Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 napisał(a):
No co Ty? Gardzi gotowanym domowym? :mad:

Joguś lubi by codziennie nie było to samo w misce nie można przez 3 dni np. ryżu z warzywami i mięsem jeść

Posted

7 dań na siedem dni tygodnia a Pina to by ciągle to samo jadła

Jak ostatnio musiałam prawie pół gara gotowanego wyrzucić stwierdziłam, że się psom w doopach poprzewracało.

Posted

Mój Buenos gotowane zje najdłużej 3 dni, później odchodzi z wyrzutem od miski :lol:
A royala mini adult je od kilku miesięcy i nie kręci nosem (za bardzo :diabloti:) :lol:

Posted

To się Wam trafiły psiaki niejadki, że nawet gotowanego nie chcą. Ale są i takie egzemplarze ;)
Foxi podobno już po trymowaniu, mamuśka zapłaciła wyjątkowo mało i pies szybko był zrobiony, podobno ma krotką firankę i włosy. Ciekawa jestem jak to wygląda naprawdę, bo z rozmowy telefonicznej wygląda na golenie :shake:

Posted

w tym problem, że nie rozpoznam. Lena go krótko trymowała i widziałam to na własne oczy, ale gdyby zobaczyła dopiero 'po' to bym powiedziała, że golony (nie obrażając pracy Leny ;) ) Ja się po prostu na tym nie znam...

Posted

[quote name='Evelynkaa']A ja Ci mówię że zobaczysz choćby po przejściach i ogonie i dotyku...
Rzeczywiście, jest różnica między trymowaniem a golenie w wyglądzie ;)
[quote name='Asiaczek']KaskaSz - a kiedy wracasz do domu?

pzdr.
Wróciłąm wczoraj, ale jakoś tak szybko mi sobota zleciałą, że nawet nie weszłam na DGM...
[quote name='Lucky.']to jestem ciekawa co wyszło z tego trymowania :P
w gorszym przypadku golenia :P
Całę szczęście gorszy wypadek się nie spełnił.

Wczoraj wchodziłam do domu pełna obaw, że zobaczę opitolonego psa. Ale zostałam mile zaskoczona. Foxi jak nigdy z tego salonu wyszedł całkiem dobrze zrobiony. :) Nie wiem od czego to zależy, chyba od fazy wzrostu włosa, bo czasami można rwać i 10godzin, a nic nie widać, a czasami to tak fajnie włos wychodzi i psiak jest krótko zrobiony. I chyba trafiliśmy na 'ten dobry' czas. Fotki nie oddają tego w 100% jak Foxi jest zrobiony, ale na moje oko nie jest źle. Naprawdę bywało gorzej.

Uploaded with ImageShack.us

choinka już ubrana

Posted

Dziękujemy :*

A tak w ogóle to zapomniałam napisać, że mamy nowego domownika ;] Nazywa się Bambuś i jest prześlicznym białym króliczkiem z niebieskimi oczami. Mieszka u mojej siostry, ale wszystko co jej to i moje hehe, więc traktuje go jak swojego :) Ale tak jak pisałam wcześniej to wczoraj tak szybko dzień mi zleciał, wszystko robiłam na szybkiego więc i aparatu zapomniałam wziąć...

Posted

kaskaSz;18231405

choinka już ubrana
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/36/img4994dq.jpg/ napisał(a):
[IMG" rel="external nofollow noopener">http://img36.imageshack.us/img36/5176/img4994dq.jpg

Miałam podobną choinkę w tamtym roku ale bez łańcuchów i bombek (jeszcze bardziej wiejska). Na tej przydały by się białe gwiazdki dały by ładny biały akcent (te które kradnie Jogi z mojej choinki) u mnie filmik jak je zdobić, a tu kurs obrazkowy http://www.kuradomowa.com/zrobtosama/ozdoby_bozonarodzeniowe_papierowa_gwiazdka_3d.shtml
Jak byłam dzieckiem to irytowały mnie te gwiazdki (mieliśmy ich cały wielki karton po butach chyba zimowych taki był ogromny) i zanim się je wszystkie powiesiło mijały 2 godziny dopiero potem wolno było wieszać bombki.

Posted

[quote name='deer_1987']No to mam nadzieje ze niedlugo go nam pokazesz!
pewnie jakoś w święta wstawię jego foty, ale jeszcze nie wiem, bo czeka mnie dosyć szalony tydzień...
[quote name='Evelynkaa']Nio wytrymowany :D nie jest źle :) ja też czekam na foty króliczka
mi też się wydaje, że nie jest najgorzej, zwłaszcza w porównaniu z ostatnią wizytą tam.
[quote name='Cienka']Miałam podobną choinkę w tamtym roku ale bez łańcuchów i bombek (jeszcze bardziej wiejska). Na tej przydały by się białe gwiazdki dały by ładny biały akcent (te które kradnie Jogi z mojej choinki) u mnie filmik jak je zdobić, a tu kurs obrazkowy http://www.kuradomowa.com/zrobtosama/ozdoby_bozonarodzeniowe_papierowa_gwiazdka_3d.shtml
Jak byłam dzieckiem to irytowały mnie te gwiazdki (mieliśmy ich cały wielki karton po butach chyba zimowych taki był ogromny) i zanim się je wszystkie powiesiło mijały 2 godziny dopiero potem wolno było wieszać bombki.
Mi też brakuje akcentu, ale choinka w ogóle miałą być cała czerwona, a wyszła taka jaka wyszła. Jak się światełka zapali to nie jest źle, ale foty też dopiero w święta ;) JA w swoim domu będę miała choinkę w białe ozdoby :) A tu mi nie pozwalają hehe

Posted

kaskaSz napisał(a):

Mi też brakuje akcentu, ale choinka w ogóle miałą być cała czerwona, a wyszła taka jaka wyszła. Jak się światełka zapali to nie jest źle, ale foty też dopiero w święta ;) JA w swoim domu będę miała choinkę w białe ozdoby :) A tu mi nie pozwalają hehe

To morze pokaż foty mojej choinki :cool3: to może się mamuśka skusi na przyszły rok