Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oto fotki z 7 urodzin mojej siostry :)

Foxi lubi kwiatki :lol:

Torcik

No i solenizantka Małgosia z koleżanką Majką :loveu:

Gośka dostała walizeczkę ze stempelkami w różnych wzorach, tam są też brokaty, wytłaczarka i inne duperele, książeczkę z quizami, a ode mnie oczywiście książkę pt. "Mój pierwszy pies". Taka fajna specjalnie dla starszych dzieci, podstawowe informacje itp.
A ja sobie kupiłam ''Album mojego psa''.
Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Dziękujemy!

Aaliyach proponuję skasować fotki z postu, bo ponoć nie można cytować fotek, zaraz będziesz miała ochrzan z góry :evil_lol:

o kurcze ok dzieki :)) hihi wielki brat patrzy ;P

Posted

Tak, tylko ja proszę o naprawę mojego podpisu to cicho siedzi :mad:

Enchantress, w ogóle to westy mają podobne ruchy, gesty i przyzwyczajenia. I nie ważne czy to typ westie czy rodowodowy westie, w nich coś już tam siedzi i takie są. Fajnie tak :)

Posted

kaskaSz napisał(a):

Enchantress, w ogóle to westy mają podobne ruchy, gesty i przyzwyczajenia. I nie ważne czy to typ westie czy rodowodowy westie, w nich coś już tam siedzi i takie są. Fajnie tak :)

Tak, w pełni się z tym zgadzam.
Zauważyłam, że dużo westików uwielbia spać na łóżkach w poduszkach. O, też sporo westików podczas leżenia na brzuchu tak dziwnie wysuwa tylnie nogi do tyłu. :lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pyyyszny :lol:

Olusia napisał(a):
Super fotki :cool3::loveu:

Dzięki.

Enchantress'ka;10531262 napisał(a):
Tak, w pełni się z tym zgadzam.
Zauważyłam, że dużo westików uwielbia spać na łóżkach w poduszkach. O, też sporo westików podczas leżenia na brzuchu tak dziwnie wysuwa tylnie nogi do tyłu. :lol:

Westy mają też takie coś, że jak idzie pies to one na niego polują i się kładą na ziemię. Na osiedlu mam 3 westy razem z moim i każy tak robi, ale jeden mniej, drugi bardziej.

xxSweetGirl93xx napisał(a):
co do zachowania westików to to co pisze Enchantress'ka to kabi tak samo robi:) mi sie wydaje że poprostu to jest zachowanie terrierów nie tylko westów:):)

Tak, pewne zachowania dotyczą rasy, inne grupy, a jeszcze inne ogólnie psów. Ale nie wiem od czego to zależy.

Waxy napisał(a):
Śliczny przystojniaczek z tego Foxiego :loveu: Wytarmosić w brzuszek!

OK, ale jutro lub jak przyjdzie do mnie do łóżka, bo teraz śpi. :evil_lol:

Posted

kaskaSz napisał(a):

Westy mają też takie coś, że jak idzie pies to one na niego polują i się kładą na ziemię. Na osiedlu mam 3 westy razem z moim i każy tak robi, ale jeden mniej, drugi bardziej.

A mozliwe, mozliwe, ale ja akurat tego nie zauwazylam, moze dlatego, ze nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. :lol:

Posted

Idzie west- widzi psa. Idzie coraz niżej i niżej, aż w końcu chlapnie na ziemie i nie chce się ruszyć. Po prostu leży na ziemi, albo tak się skrada. Nie wiem jak inaczej to wytłumaczyć :roll:

Czarna_Owieczka dzięki :loveu: