Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dajcie spokój dziewczyny, mam już dosyć tego bałaganu, a prędko się on nie skończy... Choć w sobotę wracają właściciele Daisy i pewnie ją zabiorą, albo w niedzielę. Ale psiak strasznie tęskni, nie je, schudła, dzisiaj szłyśmy na spacerze przy jej klatce i ustała na chodniku i nie chciała iść dalej... Jeszcze jak się rodzinie zostawia psa to spoko, ale tak obcym ludziom do nowego miejsca to psiak przeżywa.

Posted

Daisy już u siebie, więc jeden obowiązek mniej. ;)

Dogo mi się popsuło i mam po angielsku, nie wiem jak to przestawić. Niby człowiek zna język, ale jakoś wolę po polsku :)

A tak w ogóle to dzisiaj byłam na krajowej wystwie owczarków niemieckich, ale zdjęć nie robiłam, bo był taki skwar, że psiaki gdzieś się pochowały i tylko po 1 na ringu biegały.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Wszystkiego najlepszego Kasiu :multi:

dzięki :* już też mam dzieścia a nie naście lat :(

Shaunell napisał(a):
Ojej, daaaawno mnie tu nie było :)
Ślicznie Foxiemu w tych pasemkach :D
I trzymam kciukasy za Daisy. Niech wróci do domku cała, zdrowa i przeszkolona :D

witamy po dlugiej przerwie i zapraszamy częściej :)

Posted

Wiecie co bo obie stracicie zęby :mad: normalnie dzieścia mnie się wielkimi krokami ści zbliża i tak nie marudzę jak wy. I powiem wam więcej lubię się starzeć. A Tomka ostatnio o dowód poprosili w lidlu bo w zakupach miał 2 piwa. Babka jak zobaczyła datę urodzin (1982) to przeprosiła za kłopot i głowę spuściła na dół.

Posted

To się nazywają geny, żeby tak młodo wyglądać.
Ja też poszłam ostatnio po piwo, mówię dowód wezmę, bo poproszą i będę się wracać do domu. I co? I nic, nie poprosili. Ale w sumie ja wiem, że staro wyglądam, więc się zbytnio nie przejęłam ;)

Posted

kaskaSz napisał(a):
To się nazywają geny, żeby tak młodo wyglądać.
Ja też poszłam ostatnio po piwo, mówię dowód wezmę, bo poproszą i będę się wracać do domu. I co? I nic, nie poprosili. Ale w sumie ja wiem, że staro wyglądam, więc się zbytnio nie przejęłam ;)

A ty z tym staro nie przesadzasz?

Posted

kaskaSz napisał(a):
nie przesadzam, bo wyglądam jak wyglądam, zawsze mnie mylą, że ja jestem najstarsza z trójki ;) ale grunt to właśnie się nie przejmować.

i to sie nazywa optymistyczne patrzenie na świat.:)