Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio go myłam z soboty na niedzielę, więc zdjęcia są wcześniejsze jak był brudny. A jeszcze wcześniej nie pamiętam kiedy go myłam ;) Właśnie o dziwo nie liże łap tak uparcie jak kiedyś, mordka też w porządku, podejrzewam, że to jednak karma RC hypoalergenic robi swoje. Ale dzisiaj jest nawet +1 st.C, więc pies znowu brudny i mokry.

Posted

Foxi wczoraj zapoznał się w końcu z Bambim. Był bardzo zainteresowany królikiem, o wiele bardziej niż świnkami czy nawet psem. Na początku podobno chciał go zjeść (mnie nie było, więc dokładnie nie wiem), ale jak ja przyszłam to całkiem ładnie się zachowywał, obwąchał królca ze wszystkich stron, a jak Bambi skakał na wersalkę Foxi chciał go upolować, ale się powstrzymywał ;) Myślę, że gdybyśmy mieli królika latającego po domu, to Foxi by się do niego przyzwyczaił. Wyglądało na to, że zaakceptował by prędzej królika niż drugiego psa.
Zdjęć nie mam, trzeba by było porobić jakieś zimowe, póki nie ma okropnego mrozu ;)

Czy Wam też po wejściu na dogo antywirus blokuje łączenie bo wykrywa wirusa?

Posted

kaskaSz napisał(a):
No i mamy efekt ostatnich zmian na imageshacku...
You have 481 photos stored. Once you hit 500, you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of March.
Miałam ponad 500, zmniejszyłam do tych 481 i już ani zdjęcia więcej nie zalinkuję. Ciekawe czy te starsze w tej sytuacji też usuną? Czy już tak zostanie?
Chyba trzeba przenieść się na photobucket lub picasse i załapać o co tam chodzi.

Ja juz ciut ponad tydzien jestem na Photobucket:)
Zuzka mi pokazała, jak go opanowac i jest git:) Wstawianie chyba szybsze niz w żabie:)

Pzdr.

Posted

deer_1987 napisał(a):
Nie mi nie, ale czytalam o tym u innych nawet jak watek na administracja na ten temat.

No trzeba byloby porobic i nie zapomnij o Bambim :D

Z Bambim to będzie ciężko, bo nie wiem kiedy teraz go odwiedzę.
Asiaczek napisał(a):
Ja juz ciut ponad tydzien jestem na Photobucket:)
Zuzka mi pokazała, jak go opanowac i jest git:) Wstawianie chyba szybsze niz w żabie:)

Pzdr.

Photobucket nie jest taki straszny, mniej klikania niż w żabie :)

Zdjęcia z ostatniego spaceru. Śniegu napadało jeszcze więcej niż na fotkach.

Posted

[quote name='Patka & Alan']Witamy się!!!
Super zdjęcia.
http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/Foxi/IMG_0218.jpg
Na tym zdjęciu Foxi biegnie do właściciela hehe c(:
Pozdrawiamy i Zapraszamy.
Dzięki!
[quote name='deer_1987']Jedna zdecydowanie lepiej sie foci biale na sniegu niz czarne:razz:
Nie wiem jak się foci, ale drukuje się zdjęcia białego psa o wiele lepiej :D
[quote name='Glaria']Obejrzałam wszystkie focie Foxiego , zajęło mi to dobrą godzinę + czytanie :D
Fajnie jest zobaczyć tyle fot białaska.
Czekam na kolejne :)
Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej :)
[quote name='Asiaczek']Piękne:)
http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/Foxi/IMG_0217.jpg

I to tez:) super pomysl!
http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/Foxi/IMG_0200.jpg

Pzdr.
Dziękujemy! A ta druga fotka tak przez przypadek cyknięta, choć i mi się pomysł podoba.

Dzisiaj pogoda pobiła wszystko. Leje, bez kaloszy nie da rady wyjść, a pies po 5 minutach na dworze schnie przez pół dnia. Dzisiaj Foxi idzie do fryzjera i muszę go zwerbować na czesanie... A mi łeb pęka :O

Posted

Wczoraj wysmarowałam odpowiedź i mi gdzieś wcięło.... Brzydkiej pogody ciąg dalszy, odbija mi się to na psychice ;) zaczynam łapać doła, a jeszcze jutro wracam do Łomży.
Czy jest ktoś chętny na fotki 2 białasów?