Asiaczek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Oj, z Foxiem problemy... zdrówka! pzdr. Quote
kaskaSz Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='deer_1987']Duzo zdrowia dla niego! dziękujemy! [quote name='Asiaczek']Oj, z Foxiem problemy... zdrówka! pzdr. Jak to się mówi, jak nie urok to.... [quote name='kaaamila1']Hej! Biedna słodka mordeczka.. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie ! dzięki! Foxi z zapalenia ucha wyszedł, ale przypałętało się co innego... Ja już sama nie wiem co myśleć i robić. Mam nadzieje, że z biegiem czasu jakoś się wszystko ułoży pomyślnie, bo na razie czarno to widzę. A to dzisiejsze fotki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Lucky. Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 a w końcu będziesz brała Foxiego do siebie do Łomży czy nie ? http://img651.imageshack.us/img651/2603/img4510ha.jpg śliczny Quote
kaaamila1 Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Kochany Foxi ! Śliczny pysio ma :* Dobrze, że z uszkami już wszystko ok. A co się dzieje z jego zdrówkiem ? Quote
kaskaSz Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 [quote name='deer_1987']Jaki kochany :loveu: wiem :D i dzięki [quote name='Lucky.']a w końcu będziesz brała Foxiego do siebie do Łomży czy nie ? http://img651.imageshack.us/img651/2603/img4510ha.jpg śliczny Niestety Foxi zostaje z mamuśką i siostrą :( [quote name='kaaamila1']Kochany Foxi ! Śliczny pysio ma :* Dobrze, że z uszkami już wszystko ok. A co się dzieje z jego zdrówkiem ? Coś nie chce jeść od środy, tzn. podobno je minimalnie i wczoraj wymiotował... dałam mu tabletkę na odrobaczenie, może od tego? Albo ze stresu, bo miał wyjazdowy dzień i po tygodniu mnie zobaczył. Sama już nie wiem, a mamuśka mi dokładnie nic nie chce mowić, żeby mnie nie martwić. Quote
A&L Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Dużo zdrówka dla Foxa :loveu: Wiem co przeżywasz, tym bardziej, że nie jesteś przy nim... Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że wszystko będzie git ;-) Quote
Evelynkaa Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Ojej Alexik też ma chore uszko :( chyba przez ten wiatr taki brzydki :( buziaki dla Foxia :* Quote
Asiaczek Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Tabletka na odrobaczenie mogła spowodowac wymioty. A może to stress.. Oj, tak czy siak - zdrówka dla chłopaka! pzdr. Quote
Natalia&Cody Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Biedny Foxiu...:( Zdrówka ! Chyba się zbudził...:loveu: http://img651.imageshack.us/img651/2603/img4510ha.jpg Quote
kaskaSz Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Jestem na weekend w domu, Foxi już zdrowy, zarósł trochę, więc za tydzień niedobra weekendowa pańcia będzie psa trymowała ;) Z jedzeniem jest trochę problemu, bo mamy rc hypoalergenic z dużymi bubkami. Poza tym mamuśka jak to mamuśka, zostawia Foxiego pod sklepem, resztę karmy trzyma w piwnicy i strasznie go rozpieściła. Foxi siedzi tylko na kolanach, na spacerach ciągnie jak nie wiem i robi co chce. Jak chodzi z mamuśką to on ją wyprowadza, ciąga tam gdzie sobie zażyczy... A może ma ktoś z Was na zbyciu wiaderko na karmę na 4,5,6 lub 7 kg? Może być w koty, psy czy cokolwiek, aby było dobrze zamykane. Bo jak na razie mamuśka trzyma 7kg karmy w pięciuset małych pojemniczkach ;) Quote
Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Ja widziałam pojemniki o różnej pojemności w Carrefourze. Dział pojemników, szmatek, szczotek. Były rózne: kwadratowe, podłużne.... to w sumie grosze kosztuje... Myslę, że w kazdym sklepie tego typu dostaniecie odpowiedni pojemnik na karmę. Pzdr. Quote
taxelina Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 W ikea sa rozne pojemniki co nadaj sie na trzymanie karmy np http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50169548/ albo http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90076364/ Quote
C&B Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 No to ci mamuska psa psuje :evil_lol: ja sie boje pomyslec co bedzie z Prada jak ja wyjade na studia ... Przeciez 'piesek czasem musi pociagac na spacerze, taka jego natura' :diabloti: Quote
Lucky. Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 oj u mnie też pewnie Meg byłaby ropieszczana jakbym ją z rodzicami w domu zostawiła i wyglądałaby jeszcze gorzej niż wygląda teraz ... :P Quote
kaskaSz Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 [quote name='deer_1987']W ikea sa rozne pojemniki co nadaj sie na trzymanie karmy np http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50169548/ albo http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90076364/ [quote name='Asiaczek']Ja widziałam pojemniki o różnej pojemności w Carrefourze. Dział pojemników, szmatek, szczotek. Były rózne: kwadratowe, podłużne.... to w sumie grosze kosztuje... Myslę, że w kazdym sklepie tego typu dostaniecie odpowiedni pojemnik na karmę. Pzdr. Nie ma u mnie w pobliżu ani Carrefura, ani Ikei, trzeba będzie poszukać w podobnym sklepie, choć nigdy mi sie nie rzuciły w oczy aż tak duże pojemniki, jak np. dają do dużych worków karm. W ogóle to później będzie problem z kupnem 7kg karmy, bo teraz wzięliśmy worek 14kg na pół z panem weterynarzem, który też ma westa, ale już nie pracuje w lecznicy. A 14kg na 1 psa to za dużo, bo zanim Foxi ta karmę zje to ona się zestarzeje. Ale jeszcze tej co mamy starczy na kupe czasu ;) [quote name='C&B']No to ci mamuska psa psuje :evil_lol: ja sie boje pomyslec co bedzie z Prada jak ja wyjade na studia ... Przeciez 'piesek czasem musi pociagac na spacerze, taka jego natura' :diabloti: [quote name='Lucky.']oj u mnie też pewnie Meg byłaby ropieszczana jakbym ją z rodzicami w domu zostawiła i wyglądałaby jeszcze gorzej niż wygląda teraz ... :P Dajcie spokój, ja to tylko pojadę do domu, zdenerwuję się i przyjadę ;) A za te zostawianie pod sklepem to mamuśka dostała ode mnie niezły ochrzan ;) Pomijam fakt, że zapina Foxiego za kółko od adresówki zamiast od obroży i efekt jest taki, że przy pociągnięciu pies lata luzem. Dobrze, że jeszcze adresówek nie pogubili. Więc jak tak dalej będzie to albo Foxiego ukradną, albo sam poleci... Dokarmiać w sumie to nie dokarmiają, bo wiedzą, że zaraz będzie uczulenie i rzyganko ;) Choć mamuśka wspominala coś, że cyt. :'' nagotuje mu kaszy z mięsem i będzie chodził jak chłop'' :eviltong: Quote
kaskaSz Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Dzisiejsze fotki, tak samo brzydkie jak pogoda... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us koniec Quote
Pieseczkowo Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Kasiu jak żyjesz ? Dajesz rade ? :) Quote
A&L Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Pieseczkowo napisał(a):Kasiu jak żyjesz ? Dajesz rade ? :) Podłączam się do pytań :) Foksiak ma taka słodką mordkę :loveu: Quote
kaskaSz Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale za to jaki piekny model :loveu: Foxi dziękuje :) Pieseczkowo napisał(a):Kasiu jak żyjesz ? Dajesz rade ? :) A&L napisał(a):Podłączam się do pytań :) Foksiak ma taka słodką mordkę :loveu: U mnie jakoś leci, teraz jestem w domu do środy, więc bardzo się cieszę z tego powodu :D Bo tak siedzieć samej cały tydzień to ciężko i zaczyna mi się nudzić. Tylko szkoła, dom, nauka, spanie, jedzenie, mycie- jak robot... Poza tym mam już pielęgniarski mundurek i wyglądam ja wielka biała plama :D I mam w tym do ludzi wyjść :P Jutro robimy z siostrami imprezę halloweenową, więc trochę się przygotowuję- dynia, jedzenie itp. Foxi oczywiście we wszystkim mi towarzyszy i pomaga, więc fotki też będą. A jak u Was? Quote
Recommended Posts