Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaskaSz']Foxi nie je ich codziennie i w wielkich ilościach, więc myślę, że nic mu nie będzie. Ale dzięki za info, bo nie wiedziałam. Jak Foxi był mały to 'hodowca' karmił go surową piersią z kurczaka, ja też podawałam mu ja jakis czas z suchą karmą, ale w końcu pies jej nie chciał jeść. Teraz to podejrzewam, że by zjadł surowiznę, ale mu nie daję ;)

Jak Wam mijają Mikołajki? Dostaliście coś? bo mi trochę smutno, siedzę sama jak palec :([/QUOTE]

A pewna jesteś:diabloti:
Lece na pocztę jak przyjedziesz do domu na weekend już na pewno będzie :evil_lol:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Ja tez jestem sama i raczej nic nie dostane chyba ze sama sobie cos kupie :diabloti:[/QUOTE]
No to jest nas dwie. Właśnie sama sobie kupiłam na pocieszenie 3 książki ;) ale czekoladowego mikołaja jeszcze nie jadłam...
[quote name='Cienka']A pewna jesteś:diabloti:
Lece na pocztę jak przyjedziesz do domu na weekend już na pewno będzie :evil_lol:[/QUOTE]
w życiu niczego nie można być pewnym :D
Czy chodzi Tobie o piłki z ikei? Bo jeśli tak to proszę odezwij się na meila co i jak z zapłatą :)

Posted

[quote name='kaskaSz']No to jest nas dwie. Właśnie sama sobie kupiłam na pocieszenie 3 książki ;) ale czekoladowego mikołaja jeszcze nie jadłam...

w życiu niczego nie można być pewnym :D
Czy chodzi Tobie o piłki z ikei? Bo jeśli tak to proszę odezwij się na meila co i jak z zapłatą :)[/QUOTE]

Powiem tyle za piłki to jesteś mi winna i za przesyłkę a resztę to nic nie powiem :P W nocy postaram się odpisać na maila. I na privy. A teraz wracam rozbierać kanapę to ostatni mebel przed nowo-starym dziełem w moim salonie. I oczekujcie zdjęć wkrótce będzie dużo inspiracji na święta u mnie w galerii :)

Posted

Ok, no to mam zagawozdkę co wymysliłaś oprócz piłek i jeszcze bardziej chce mi sie do domu. Uprzedzę mamuśkę, że coś do mnie przyjdzie i niech nie otwiera ;)
Powiem jeszcze tyle, że miałyśmy podobny pomysł, tyle, że Ty będziesz musiała poczekać do świąt :]
Miłego rozbierania kanapy, mam nadzieję, że juz mało ci zostało. Czekam na inspiracje :) Szkoda, że nie masz czasu na prowadzenie bloga, bo byłby bardzo ciekawy. A do siebie zapraszam na candy, jesli jesteś zainteresowana ;)

Posted

[quote name='kaskaSz']Ok, no to mam zagawozdkę co wymysliłaś oprócz piłek i jeszcze bardziej chce mi sie do domu. Uprzedzę mamuśkę, że coś do mnie przyjdzie i niech nie otwiera ;)
Powiem jeszcze tyle, że miałyśmy podobny pomysł, tyle, że Ty będziesz musiała poczekać do świąt :]
Miłego rozbierania kanapy, mam nadzieję, że juz mało ci zostało. Czekam na inspiracje :) Szkoda, że nie masz czasu na prowadzenie bloga, bo byłby bardzo ciekawy. A do siebie zapraszam na candy, jesli jesteś zainteresowana ;)[/QUOTE]

Mamuśka może otworzyć kopertę na pewno będzie jej miło :)
Pomysł miałam tylko mało czasu bo wszystko w biegu ale mam nadziej, że będzie Ci miło.
O candy wiem tylko muszę do 16 ruszyć z moim blogiem jako że 16 jest festyn gwiazdkowy, a ja jestem działaczką Koła Gospodyń Wiejskich :) i sołtysowa wydała nakaz, że mam w końcu tego swojego cholernego bloga ruszyć

Posted

Ale ja chce być pierwsza z otwarciem :) Miło to mi już jest.
no to fajną masz sołtysową, w końcu Cię zmobilizowała. Czekam na 'wielkie otwarcie' . Kurcze ja sobie w tamtym roku obiecałam, że wezmę udział w kiermaszu świątecznym i dupa... Ale kiedyś przyjdzie czas na wszystko, wierzę w to.

Posted

[quote name='deer_1987']Ja tez jestem sama i raczej nic nie dostane chyba ze sama sobie cos kupie :diabloti:[/QUOTE]
No ja włąśnie sobie kupiłam na Mikołajki perfumy Avril Lavigne - Black Star".... Akurat w Rossmannie była duża obniżka na perfumy, żal było nie kupic;)

Pzdr.

Posted

Ja siebie też nie poznaje :D Ale poza tym strasznie podoba mi się to zdjęcie,mam go na tapecie lapka, komy itp. ;)
Nick zostaje, a nawet przechodzi na inne fora, blogi itp. Choć w Łomży jest tyle 'Kasiek', że przestaje mi się podobać to imię. Przez całe życie byłam jedyna Kaśka w grupie, a teraz jest ich chyba z 8, a co druga napotkana to też Kaśka. I wcale nie przesadzam :D Żebyście widzieli jak to wygląda- ktoś krzyknie Kaśka! a co druga głowa sie odwraca :D No i wykładowcy też jak mówią Pani Katarzyno, to my się pytamy która ;)

Posted

Doszła dzisiaj, dzięki wielkie. Podaj tylko nr konta i adres do przelewu :) W sumie adres mam, ale kiedyś chyba podawałaś olsztyński, więc podaj taki, który będę mogła sobie zapisać na stałe w razie czegoś i nie prosić za każdym razem ;)

Co do imienia to ja się śmieję, że tutaj to jakieś wpływy zza wschodniej granicy, choć całe życie myślałam, że Katarzyna to greckie imię. A tak w tym temacie to znalazłam fajną stronę ze znaczeniami imion. ale jak wiadomo każdy jest inny, choć u mnie sporo rzeczy się zgadza co do osobowości. [URL="http://www.imiennik.pl"]www.imiennik.pl[/URL]

edit: znalazłam poparcie tezy 'wschodniej' [QUOTE]na ziemiach zamieszkałych przez Białorusinów – Katia, Kałusza, Katinka. Jest to jedno z bardziej popularnych imion żeńskich.[/QUOTE] ha!
Co też bezsenność robi z człowiekiem :D a przecież jutro muszę wstać o 5 na autobus...

Posted

dzięki jeszcze raz :* , tak jak pisałam w mailu- już co nieco się przydało :D I proszę podaj dane do przelewu, bo chcę to załatwić w tym tygodniu ;)

Silky- tak to pościel, Foxi też miał legowisko w szkocką kratę, lubię ten wzór ;)

Posted

kaskaSz napisał(a):
dzięki jeszcze raz :* , tak jak pisałam w mailu- już co nieco się przydało :D I proszę podaj dane do przelewu, bo chcę to załatwić w tym tygodniu ;)

Silky- tak to pościel, Foxi też miał legowisko w szkocką kratę, lubię ten wzór ;)

Spoko już piszę :)

Posted

Silky123 napisał(a):
Ja też go bardzo lubię. ;)
Co tam Foxi porabia ? :)

Chodzi po pokojach i szuka chętnego do spania :D Mamuśka przyzwyczaiła go do wczesnego chodzenia spać i jak ja jestem to chodzi biedak za mną i prosi, żeby z nim już iść do naszego pokoju.
Cienka napisał(a):
Spoko już piszę :)

ok :)

Posted

Hej! jak Wam minął dzień? Ja zasypiam na stojąco ;) Chyba coś z ciśnieniem nie tak jest.
Umówiłam Foxiego jutro na trymowanie, aż boję się co zobaczę w sobotę. Są 2 opcje- albo będzie minimalanie ruszony, albo będzie zgolony. Ale przeszkoliłam mamuśkę, że ma mówić o trymowaniu i broń Boże niech nie wpadnie na pomysł ogolenia go na krótko.
No i zamówiłam w krakvecie karmę RC hypoalergenic 7kg, pierwszy raz, mam nadzieję, że mają i dojdzie w tym tygodniu. A jak nie to jest duże prawdopodobieństwo, że Fusisław zostanie na święta bez karmy...