marzenna79 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 http://img411.imageshack.us/img411/5783/p7250018ie2.jpg [FONT=Arial Black]Kasiu, a ja widzę różnicę !!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mnie się Foxy taki podoba. :eviltong: Pozdrawiam. [/FONT] Quote
Izabela124. Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Hejka U nas jest jeden salon:' ul. Sianożęć 3a 16-400 Suwałki tel.: 0875630173 Quote
ewelinka_m Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 jak dla mnie to nie widzę różnicy, a nawet chyba przed bardziej mi się podoba :cool1: Kasiu z okazji Twoich urodzin wszystkiego naj naj lepszego :BIG: :drink1: Pociechy z białasa, natrafienia na tego wymarzonego groomera, zdrówka, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń, dobrych ocen w szkole :evil_lol: :new-bday: Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego .:drinking: Quote
Illusion Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Witamy :multi: (chyba pierwszy raz :cool3:). Foxi trymowany, czy niedotrymowany i tak jest śliczny, szkoda tylko, że pieniądze się "zmarnowały". Ja na mojej psicy uczę się sierść podcinać, jak nie trudno się domyślić, z marnymi skutkami (dłuższa mogłaby być :razz:, sierść oczywiście), ale przecież człowiek uczy się przez całe życie :evil_lol:, więc mam jeszcze czas. Quote
marzenna79 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [SIZE=24][size=4]Wszystkiego najlepszego Kasiu z okazji Twoich 16-tych urodzin !!! Quote
kaskaSz Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Ewelinko dziękuję za życzenia. Oby się spełniły :) Malina. Witamy! Mamy nadzieję, że będziesz zaglądała do nas. Też będę próbowała sama, ale dopiero jak wypróbuję jeszcze 2 czy 3 salony:evil_lol: Wszystko tylko nie czesanie i trymowanie psa... A teraz z okazji moich urodzin fotki Foxiego z plażowania. Plażowaliśmy sobota- niedziela. Brałam Foxiego, bo co miał sam siedzieć w domu. Chociaż się wygrzał, bo on ''słońcolubny'' :evil_lol:. Ale biedak zipał, aż myślałam, że mi padnie. W poniedziałek i wtorek dałam mu spokój, a dzisiaj byliśmy na wsi to też się wybiegał. Z dzisiaj nie mam niestety fotek. Fusisław wykąpany śpi pod biurkiem. Quote
kaskaSz Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Marzenna, SweetGirl dziękuję za życzenia :loveu: c.d. Quote
Czarna_Owieczka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Spóźniłam się :oops: Wszystkiego najlepszego !! Quote
ewelinka_m Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 mmm jaki torcik pyszny :loveu: a Foxiasty kąpał się nad wodą? ale za to jakie opalanko było:cool3: siostra się slicznie opaliła pzdr ;) Quote
Waxy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Smaczny ten torcik, podziel sie :evil_lol::evil_lol: Duużo fajnych fotek, jeszcze raz wszystkiego najlepszego :multi: Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Spóźniłam się :oops: Wszystkiego najlepszego !! Dziękuję, sliczny obrazek :loveu: ewelinka_m napisał(a):mmm jaki torcik pyszny :loveu: a Foxiasty kąpał się nad wodą? ale za to jakie opalanko było:cool3: siostra się slicznie opaliła pzdr ;) Nie, on nie może do wody przez ten pęcherz. A siostra to czarna, że nie wiem, a mnie nie chce słońce brać :( Chyba mnie nie lubi... Waxy napisał(a):Smaczny ten torcik, podziel sie :evil_lol::evil_lol: Duużo fajnych fotek, jeszcze raz wszystkiego najlepszego :multi: Dziękuję. Jak chcesz to się częstuj ;) Quote
Olusia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Wszystkiego Najlepszego! :multi::multi::multi: Super fotki :loveu: Quote
Waxy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kaskaSz napisał(a): Dziękuję. Jak chcesz to się częstuj ;) :sabber::sabber: Gdzie tam już pewnie dawno zjedzony? Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Olusia']Wszystkiego Najlepszego! :multi::multi::multi: Super fotki :loveu: Dziękuję za życzenia. Fajnie, że fotki się podobają :) Waxy, torcik w realu zjedzony, ale ze zdjęcia nie ubywa, więc jedz ile chcesz hihi :evil_lol: Quote
Waxy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Haha, szkoda, że smaku nie ma ten tort :evil_lol::evil_lol: Quote
kaskaSz Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 To sobie wyobraź: dużo bitej śmietany + kawałki brzoskwini :evil_lol: Zapomniałam napisać, że dzisiaj Fusisława wytrymowałam, oto link do postu ze zdjęciami http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=10602122&postcount=1764 Quote
ewelinka_m Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kasiu świetnie wam wyszło :multi: o wiele lepiej niż u tego groomera, a czym szyję robiłaś? :cool3: Quote
Waxy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Nie przepadam za śmietaną :diabloti: Kasiu piękna robota, super zrobiłaś Foxiego :multi: Quote
kaskaSz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Ewelinko szyję robiłam degażówkami + trochę zwykłymi nożyczkami. Waxy to sobie wyobraź inny smak :evil_lol: Cieszę się, że się podoba. Foxi w realu bardzo fajnie wygląda i do tego wygoliłam mu okolice siusiaka, ciekawe czy będzie jeszcze podsikiwał, bo on bardziej firankę bokiem podlewa :shake: A tego już nie obetnę. :cool3: Ale i tak wypróbuję jeszcze Spa dla Psa w Białymstoku i ewentualnie jeszcze jeden salon. Najgorzej jest jak Foxi zarośnie to go potem do porządku doprowadzić ciężko samemu. Quote
Izabela124. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 HEjka Ale super fotki:loveu: No i spóźnione 100lat ode mnie:loveu::multi::loveu: Quote
Recommended Posts