Yuveza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Ojejć to podziwiam jak to jest wyrwane, ja jak chce nogi albo nok firany rwac to się taka wata ciągnie masakra :P I szyje ma taką aksamitną :p Quote
kaskaSz Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 Lena pisała, że Foxi poprzednio nie miał warstw i teraz sierść poszła aż do samego podszerstka, dlatego chyba jest taki aksamitny itp. ;) ja niemam czasu sama go trymować, nie zawsze tez możemy jechać do Białegostoku (zwłaszcza zimą), dlatego korzystamy z usług miastowego fryzjera. O ile za pierwszym razem mi się podobało jak Foxi był zrobiony, o tyle za 2 i 3 razem już Foxi był coraz bardziej 'długo zrobiony' i zakudlaczony. Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Aaaa, czyli w Białym, podczas wystawy, się widzimy, tak?:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 raczej tak :) mam jeszcze w planach inną wystawę, ale na razie nic nie mówię ;) Quote
Asiaczek Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Czas jeszcze jest, więc na pewno się zgadamy:) Pzdr. Quote
Cienka Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 No Kasia ja mam nadzieje, że ty o Sopockiej wystawie mówisz :) Quote
Evelynkaa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Ja tam śladu nie zostawiam po sobie ale zerkam często ;) Nieźle odkłaczony Fox, powiem Ci że mój Alex po tej karmie weterynaryjnej, my na Hillsie jesteśmy która ma 15,8% białka. Je ją od 8 miesięcy i ma tak fatalny włos że jakaś masakra. teraz zmieniamy ale od miesiąca wcina efaoil i biotyne z cynkiem i jakoś wraca do normy ta sierść ale od początku roku jak go trymowałam i to 3 razy już to nic nie dawało i nadal rosło takie sianko miękkie... Karma weterynaryjna fajna ale chyba jednak nie na dłuższą metę ;/ przynajmniej dla nas... Quote
kaskaSz Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 ja na tą karmę nie narzekam, też mam efaoil, ale już do tej karmy nie dodaje, bo ona chyba tam ma co trzeba. Wcześniej dawałam do zwykłej i też fajne były te witaminki. Choć ucho Foxi gdzieś znowu załatwił, ale nie mogę mamuśki wygnać z nim do weterynarza, może dzisiaj pojechała? Od uczulenia to raczej nie jest, pewnie go powiało jak było zimniej i szczekał na balkonie. Quote
kaskaSz Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 ojj prędko nowych nie będzie, bo egzaminów mam od cholery i ciut ciut, nawet jak pojadę do domu to na działkę nie jeżdżę tylko siedzę i się uczę... Więc na zdjęcia chwilowo brak czasu. Quote
kaskaSz Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Zdjęcia stęsknionego za swoim łóżkiem Foxiego :) Jak wyjeżdżam to ściele łóżko i Foxi błąka się to tu to tam nocami, a jak wracam to całe noce przesypia na swoim łóżku :) I tylko czeka kiedy w końcu go rozściele. A tak poza tym to już 3 dzień leje, pies odmawia spacerów, a ja nawet nie mogę go zakroplić od kleszczy. :) Quote
Pestka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Skąd ja znam ten ograniczony dostęp do własnego łóżka :diabloti: Quote
HexaWHWT Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pestka napisał(a):Skąd ja znam ten ograniczony dostęp do własnego łóżka :diabloti: Haha, no ja też :shiny: Quote
kaskaSz Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Foxi- model, prezentuje nową broszkę zrobioną przeze mnie ;) a tu już dzisiejsza moja żygulinda. Nie wiem co mu się stało, że wymiotował... Quote
A&L Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Piękna broszka, ale Foxiątko jeszcze piękniejsze :loveu: Quote
Evelynkaa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Mój też dziś wymiotuje...ale to ten typ tak ma od czasu do czasu tak trzeba....;/ Quote
kaskaSz Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 rzeczywiście west to jak kot- czasami te kłaczki musi zwrócić ;) Później wzięłam Foxiego na działkę to się rozchmurzył i zjadł. W ogóle na działce jedzenie o wiele lepiej mu idzie :D Śmieję się, że zimą mamuśka będzie go musiała wozić, aby jadł. W ogóle fajnie było, bo siostra wzięła Bambiego i dwa białasy się bawiły. Foxi królika traktował jak piłkę i tylko go szturchał przednią łapą ;) Porcja fotek- biały i bielszy :D Quote
kaskaSz Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 ganiamy króliczka w jedną stronę i w drugą Quote
Recommended Posts