Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak dla mnie to nie widzę różnicy, a nawet chyba przed bardziej mi się podoba :cool1:

Kasiu z okazji Twoich urodzin wszystkiego naj naj lepszego :BIG:
:drink1:
Pociechy z białasa, natrafienia na tego wymarzonego groomera,
zdrówka, szczęścia, spełnienia wszystkich marzeń,
dobrych ocen w szkole :evil_lol:
:new-bday:
Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień był piękniejszy od poprzedniego

.:drinking:

Posted

Witamy :multi: (chyba pierwszy raz :cool3:).
Foxi trymowany, czy niedotrymowany i tak jest śliczny, szkoda tylko, że pieniądze się "zmarnowały".
Ja na mojej psicy uczę się sierść podcinać, jak nie trudno się domyślić, z marnymi skutkami (dłuższa mogłaby być :razz:, sierść oczywiście), ale przecież człowiek uczy się przez całe życie :evil_lol:, więc mam jeszcze czas.

Posted

Ewelinko dziękuję za życzenia. Oby się spełniły :)
Malina. Witamy! Mamy nadzieję, że będziesz zaglądała do nas. Też będę próbowała sama, ale dopiero jak wypróbuję jeszcze 2 czy 3 salony:evil_lol: Wszystko tylko nie czesanie i trymowanie psa...

A teraz z okazji moich urodzin fotki Foxiego z plażowania. Plażowaliśmy sobota- niedziela. Brałam Foxiego, bo co miał sam siedzieć w domu. Chociaż się wygrzał, bo on ''słońcolubny'' :evil_lol:. Ale biedak zipał, aż myślałam, że mi padnie. W poniedziałek i wtorek dałam mu spokój, a dzisiaj byliśmy na wsi to też się wybiegał. Z dzisiaj nie mam niestety fotek. Fusisław wykąpany śpi pod biurkiem.

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Spóźniłam się :oops:
Wszystkiego najlepszego !!

Dziękuję, sliczny obrazek :loveu:

ewelinka_m napisał(a):
mmm jaki torcik pyszny :loveu:
a Foxiasty kąpał się nad wodą?
ale za to jakie opalanko było:cool3:
siostra się slicznie opaliła
pzdr ;)

Nie, on nie może do wody przez ten pęcherz. A siostra to czarna, że nie wiem, a mnie nie chce słońce brać :( Chyba mnie nie lubi...
Waxy napisał(a):
Smaczny ten torcik, podziel sie :evil_lol::evil_lol:
Duużo fajnych fotek, jeszcze raz wszystkiego najlepszego :multi:

Dziękuję. Jak chcesz to się częstuj ;)

Posted

[quote name='Olusia']Wszystkiego Najlepszego! :multi::multi::multi:
Super fotki :loveu:
Dziękuję za życzenia. Fajnie, że fotki się podobają :)

Waxy, torcik w realu zjedzony, ale ze zdjęcia nie ubywa, więc jedz ile chcesz hihi :evil_lol:

Posted

Ewelinko szyję robiłam degażówkami + trochę zwykłymi nożyczkami.
Waxy to sobie wyobraź inny smak :evil_lol:
Cieszę się, że się podoba. Foxi w realu bardzo fajnie wygląda i do tego wygoliłam mu okolice siusiaka, ciekawe czy będzie jeszcze podsikiwał, bo on bardziej firankę bokiem podlewa :shake: A tego już nie obetnę. :cool3: Ale i tak wypróbuję jeszcze Spa dla Psa w Białymstoku i ewentualnie jeszcze jeden salon. Najgorzej jest jak Foxi zarośnie to go potem do porządku doprowadzić ciężko samemu.