Waxy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Aleś wymyśliła :evil_lol::evil_lol: No to rób własny salon "U Foxiego" Hah :diabloti: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Iza dzięki :) Waxy, taaa ja i salon. " U Foxiego", ''mistrzyni'' nożyczek zamiast trymowania :evil_lol: Quote
Waxy Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Mwahahaha :evil_lol: Dawać zdjęcia, dawać :mad: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Mówisz-masz :evil_lol: Ale pomęczę Ciebie jeszcze tą moją nieszczęsną szyjką /nie jest tak idealnie, bo są dziury, ale ujdzie/ + 2 foty na stole przy trymowaniu. Niestety nie mam nowych. Quote
Aaliyah1981 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ufffffffff to ja nadrabiam zaleglosci bo nas dlugo nie bylo i tak na poczatku to 100 lat :multi::multi::multi:spoznione ,ale nie mielismy z Frankiem okazji :oops: ooooooooooo i jestem w szoku slicznie wytrymowalas Foxiego no no jestem pod wrazeniem :p Quote
ewelinka_m Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 jak na pierwszy raz jest genialnie ;) ii nie ma tej kryzy na szyi, głowa faktycznie nie wygląda najlepiej ja bym chyba ścięła ją troszkę z długości :roll: i na waszym miejscu nie szukałabym dalej tylko trymer w rękę i samemu do dzieła :lol: Quote
Olusia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 ewelinka_m napisał(a): i na waszym miejscu nie szukałabym dalej tylko trymer w rękę i samemu do dzieła :lol: Racja, trzeba próbować samemu :cool3: Ja też ćwiczę i sama trymuję Dianuśkę ;) Efekty są niezłe, może nie takie jak u fryzjera ale ogólnie wygląda ok. Foxi wygląda naprawdę fajnie :loveu: Quote
duzebzium Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Dobrze ci wyszło jak na początek :cool3::cool3: tylko przod bym więcej wycieła tak do wysokości lokcia :oops: ale i tak jestem pelna podziwu...:cool3::cool3::cool3: Quote
kaskaSz Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Aaliyah1981']ufffffffff to ja nadrabiam zaleglosci bo nas dlugo nie bylo i tak na poczatku to 100 lat :multi::multi::multi:spoznione ,ale nie mielismy z Frankiem okazji :oops: ooooooooooo i jestem w szoku slicznie wytrymowalas Foxiego no no jestem pod wrazeniem :p Dziękujęza życzonka, nie ważne, że późno. Aż tak ładnie to nie jest ;) [quote name='ewelinka_m']jak na pierwszy raz jest genialnie ;) ii nie ma tej kryzy na szyi, głowa faktycznie nie wygląda najlepiej ja bym chyba ścięła ją troszkę z długości :roll: i na waszym miejscu nie szukałabym dalej tylko trymer w rękę i samemu do dzieła :lol: I chociaż widać, że obroże ma na sobie :lol: Głowa to myślę, że niech odrośnie, bo jest cała podziabana nożyczkami, a między uszami to jak w tej reklamie chrupek, że się facet odchylił, a mu fryzjer pojechał maszynką na czubku głowy i miał łyse :evil_lol: Jeszcze wypróbuje te 2 salony. [quote name='Olusia']Racja, trzeba próbować samemu :cool3: Ja też ćwiczę i sama trymuję Dianuśkę ;) Efekty są niezłe, może nie takie jak u fryzjera ale ogólnie wygląda ok. Foxi wygląda naprawdę fajnie :loveu: Próbować można w sumie to co jakiś czas i nie pozwolić, żeby Foxi zarósł, to może jakoś sobie poradzę.Gorzej zimą... Fajnie, że się podoba. [quote name='duzebzium']Dobrze ci wyszło jak na początek :cool3::cool3: tylko przud bym więcej wycieła tak do wysokości lokcia :oops: ale i tak jestem pelna podziwu...:cool3::cool3::cool3: O tak z tym przodem jak jest ta linia? http://img55.imageshack.us/img55/6024/p7310012uz3.jpg Quote
duzebzium Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No mniej wiecej tak :cool3::cool3: tak ze jak stoi bokiem ma prosta klatke bez "pontonu" z przodu :oops: Quote
Infortune. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Jak na pierwszy raz to naprawdę poszło Ci nieźle :cool3: Ja się wolę nie tykać za bardzo trymera, bo jeszcze komuś krzywdę zrobię :D Chociaż czasami próbuję swoich sił. :) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Ale z ciebie artyska, powinnaś iśc na psiego fryzjera ;) Quote
marzenna79 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 http://img55.imageshack.us/img55/8882/p7310006br2.jpg Kasiu, ale z Ciebie agentka !!! :crazyeye: Poprawiasz fryzjera ? :cool3: :eviltong: Quote
Aaliyah1981 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Izabela124. napisał(a):Ale z ciebie artyska, powinnaś iśc na psiego fryzjera ;) no dokladnie :cool3: jak bede z frankiem w Polsce to do was na trymowanko przyjedziemy :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 [quote name='Infortune.']Jak na pierwszy raz to naprawdę poszło Ci nieźle :cool3: Ja się wolę nie tykać za bardzo trymera, bo jeszcze komuś krzywdę zrobię :D Chociaż czasami próbuję swoich sił. :) Ja też wolę od trymera z daleka, ale jak mus to mus. [quote name='Waxy']Suuuper fotki, jestem godna podziwu :cool3: Dzięki. [quote name='Izabela124.']Ale z ciebie artyska, powinnaś iśc na psiego fryzjera ;) Taaa i będę następna do kolekcji beznadziejnych psich fryzjerów w woj. warmińsko-mazurskim i podlaskim :evil_lol: [quote name='marzenna79']http://img55.imageshack.us/img55/8882/p7310006br2.jpg Kasiu, ale z Ciebie agentka !!! :crazyeye: Poprawiasz fryzjera ? :cool3: :eviltong: Niestety trzeba... Quote
marzenna79 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 A kuku !!! :multi::multi::multi: [SIZE=5]Czy tu mieszka wydegażowany Foxi ??????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=4]Pozdrawiam Was Kasieńko. :loveu::loveu::loveu: Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 hallo hallo:multi: czeksmy na kolejne fotki przystojniaczka :loveu: Quote
Bzikowa Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Witam się :lol: Dobrze, że trochę poprawiłaś Foxiego ;) Nie wygląda idealnie ale na pewno lepiej niż po "trymowaniu" u tamtego fryzjera... Quote
kaskaSz Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='marzenna79']A kuku !!! :multi::multi::multi: [SIZE=5]Czy tu mieszka wydegażowany Foxi ??????? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=4]Pozdrawiam Was Kasieńko. :loveu::loveu::loveu: Ale to dziwnie brzmi - wydegażowany Foxi :evil_lol: Jakbym nie wiem co mu zrobiła hehe [quote name='Aaliyah1981']hallo hallo:multi: czeksmy na kolejne fotki przystojniaczka :loveu: Niestety fotek narazie nie będzie, pogoda paskudna, do tego 2 komplety baterii z aparatu mi padły... [quote name='Bzikowa']Witam się :lol: Dobrze, że trochę poprawiłaś Foxiego ;) Nie wygląda idealnie ale na pewno lepiej niż po "trymowaniu" u tamtego fryzjera... Witaj! Wiem, że nie wygląda idealnie, ale zawsze lepiej niż poprzednio :evil_lol: Ta pogoda deszczowa /jesienna.../ nie sprzyja Foxiemu. Biedak tylko śpi i ma zły humor. Do tego jak jest mokro to strasznie wylizuje sobie łapki. A ja się nudzę i z nudów rysuję :roll: Quote
Aaliyah1981 Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ej co to za wykrety z tymi bateriami noooooooooooooo:mad::mad::mad: trzeba bylo kupic te duracel z reklamy z zajaczkami :eviltong: Quote
Waxy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Aaliyah1981 napisał(a):ej co to za wykrety z tymi bateriami noooooooooooooo:mad::mad::mad: trzeba bylo kupic te duracel z reklamy z zajaczkami :eviltong: dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: u nas też pogoda nie taka fajna.. Quote
kaskaSz Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 Żadne wykręty :eviltong: Jedne mi padły, wsadziłam drugie i byłam pewna, że są naładowane /bo zawsze są/, a tu niespodzianka! Bateria padła... Dobrze, że teraz, a nie na wystawę, bo jedne wsadze w aparat, a drugie będą zapasowe. Ale dam niedawne fotki, Foxi, Foxi+ ręcznik i sam ręcznik, jaki udało mi się zdobyć z westem. A tu,nie wiadomo czemu, Foxi usiadł z pupą właśnie na westa... Quote
Waxy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Haha miał powody. Kapitalny masz ten ręcznik :loveu: Też taki chceee! :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Świetny ręcznik, westie, erdel i beagle jeszcze ? :loveu: cudowne :loveu: Quote
Recommended Posts