Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foxi tak się nakręcał na zabawy z Bambim, ale niestety bez wzajemności. Ciekawe czemu do świnek i innych psów taki nie jest? Czyżby kolor miał znaczenie?
Dzięki, że zaglądacie!

Posted

No to dobrze, cieszę się :)
Fusisław jest bardzo uszczęśliwiony, że widzi pańcię i fajnie to okazuje. Został zaszczepiony i zakroplony frontlinem, teraz tylko trzeba przyzwyczaić Mamuśkę, niech go chociaż raz dziennie sprawdza czy nie ma kleszczy.

Czy u Was też wygląd postów na dogo się zmienił? Tzn. avatar i dane użytkownika są nad postem, tego samego rozmiaru itp. Mi osobiście to przeszkadza, bo muszę szukać wzrokiem treść postu co strasznie rozprasza. Co o tym myślicie? Ja doceniam zmiany, starania, ale to nie ułatwia.

Posted

[quote name='kaskaSz']No to dobrze, cieszę się :)
Fusisław jest bardzo uszczęśliwiony, że widzi pańcię i fajnie to okazuje. Został zaszczepiony i zakroplony frontlinem, teraz tylko trzeba przyzwyczaić Mamuśkę, niech go chociaż raz dziennie sprawdza czy nie ma kleszczy.

Czy u Was też wygląd postów na dogo się zmienił? Tzn. avatar i dane użytkownika są nad postem, tego samego rozmiaru itp. Mi osobiście to przeszkadza, bo muszę szukać wzrokiem treść postu co strasznie rozprasza. Co o tym myślicie? Ja doceniam zmiany, starania, ale to nie ułatwia.[/QUOTE]
Oj to widzę, że my zacofani jesteśmy narazie. Muszę też się powoli zabrać za zaszczepienie mojego zgreda...
Tak, oprócz tego jeszcze jakieś reklamy jak na głównej są po prawej i ogólnie posty są skrócone. Trzeba będzie się przyzwyczaić. :shake:

• 2 weeks later...