kaskaSz Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='deer_1987']Wreszcie jest krolis :multi: z 'lekkim' opóźnieniem, ale jest ;) [quote name='Izabela124.']Króliczek do Twego stadka dołączył? Superowy jest :) taki do końca mój to on nie jest, mieszka z siostrą, a nie u mnie ;) [quote name='KasiaOliwia']http://img85.imageshack.us/img85/4567/img5402n.jpg cudowny :loveu: Szkoda, że moi rodzice nie zgadzają się na królika... :( Kiedyś, jak będę "na swoim" to na pewno będę miała :) ja bym na stancje wzięła jakiegoś królika czy kota, bo wyprowadzać nie trzeba, ale jest problem z wyjazdami do domu. [quote name='Asiaczek']Foksik - jak zywy;) http://img214.imageshack.us/img214/3526/img5367v.jpg A śwince to nie trzeba przyciąć troche pazurków? pzdr. świnka to akurat wprost od manicurzystki była ;) bo naturalnie to ma końcówki ma zaostrzone. Quote
Asiaczek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 kaskaSz napisał(a): świnka to akurat wprost od manicurzystki była ;) bo naturalnie to ma końcówki ma zaostrzone. To jakos długie te pazurki zostały... Pzdr. Quote
A&L Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Foxik :loveu: Jak tam w Łomży? Zabierasz baiłasa tam czy juz na pewno zostaje w domu? Quote
kaskaSz Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='Asiaczek']To jakos długie te pazurki zostały... Pzdr.[/QUOTE] ja się nie znam na tym, ale w rzeczywistości wydają się byc ok :) [quote name='A&L']Foxik :loveu: Jak tam w Łomży? Zabierasz baiłasa tam czy juz na pewno zostaje w domu?[/QUOTE] Jakoś leci, dzisiaj miałam zaliczenie z biofizyki, a tak to siedzę w pokoju i oglądam seriale na onet vod ;) Fusisław zostaje w domu, mam taki głupi plan zajęć cały czas... Np. jutro nie mam zajęć i ni to do domu jechać ni to co... zanudzę się na śmierć :D chociaż może do kina pójdę na kota w butach i połażę po sklepach ;) Quote
A&L Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 No a jak współlokatorki, nie dogadujecie się? Quote
kaskaSz Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 jeżeli mówienie sobie tylko 'cześć' można uznać za dogadanie to tak ;) Czekam od 13 (bo urwałam sie z psychologii) na wf o 18 i powiedzcie, że to nie jest strata czasu? w tym czasie mogłabym już sobie pojechać do domu, a tak to jutro jadę w niedziele wracam... Ale dzisiaj zagadam do faceta niech przełoży 2 kolejne ćwiczenia na inny dzień, bo bez sensu jest takie siedzenie. nie każdy jest z Łomży... Quote
kaskaSz Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 od października jeżdżę co weekend i na dłuższe wolne :) Wczoraj był pierwszy dzień, który cały spędziłam sama, bez zajęć ;) Quote
Evelynkaa Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='deer_1987']Ja mam jedna foremke jamniczka :diabloti: a tu widze westie i kostki :)[/QUOTE] Ja tam bym raczej powiedziała że to szkotnik :P ale się nie znam :P Króliś fajny :D też miałam takiego kiedyś białego ale po trzech dniach w domu niestety odszedł, był chory jak już go kupiliśmy :( potem już wzięliśmy całego czarnego. Teraz taki zwierz nie miał by życia u mnie :P Quote
KasiaOliwia Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='kaskaSz']jeżeli mówienie sobie tylko 'cześć' można uznać za dogadanie to tak ;) Czekam od 13 (bo urwałam sie z psychologii) na wf o 18 i powiedzcie, że to nie jest strata czasu? w tym czasie mogłabym już sobie pojechać do domu, a tak to jutro jadę w niedziele wracam... Ale dzisiaj zagadam do faceta niech przełoży 2 kolejne ćwiczenia na inny dzień, bo bez sensu jest takie siedzenie. nie każdy jest z Łomży...[/QUOTE] To na wf też nie idź :D Quote
Asiaczek Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 A czas wolny można na uczenie się poświęcić...;) pzdr. Quote
kaskaSz Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Evelynkaa napisał(a):Ja tam bym raczej powiedziała że to szkotnik :P ale się nie znam :P Króliś fajny :D też miałam takiego kiedyś białego ale po trzech dniach w domu niestety odszedł, był chory jak już go kupiliśmy :( potem już wzięliśmy całego czarnego. Teraz taki zwierz nie miał by życia u mnie :P U mnie całe szczęście do gryzoni Foxi jest dobrze nastawiony, tylko w pierwszy dzień chce łapać, a później to już olewka. Szkoda, że do psów taki nie jest ;) KasiaOliwia napisał(a):To na wf też nie idź :D Gdybym była w liceum to pewnie bym tak zrobiła, ale tutaj oceny się wystawia za chodzenie i raz czy 2 można nie być. W ten piątek chyba nie idę, a za tydzień oceny wystawia. Asiaczek napisał(a):A czas wolny można na uczenie się poświęcić...;) pzdr. Póki siedzę tu sama to tak robię, bo co innego mi zostało? ;) Quote
Pieseczkowo Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Kasiu życzę Tobie dużooo wytrwałości oraz pozaliczania wszystkiego :) ja już nie mogę się doczekać wolnego. Quote
kaskaSz Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Dzięki Dominika! Przyda się, a Tobie też życzę, oby wszystko poszło z górki :) Wolnego to i ja nie mogę się doczekać choć nie wiem kiedy i czy w ogóle będzie. Pomożecie? blogroku.pl/kategorie/pelnia-lata-w-domu-tymianka,gwmiu,blog.html Quote
Asiaczek Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Link do blogu nie otwiera się... Pzdr. Quote
taxelina Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Asiaczek']Link do blogu nie otwiera się... Pzdr. bo trzeba dodac http albpo skopiowac i wkleic :diabloti: http://blogroku.pl/kategorie/pelnia-lata-w-domu-tymianka,gwmiu,blog.html Quote
Cienka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kasia a jak tam zaliczenia? Wszystko od razu na plus Quote
Pieseczkowo Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Właśnie udało się wszystko zaliczyć ? :) Quote
Tina.Sara Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 hej po przerwie :loveu: i jak tam? :cool3: zaliczone? Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 A my nadal w stanie niewiedzy... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Cienka napisał(a):Kasia a jak tam zaliczenia? Wszystko od razu na plus Pieseczkowo napisał(a):Właśnie udało się wszystko zaliczyć ? :) Tina.Sara napisał(a):hej po przerwie :loveu: i jak tam? :cool3: zaliczone? Asiaczek napisał(a):A my nadal w stanie niewiedzy... Pzdr. Hej! Ojj zniknęłam na dosyć długo, chyba najdłużej w całej mojej dogomaniackiej 'karierze' ;) Ale to nie z lenistwa, ale z zabiegania... Nauki miałam i mam bardzo dużo, sporo zaliczeń, jeszcze 2 przede mną. Poprzednie wszystkie zaliczone, zazwyczaj na 4+ i 5, jeszcze nie mam wyników z wczorajszych podstaw pielęgniarstwa, ale jak mi sie uda zaliczyć to będzie cud... Poprzedni tydzień spędziłam w szpitalu na praktyce, wracałam taka padnięta, że szok ;) Na ten weekend też nie pojechałam do domu, dopiero w środę jadę, jak już wszystko dopnę na ostatni guzik. Tak więc i Foxi pańci nie będzie widział aż 10 dni. Podobno ma sie dobrze, ale nie chce wyłazić na mróz na spacery ;) Po drodze padł dysk na domowym laptopie gdzie miałam wszystkie ostatnie zdjęcia, grafiki itp. Dosłownie wszystko co jest mi niezbędne i do tej pory nerw mnie szarpie jak pomyśle o tym co straciłam... No i przy okazji poszło 400zł na nowy dysk. To chyba wszystko w baaaardzo telegraficznym skrócie. Mam nadzieję, że wybaczycie mi moją nieobecność ;) Pozdrawiam gorąco w tą mroźną pogodę. edit: z ostatniej chwili, właśnie dostałam meila, że zaliczałam PP- na 3, ale grunt, że zaliczone! Połowa roku niestety nie zaliczyła... Edited February 4, 2012 by kaskaSz Quote
Pieseczkowo Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 GRATULACJE OGROMNE!!!!! Czasem zaliczenie na 3 jest zbawienne :D Quote
taxelina Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Gratulacje, dokladnie wazne ze zaliczone! Quote
Cienka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 kaskaSz napisał(a):Hej! Ojj zniknęłam na dosyć długo, chyba najdłużej w całej mojej dogomaniackiej 'karierze' ;) Ale to nie z lenistwa, ale z zabiegania... Nauki miałam i mam bardzo dużo, sporo zaliczeń, jeszcze 2 przede mną. Poprzednie wszystkie zaliczone, zazwyczaj na 4+ i 5, jeszcze nie mam wyników z wczorajszych podstaw pielęgniarstwa, ale jak mi sie uda zaliczyć to będzie cud... Poprzedni tydzień spędziłam w szpitalu na praktyce, wracałam taka padnięta, że szok ;) Na ten weekend też nie pojechałam do domu, dopiero w środę jadę, jak już wszystko dopnę na ostatni guzik. Tak więc i Foxi pańci nie będzie widział aż 10 dni. Podobno ma sie dobrze, ale nie chce wyłazić na mróz na spacery ;) Po drodze padł dysk na domowym laptopie gdzie miałam wszystkie ostatnie zdjęcia, grafiki itp. Dosłownie wszystko co jest mi niezbędne i do tej pory nerw mnie szarpie jak pomyśle o tym co straciłam... No i przy okazji poszło 400zł na nowy dysk. To chyba wszystko w baaaardzo telegraficznym skrócie. Mam nadzieję, że wybaczycie mi moją nieobecność ;) Pozdrawiam gorąco w tą mroźną pogodę. edit: z ostatniej chwili, właśnie dostałam meila, że zaliczałam PP- na 3, ale grunt, że zaliczone! Połowa roku niestety nie zaliczyła... Och już zaczynałam ogromnie tęsknic na blogu tez się nic nie dzieje. Nie to żebym się mądrzyła ale czytając nasze przygody z dyskami (co to się paliły średnio raz w miesiącu), powinno cię to zachęcić do kupienia sobie dysku przenośnego na USB (właściwie można powiedzieć taki duży pendrajw) i wtedy mogła byś mieć swoje skarby zawsze ze sobą. Na małe pocieszenie mogę ci wysłać moje różne grafiki (pewnie to nie to samo ale zawsze;)) Quote
kaskaSz Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 deer_1987 napisał(a):Gratulacje, dokladnie wazne ze zaliczone! dzięki! Pieseczkowo napisał(a):GRATULACJE OGROMNE!!!!! Czasem zaliczenie na 3 jest zbawienne :D zbawienne i to bardzo. A jak u ciebie? Koniec już zaliczeń? Cienka napisał(a):Och już zaczynałam ogromnie tęsknic na blogu tez się nic nie dzieje. Nie to żebym się mądrzyła ale czytając nasze przygody z dyskami (co to się paliły średnio raz w miesiącu), powinno cię to zachęcić do kupienia sobie dysku przenośnego na USB (właściwie można powiedzieć taki duży pendrajw) i wtedy mogła byś mieć swoje skarby zawsze ze sobą. Na małe pocieszenie mogę ci wysłać moje różne grafiki (pewnie to nie to samo ale zawsze;)) Narazie skupiam się na nauce, więc dlatego taki zastój wszędzie. Notka na blogu pojawi sie pewnie pod koniec przyszłego tygodnia, bo w czwartek jadę do Białegostoku do dentysty (aaaa). Wiesz co, ja dysk mam bo dostałam gratis do lapka, ale jakoś go nie używam i dałam dla siostry i szwagra na filmy. Ale coś czuję, że im go zabiorę... Stare zdjęcia mam zgrane na płyty, ale też już jednej nie mogę otworzyć nie wiem czemu. A tydzień temu jak byłam w domu miała przeczucie żeby zgrać wsio na plytkę, ale pustej nie miałam, a była niedziela, więc i sklepy zamknięte. Porażka totalna, co sobie pomyślę o tym to aż mnie trzęsie w środku. Niby nic takiego, ale szkoda... Wysłać grafiki możesz, zawsze to będzie coś. Ja też już pomału wszystko zbieram co mi się podoba i wrzucam na pendrajwa. Kurka coś mi nauka nie idzie... chyba trzeba wypić sesję to może mi się klapki w mózgu pootwierają ;) Oby do środy! Quote
Recommended Posts