Pieseczkowo Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 A coś ty ... czeka mnie jeszcze matma i fiza ;/ Quote
kaskaSz Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 o matko, powodzenia, chyba to sa 2 najgorsze przedmioty. a reszta rozumiem zaliczona? Quote
Cienka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Spoko to wyśle to będziesz miał powód by mnie odwiedzić, bo będziesz musiała pendraka oddać:evil_lol::cool3: A płyty CD mają paradoksalnie bardzo krótką żywotność to nie jest dobry nośnik do archiwizacji danych mnie fotki z CD po roku już się nie odpalały. Quote
kaskaSz Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Cienka napisał(a):Spoko to wyśle to będziesz miał powód by mnie odwiedzić, bo będziesz musiała pendraka oddać:evil_lol::cool3: A płyty CD mają paradoksalnie bardzo krótką żywotność to nie jest dobry nośnik do archiwizacji danych mnie fotki z CD po roku już się nie odpalały. Aaa to ty pocztą wyślesz? Myślałam, że jakieś foldery meilem. A tak to może nie rób sobie kłopotu? Bo jeszcze się poczcie pendrak spodoba i wsiąknie? Z tymi płytami to dobrze wiedzieć, pojadę do domu to ze wszystkim zrobię porządek i część fot wywołam, bo nawet młodsza sis pamiątki z dzieciństwa nie będzie miała... Quote
Pieseczkowo Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 oj tak najgorsze ! reszta już wpisana do indeksu :) Quote
Asiaczek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 To ja zycze jeszcze zaliczenia pozostałych egzaminów i.... oddechu:) I gratulacje za dotychczasowe zaliczenia:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Ja już wszystko zaliczyłam, obyło się bez poprawek :) Teraz mam wolne do 26.02, no chyba, że się coś wydarzy po drodze i mnie ściągną do Łomży. Fusisław stęskniony bardzo, mało się nie posikał z radości ;) Ale dopiero dzisiaj na pytanie gdzie jest pańcia obejrzał się na mnie ;) Jeszcze wczoraj odwracał się za Mamuśką. Trochę fotek sprzed 2 tygodni, z dzisiaj i trochę z komórki. Imageshack po zmianach strasznie leci po jakości zdjęć... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Foxi i nowy wynalazek pańci, nieufność. Uploaded with ImageShack.us Edited February 9, 2012 by kaskaSz Quote
kaskaSz Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Uploaded with ImageShack.us a to z komórki, nie pamiętam czy wstawiałam, bardzo możliwe, że tak. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 widoczek z okna na stancji, jeszcze przed zimą Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us no i to było na tyle ;) Quote
Cienka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 O pańcia zajęła się wikliną papierową http://img209.imageshack.us/img209/8629/img0137k.jpg A tak na marginesie to gradki z okazji ukończenia pierwszej sesji :) pierwsze koty za płoty i tak jak mówiłam nie taki diabeł straszny :) Quote
taxelina Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 http://img19.imageshack.us/img19/3333/img0105nk.jpg cudny :loveu: Gratulacje z okazji sesji! Quote
kaskaSz Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [quote name='Cienka']O pańcia zajęła się wikliną papierową http://img209.imageshack.us/img209/8629/img0137k.jpg A tak na marginesie to gradki z okazji ukończenia pierwszej sesji :) pierwsze koty za płoty i tak jak mówiłam nie taki diabeł straszny :) a no trochę kombinuję, ale nic oprócz serca mi nie wychodzi :D sesja poszła bezstresowo, matura nieźle mnie wyprała z emocji. Zero stresu itp. [quote name='deer_1987']http://img19.imageshack.us/img19/3333/img0105nk.jpg cudny :loveu: Gratulacje z okazji sesji! Fusisław to jak kot się zrobił, tylko śpi na łóżku, lubi częste mizianki i siedzenie na kolanach :O Dzięki! A tak w ogóle to okazało się, że padnięty dysk z laptopa ma gwarancje do sierpnia tego roku... A ełcki vobis, w którym go kupiliśmy został zamknięty. Ciekawe czy po naprawie na własną rękę i przedstawieniu faktury, dałoby rade skorzystać z gwarancji,tj. czy oddaliby kasę, bo dysk i tak już siedzi nowy. Ale raczej marne szanse, no nie? I pewnie by nas odesłali do sklepu w którym kupowałyśmy laptop... Quote
taxelina Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Trzeba by sie zapytac, bo nie Wasza wina ze upadli Quote
kaskaSz Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 napisałam do vobisu, zobaczymy co powiedzą. Napisałam też do mojej uczelni, w końcu kształcą informatyków to w celach naukowych mogliby odzyskać dane ze starego dysku ;) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jaka zaspana psiowa rozkosz:) http://img338.imageshack.us/img338/2539/img0106bw.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 No i mamy efekt ostatnich zmian na imageshacku... You have 481 photos stored. Once you hit 500, you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of March. Miałam ponad 500, zmniejszyłam do tych 481 i już ani zdjęcia więcej nie zalinkuję. Ciekawe czy te starsze w tej sytuacji też usuną? Czy już tak zostanie? Chyba trzeba przenieść się na photobucket lub picasse i załapać o co tam chodzi. Quote
Cienka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Zebrałam cały dorobek grafik jaki mam od dostania mojego pierwszego kompa :) Jak Tomek wrzuci na swojego FTPa to mailem podam Ci linka z którego to sobie pobierzesz :) Quote
kaskaSz Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Jeszcze raz zapytam- czy na photobucket są jakieś limity? Tak jest zmiana języka na polski? Czy tam można od razu zmienić rozmiar zdjęcia czy trzeba przed wrzuceniem? I informuję, że musiałam usunąć kilka fotek Foxiego z imageshack i przenieść do oddzielnego albumu na photobucket, więc niektóre zdjęcia nie będą się wyświetlały :( Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Sa jakies limity ale to chyba tylko transferu ale i tak zwiekszyli ostatniio Nie ma z tego co wiem. Lepiej zmiejszyc przed bo potem to zostaje tylko kod do miniaturki. Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='Isadora7']Informacja z innego forum, ale bardzo ważna: od 1 marca imageshack wprowadza limit zdjęć dla bezpłatnego konta w ilości 500 sztuk jeśli ktoś ma więcej a nie wykupi abonamentu najstarsze stracą ważność - zachowane zostanie tylko 500 najnowszych Lepiej sie przenies :razz: Quote
kaskaSz Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Deer dzięki wielkie za pomoc! Imageshack zostawiam w spokoju, a jak na razie to będę ostrożnie korzystała z photobucket. A jak tam coś się zepsuje to zostanie picassa, ewentualnie świat bez zdjęć ;) Quote
Recommended Posts