Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy trochę kłopotów ze zdrowiem. Foxi ma coś w uchu zewnętrznym, cała małżowina mu się diabli. Od czwartku dostaje antybiotyk, ale jakoś poprawy nie widzę... Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie, bo zazwyczaj tak właśnie było.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Mamy trochę kłopotów ze zdrowiem. Foxi ma coś w uchu zewnętrznym, cała małżowina mu się diabli. Od czwartku dostaje antybiotyk, ale jakoś poprawy nie widzę... Mam nadzieję, że szybko mu przejdzie, bo zazwyczaj tak właśnie było.

Matko, znowu coś mu dolega, biedny...
A dzisiaj, juz ciut lepiej?
Zaciskam za poprawę zdrowia!

pzdr.

Posted

dostaje antybiotyk, ale w sumie to nie wiem po co, bo to jest ewidentnie na płatku ucha, które zostało już oczyszczone i jest ładnie. A po antybiotyku widac, że źle się czuje i ma skutki uboczne. Ja już w Łomży jestem,dzisiaj mamuśka jedzie do weta to mu powie, że po antybiotyku jest źle z samopoczuciem. Nie wiem co mu w te ucho się stało, może dostał oparzenia słonecznego? bo to wyglądało jak bąble po oparzeniu, teraz wszystko się złuszczyło i jest ok. Wet tez nie wie...

Posted

Z uszami już OK, ładne, czyste różowiusie. Jedyne co ucierpiało to sierśc naokoło, ale musze Foxiemu zamówić normalny szampon, bo te co mam to są jakieś beznadziejne...

Bejkowa-
klatka robiona ręcznie przez mojego szwagra ;)

Kilka fotek z weekendu

miejsce Fusislawa na działce

królikopies

Mam jeszcze kilkusekundowy filmik, ale nie wiem jak 'zniknąć' w nim głos.

Posted

Ale Foxi ma super bude :D
W Windows Makerze jest gdzieś opcja "wyłączania dźwięku", ale teraz nie jestem w stanie powiedzieć Ci gdzie, ponieważ nie jestem w domu i nie mam na laptopie tego programu ;)

Posted

buda stara, wyciągnięta z piwnicy, na działkę może być, tylko trzeba za każdym razem ją wytrzepywać, bo robactwo tam lubi siedzieć.
a filmik juz się ładuje, dzięki za wskazówkę :)

Posted

kaskaSz napisał(a):
buda stara, wyciągnięta z piwnicy, na działkę może być, tylko trzeba za każdym razem ją wytrzepywać, bo robactwo tam lubi siedzieć.
a filmik juz się ładuje, dzięki za wskazówkę :)

Oj te robale....
Super czekamy....:D

Posted

tak w ogóle to w związku z tym filmikiem, po wielku latach weszłam na konto youtube i odnalazłam meeeega stare filmiki (2007r.), które na pewno tu już kiedyś były. Aż siedze i sama do siebie się śmieje
[video=youtube;L8NJmJBzzuk]http://www.youtube.com/watch?v=L8NJmJBzzuk[/video]