Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spoko to wyśle to będziesz miał powód by mnie odwiedzić, bo będziesz musiała pendraka oddać:evil_lol::cool3:
A płyty CD mają paradoksalnie bardzo krótką żywotność to nie jest dobry nośnik do archiwizacji danych mnie fotki z CD po roku już się nie odpalały.

Posted

Cienka napisał(a):
Spoko to wyśle to będziesz miał powód by mnie odwiedzić, bo będziesz musiała pendraka oddać:evil_lol::cool3:
A płyty CD mają paradoksalnie bardzo krótką żywotność to nie jest dobry nośnik do archiwizacji danych mnie fotki z CD po roku już się nie odpalały.

Aaa to ty pocztą wyślesz? Myślałam, że jakieś foldery meilem. A tak to może nie rób sobie kłopotu? Bo jeszcze się poczcie pendrak spodoba i wsiąknie?
Z tymi płytami to dobrze wiedzieć, pojadę do domu to ze wszystkim zrobię porządek i część fot wywołam, bo nawet młodsza sis pamiątki z dzieciństwa nie będzie miała...

Posted

Ja już wszystko zaliczyłam, obyło się bez poprawek :) Teraz mam wolne do 26.02, no chyba, że się coś wydarzy po drodze i mnie ściągną do Łomży.
Fusisław stęskniony bardzo, mało się nie posikał z radości ;) Ale dopiero dzisiaj na pytanie gdzie jest pańcia obejrzał się na mnie ;) Jeszcze wczoraj odwracał się za Mamuśką.
Trochę fotek sprzed 2 tygodni, z dzisiaj i trochę z komórki. Imageshack po zmianach strasznie leci po jakości zdjęć...

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Cienka']O pańcia zajęła się wikliną papierową
http://img209.imageshack.us/img209/8629/img0137k.jpg

A tak na marginesie to gradki z okazji ukończenia pierwszej sesji :) pierwsze koty za płoty i tak jak mówiłam nie taki diabeł straszny :)
a no trochę kombinuję, ale nic oprócz serca mi nie wychodzi :D
sesja poszła bezstresowo, matura nieźle mnie wyprała z emocji. Zero stresu itp.
[quote name='deer_1987']http://img19.imageshack.us/img19/3333/img0105nk.jpg
cudny :loveu:

Gratulacje z okazji sesji!
Fusisław to jak kot się zrobił, tylko śpi na łóżku, lubi częste mizianki i siedzenie na kolanach :O
Dzięki!

A tak w ogóle to okazało się, że padnięty dysk z laptopa ma gwarancje do sierpnia tego roku... A ełcki vobis, w którym go kupiliśmy został zamknięty. Ciekawe czy po naprawie na własną rękę i przedstawieniu faktury, dałoby rade skorzystać z gwarancji,tj. czy oddaliby kasę, bo dysk i tak już siedzi nowy. Ale raczej marne szanse, no nie? I pewnie by nas odesłali do sklepu w którym kupowałyśmy laptop...

Posted

napisałam do vobisu, zobaczymy co powiedzą. Napisałam też do mojej uczelni, w końcu kształcą informatyków to w celach naukowych mogliby odzyskać dane ze starego dysku ;)

Posted

No i mamy efekt ostatnich zmian na imageshacku...
You have 481 photos stored. Once you hit 500, you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of March.
Miałam ponad 500, zmniejszyłam do tych 481 i już ani zdjęcia więcej nie zalinkuję. Ciekawe czy te starsze w tej sytuacji też usuną? Czy już tak zostanie?
Chyba trzeba przenieść się na photobucket lub picasse i załapać o co tam chodzi.

Posted

Zebrałam cały dorobek grafik jaki mam od dostania mojego pierwszego kompa :) Jak Tomek wrzuci na swojego FTPa to mailem podam Ci linka z którego to sobie pobierzesz :)

Posted

Jeszcze raz zapytam- czy na photobucket są jakieś limity? Tak jest zmiana języka na polski? Czy tam można od razu zmienić rozmiar zdjęcia czy trzeba przed wrzuceniem?

I informuję, że musiałam usunąć kilka fotek Foxiego z imageshack i przenieść do oddzielnego albumu na photobucket, więc niektóre zdjęcia nie będą się wyświetlały :(

Posted

[quote name='Isadora7']Informacja z innego forum, ale bardzo ważna:

od 1 marca imageshack wprowadza limit zdjęć dla bezpłatnego konta w ilości 500 sztuk

jeśli ktoś ma więcej a nie wykupi abonamentu najstarsze stracą ważność - zachowane zostanie tylko 500 najnowszych

Lepiej sie przenies :razz:

Posted

Deer dzięki wielkie za pomoc! Imageshack zostawiam w spokoju, a jak na razie to będę ostrożnie korzystała z photobucket. A jak tam coś się zepsuje to zostanie picassa, ewentualnie świat bez zdjęć ;)