznie wytrymowalas Foxiego no no jestem pod wrazeniem :p

Posted

jak na pierwszy raz jest genialnie ;)
ii nie ma tej kryzy na szyi, głowa faktycznie nie wygląda najlepiej ja bym chyba ścięła ją troszkę z długości :roll:
i na waszym miejscu nie szukałabym dalej tylko trymer w rękę i samemu do dzieła :lol:

Posted

ewelinka_m napisał(a):

i na waszym miejscu nie szukałabym dalej tylko trymer w rękę i samemu do dzieła :lol:

Racja, trzeba próbować samemu :cool3: Ja też ćwiczę i sama trymuję Dianuśkę ;) Efekty są niezłe, może nie takie jak u fryzjera ale ogólnie wygląda ok.

Foxi wygląda naprawdę fajnie :loveu:

Posted

[quote name='Aaliyah1981']ufffffffff to ja nadrabiam zaleglosci bo nas dlugo nie bylo i tak na poczatku to 100 lat :multi::multi::multi:spoznione ,ale nie mielismy z Frankiem okazji :oops:
ooooooooooo i jestem w szoku slicznie wytrymowalas Foxiego no no jestem pod wrazeniem :p
Dziękujęza życzonka, nie ważne, że późno. Aż tak ładnie to nie jest ;)

[quote name='ewelinka_m']jak na pierwszy raz jest genialnie ;)
ii nie ma tej kryzy na szyi, głowa faktycznie nie wygląda najlepiej ja bym chyba ścięła ją troszkę z długości :roll:
I chociaż widać, że obroże ma na sobie :lol: Głowa to myślę, że niech odrośnie, bo jest cała podziabana nożyczkami, a między uszami to jak w tej reklamie chrupek, że się facet odchylił, a mu fryzjer pojechał maszynką na czubku głowy i miał łyse :evil_lol: Jeszcze wypróbuje te 2 salony.
[quote name='Olusia']Racja, trzeba próbować samemu :cool3: Ja też ćwiczę i sama trymuję Dianuśkę ;) Efekty są niezłe, może nie takie jak u fryzjera ale ogólnie wygląda ok.
Foxi wygląda naprawdę fajnie :loveu:
Próbować można w sumie to co jakiś czas i nie pozwolić, żeby Foxi zarósł, to może jakoś sobie poradzę.Gorzej zimą... Fajnie, że się podoba.
[quote name='duzebzium']Dobrze ci wyszło jak na początek :cool3::cool3:
tylko przud bym więcej wycieła tak do wysokości lokcia :oops:
ale i tak jestem pelna podziwu...:cool3::cool3::cool3:
O tak z tym przodem jak jest ta linia?
http://img55.imageshack.us/img55/6024/p7310012uz3.jpg

Posted

Jak na pierwszy raz to naprawdę poszło Ci nieźle :cool3: Ja się wolę nie tykać za bardzo trymera, bo jeszcze komuś krzywdę zrobię :D Chociaż czasami próbuję swoich sił. :)

Posted

[quote name='Infortune.']Jak na pierwszy raz to naprawdę poszło Ci nieźle :cool3: Ja się wolę nie tykać za bardzo trymera, bo jeszcze komuś krzywdę zrobię :D Chociaż czasami próbuję swoich sił. :)
Ja też wolę od trymera z daleka, ale jak mus to mus.
[quote name='Waxy']Suuuper fotki, jestem godna podziwu :cool3:
Dzięki.
[quote name='Izabela124.']Ale z ciebie artyska, powinnaś iśc na psiego fryzjera ;)
Taaa i będę następna do kolekcji beznadziejnych psich fryzjerów w woj. warmińsko-mazurskim i podlaskim :evil_lol:
[quote name='marzenna79']http://img55.imageshack.us/img55/8882/p7310006br2.jpg

Kasiu, ale z Ciebie agentka !!! :crazyeye:
Poprawiasz fryzjera ? :cool3: :eviltong:

Niestety trzeba...

Posted

A kuku !!! :multi::multi::multi:
[SIZE=5]Czy tu mieszka wydegażowany Foxi ??????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[SIZE=4]Pozdrawiam Was Kasieńko. :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='marzenna79']A kuku !!! :multi::multi::multi:
[SIZE=5]Czy tu mieszka wydegażowany Foxi ??????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[SIZE=4]Pozdrawiam Was Kasieńko. :loveu::loveu::loveu:

Ale to dziwnie brzmi - wydegażowany Foxi :evil_lol: Jakbym nie wiem co mu zrobiła hehe
[quote name='Aaliyah1981']hallo hallo:multi: czeksmy na kolejne fotki przystojniaczka :loveu:
Niestety fotek narazie nie będzie, pogoda paskudna, do tego 2 komplety baterii z aparatu mi padły...
[quote name='Bzikowa']Witam się :lol:

Dobrze, że trochę poprawiłaś Foxiego ;) Nie wygląda idealnie ale na pewno lepiej niż po "trymowaniu" u tamtego fryzjera...
Witaj! Wiem, że nie wygląda idealnie, ale zawsze lepiej niż poprzednio :evil_lol:

Ta pogoda deszczowa /jesienna.../ nie sprzyja Foxiemu. Biedak tylko śpi i ma zły humor. Do tego jak jest mokro to strasznie wylizuje sobie łapki. A ja się nudzę i z nudów rysuję :roll:

Posted

Aaliyah1981 napisał(a):
ej co to za wykrety z tymi bateriami noooooooooooooo:mad::mad::mad: trzeba bylo kupic te duracel z reklamy z zajaczkami :eviltong:

dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
u nas też pogoda nie taka fajna..

Posted

Żadne wykręty :eviltong: Jedne mi padły, wsadziłam drugie i byłam pewna, że są naładowane /bo zawsze są/, a tu niespodzianka! Bateria padła... Dobrze, że teraz, a nie na wystawę, bo jedne wsadze w aparat, a drugie będą zapasowe. Ale dam niedawne fotki, Foxi, Foxi+ ręcznik i sam ręcznik, jaki udało mi się zdobyć z westem.

A tu,nie wiadomo czemu, Foxi usiadł z pupą właśnie na westa...