kaskaSz Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 a po ciężkiej pracy trzeba było śmierdząca świnkę umyć i czas na odpoczynek koniec Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Jaki pomagier. Normalnie jakbym mojego widziała. :loveu: :D Ile zdjęć. :loveu: Quote
Guest papillonek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Śliczny :loveu: Podoba mi się jak west ma trochę włosów :) Quote
Asiaczek Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Wydaje mi się, że Foxik jakoś nie byl specjalnie zainteresowany zdjęciem z krokusami:evil_lol: http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/Foxi/IMG_0596.jpg pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 O kurczę prawie 2 miesiące nic tu nie napisałam. Sporo się działo, oprócz spraw przyziemnych typu nauka, była też udana majówka i wiele innych. Nie przychodzę tu z pustymi rękoma. Mam mnóstwo zdjęć z ostatnich kilku tygodni i kilka dzisiejszych (ostatnie z wstawionych) Miłego oglądania. O mały włos nasza rodzinka nie powiększyłaby się o takiego przystojniaka. Zdjęcia z takich a nie innych stron, bo psiak roczny i skoczny ;) Quote
kaskaSz Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 a tu już mój przystojniak jeszcze mega zarośnięty Quote
kaskaSz Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 a tu już po czwartkowym trymowaniu u Leny, połowy psa nie ma ;) goła doopa Quote
kaskaSz Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 koniec patrzę, że znów usunęli mi podpis, a się zdaje mały miałam- uwzięli się czy co? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Zabrał go jeden z budowlańców. Bo to było tak: zajeżdżamy na działkę patrzymy a tam jakiś psiak lata. Okazało się, że wypuszczali go kilka razy w polach daleko od miejsca zamieszkania, ale zawsze wracał. I kolega jednego z budowlańców stwierdził, że go weźmie, ale może oddać nam jak chcemy. U nas psiak miał być u babci sąsiadki, ale po obserwacji psiaka stwierdziliśmy, że jest za delikatny, za bystry dla starszej osoby i babcia by sobie z nim nie poradziła. Później był pomysł żeby dać go siostrze, ale ona nie ma kasy na utrzymanie siebie a co mówić kolejnego zwierzaka. Ale powiedzieliśmy tym budowlańcom, że jakby mieli go znowu wypuszczać to niech nam lepiej przywiozą, bo szkoda psiaka. Choć ten facet co go wziął wydawał się być fajny dla psiaka, bo ten co miał go poprzednio widać, że traktował go jak rzecz. Quote
Asiaczek Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 No własnie tez się miałam zapytac, co z tym nieduzym Rudzielcem:) Juz wsio wiem. Oby tym razem dobrze trafił:) Sama Słodycz z czarnymi punkcikami:) http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/Foxi/IMG_1308.jpg Pzdr. Quote
Yuveza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 On ma przednie łapy od wewnętrznej strony takie 'przygolone'? bo jakieś takie chude :P Quote
kaskaSz Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='Asiaczek']No własnie tez się miałam zapytac, co z tym nieduzym Rudzielcem:) Juz wsio wiem. Oby tym razem dobrze trafił:) Sama Słodycz z czarnymi punkcikami:) http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/Foxi/IMG_1308.jpg Pzdr. W końcu Foxi trochę się zaczernił od słońca, bo przez te kudły był blady. A tak to może się opalać do woli :) [quote name='westie_justa']On ma przednie łapy od wewnętrznej strony takie 'przygolone'? bo jakieś takie chude :P Przygolone to nie, ale wytrymowane dosyć krótko. Lena się narobiła, aż mi wstyd, że dałam takiego psa. Dzięki, że zaglądacie i dajecie po sobie ślad :) Quote
Recommended Posts