Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Duzo zdrowia dla niego!
dziękujemy!
[quote name='Asiaczek']Oj, z Foxiem problemy... zdrówka!

pzdr.
Jak to się mówi, jak nie urok to....
[quote name='kaaamila1']Hej! Biedna słodka mordeczka.. Mam nadzieję, że szybko dojdzie do siebie !
dzięki!

Foxi z zapalenia ucha wyszedł, ale przypałętało się co innego... Ja już sama nie wiem co myśleć i robić. Mam nadzieje, że z biegiem czasu jakoś się wszystko ułoży pomyślnie, bo na razie czarno to widzę.

A to dzisiejsze fotki

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='deer_1987']Jaki kochany :loveu:
wiem :D i dzięki
[quote name='Lucky.']a w końcu będziesz brała Foxiego do siebie do Łomży czy nie ?
http://img651.imageshack.us/img651/2603/img4510ha.jpg
śliczny
Niestety Foxi zostaje z mamuśką i siostrą :(
[quote name='kaaamila1']Kochany Foxi ! Śliczny pysio ma :* Dobrze, że z uszkami już wszystko ok. A co się dzieje z jego zdrówkiem ?
Coś nie chce jeść od środy, tzn. podobno je minimalnie i wczoraj wymiotował... dałam mu tabletkę na odrobaczenie, może od tego? Albo ze stresu, bo miał wyjazdowy dzień i po tygodniu mnie zobaczył. Sama już nie wiem, a mamuśka mi dokładnie nic nie chce mowić, żeby mnie nie martwić.

Posted

Dużo zdrówka dla Foxa :loveu: Wiem co przeżywasz, tym bardziej, że nie jesteś przy nim... Trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że wszystko będzie git ;-)

Posted

Jestem na weekend w domu, Foxi już zdrowy, zarósł trochę, więc za tydzień niedobra weekendowa pańcia będzie psa trymowała ;) Z jedzeniem jest trochę problemu, bo mamy rc hypoalergenic z dużymi bubkami. Poza tym mamuśka jak to mamuśka, zostawia Foxiego pod sklepem, resztę karmy trzyma w piwnicy i strasznie go rozpieściła. Foxi siedzi tylko na kolanach, na spacerach ciągnie jak nie wiem i robi co chce. Jak chodzi z mamuśką to on ją wyprowadza, ciąga tam gdzie sobie zażyczy... A może ma ktoś z Was na zbyciu wiaderko na karmę na 4,5,6 lub 7 kg? Może być w koty, psy czy cokolwiek, aby było dobrze zamykane. Bo jak na razie mamuśka trzyma 7kg karmy w pięciuset małych pojemniczkach ;)

Posted

Ja widziałam pojemniki o różnej pojemności w Carrefourze. Dział pojemników, szmatek, szczotek. Były rózne: kwadratowe, podłużne.... to w sumie grosze kosztuje...
Myslę, że w kazdym sklepie tego typu dostaniecie odpowiedni pojemnik na karmę.

Pzdr.

Posted

No to ci mamuska psa psuje :evil_lol: ja sie boje pomyslec co bedzie z Prada jak ja wyjade na studia ... Przeciez 'piesek czasem musi pociagac na spacerze, taka jego natura' :diabloti:

Posted

[quote name='deer_1987']W ikea sa rozne pojemniki co nadaj sie na trzymanie karmy np http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50169548/

albo

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90076364/
[quote name='Asiaczek']Ja widziałam pojemniki o różnej pojemności w Carrefourze. Dział pojemników, szmatek, szczotek. Były rózne: kwadratowe, podłużne.... to w sumie grosze kosztuje...
Myslę, że w kazdym sklepie tego typu dostaniecie odpowiedni pojemnik na karmę.

Pzdr.
Nie ma u mnie w pobliżu ani Carrefura, ani Ikei, trzeba będzie poszukać w podobnym sklepie, choć nigdy mi sie nie rzuciły w oczy aż tak duże pojemniki, jak np. dają do dużych worków karm. W ogóle to później będzie problem z kupnem 7kg karmy, bo teraz wzięliśmy worek 14kg na pół z panem weterynarzem, który też ma westa, ale już nie pracuje w lecznicy. A 14kg na 1 psa to za dużo, bo zanim Foxi ta karmę zje to ona się zestarzeje. Ale jeszcze tej co mamy starczy na kupe czasu ;)
[quote name='C&B']No to ci mamuska psa psuje :evil_lol: ja sie boje pomyslec co bedzie z Prada jak ja wyjade na studia ... Przeciez 'piesek czasem musi pociagac na spacerze, taka jego natura' :diabloti:
[quote name='Lucky.']oj u mnie też pewnie Meg byłaby ropieszczana jakbym ją z rodzicami w domu zostawiła i wyglądałaby jeszcze gorzej niż wygląda teraz ... :P
Dajcie spokój, ja to tylko pojadę do domu, zdenerwuję się i przyjadę ;) A za te zostawianie pod sklepem to mamuśka dostała ode mnie niezły ochrzan ;) Pomijam fakt, że zapina Foxiego za kółko od adresówki zamiast od obroży i efekt jest taki, że przy pociągnięciu pies lata luzem. Dobrze, że jeszcze adresówek nie pogubili. Więc jak tak dalej będzie to albo Foxiego ukradną, albo sam poleci... Dokarmiać w sumie to nie dokarmiają, bo wiedzą, że zaraz będzie uczulenie i rzyganko ;) Choć mamuśka wspominala coś, że cyt. :'' nagotuje mu kaszy z mięsem i będzie chodził jak chłop'' :eviltong:

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Kasiu jak żyjesz ? Dajesz rade ? :)

Podłączam się do pytań :)

Foksiak ma taka słodką mordkę :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale za to jaki piekny model :loveu:

Foxi dziękuje :)
Pieseczkowo napisał(a):
Kasiu jak żyjesz ? Dajesz rade ? :)

A&L napisał(a):
Podłączam się do pytań :)
Foksiak ma taka słodką mordkę :loveu:

U mnie jakoś leci, teraz jestem w domu do środy, więc bardzo się cieszę z tego powodu :D Bo tak siedzieć samej cały tydzień to ciężko i zaczyna mi się nudzić. Tylko szkoła, dom, nauka, spanie, jedzenie, mycie- jak robot... Poza tym mam już pielęgniarski mundurek i wyglądam ja wielka biała plama :D I mam w tym do ludzi wyjść :P
Jutro robimy z siostrami imprezę halloweenową, więc trochę się przygotowuję- dynia, jedzenie itp. Foxi oczywiście we wszystkim mi towarzyszy i pomaga, więc fotki też będą.

A jak u Was?