Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A&L napisał(a):
Ja jeszcze nie wiem co będzie, ale na 99,9 % jakieś terierowate :) Z jednej strony chciałabym kolejnego westa, a z drugiej myślę, że fajnie by było mieć psa innej rasy... A może kolejny west i jakieś inne psisko? :D A Twoje plany to na najbliższy czas czy jak? ;)

Chciałabym w miarę szybko,ale rozsadnie :)

Posted

[quote name='A&L']No to super :) Myślę, że Ty wiesz już wszystko na teamt rasy i hodowli, więc decyzja będzie na pewno rozsądna :) Piesek czy suczka? Pewnie piesek :D
http://imageshack.us/photo/my-images/842/img4085g.jpg/ biedny dog... mogłaś podejść i zawalić kopa w doope właścicielowi :angryy:
No właśnie się zastanawiałyśmy z C&B jak to jest z tym kopiowaniem- można jak jest zaznaczone we wzorcu czy nie?

Posted

Nie wiem czy można, ale gnoja bym rozszarpała! I weterynarza, który to zrobił też! Powinni im też uszy poobcinać! A nasz pieprzony ZK ma wszystko gdzieś. I jak można mówić, że ZK ma na uwadze dobro psów? Szkoda gadać!

Posted

Widzę,że zakaz odnośnie nie obcinania uszu i ogonów jest tak samo stosowany jak ten o nie używaniu kosmetyków :P Zdjęcia Kasiu boskie!

Samiec.Czy ja wiem czy tak wszystko wiem ? Chyba wciaz mnie wiele rzeczy zaskakuje i zadziwia i wciąz wiele sie ucze:)

Posted

Nie można używać kosmetyków? Z resztą nie ma co porównywać, kopiowanie, a kosmetyki to 2 różne rzeczy.
No myślę, że wiesz dużo, trochę już "w tym" siedzisz, no i dzięki tacie :)

Posted

Kiedys obcinanie uszu i ogonów bylo normalka,ale jak zaden z sedziow nie zwraca na to uwagi a jeszcze takiego raz czy 2 zapromuje to tak bedzie jeszcze dlugo :) Na szczescie sporo już raz ma nie obcinane. Nie można,ale i tak kazdy to robi :P Tata to nie znosi hodowców,wiec on woli od tego trzymac sie z daleka ale i tak cos tam pomaga i doradza .

Posted

Jak to się mówi kiedyś to babami pole orali, ale teraz mamy XXI wiek i takie rzeczy jak kopiowanie uszów czy ogonów jest dla mnie nie do pomyślenia! Tata może nie lubić hodowców, ale na rasie się pewnie zna i może Ci podpowiedzieć na co zwrócić uwagę przy wyborze szczeniaka. A masz już wybraną hodowlę?

Posted

O westikach nie ma bladego pojecia :P on tylko może mi pomoc w kwestii medycznej-zeby,jajka itp. :) pozwolilam sobie skopiowac z terierkowa robiła moja znajoma Magda -to ten fox o ktorym wspominalam , wybacz Kasiu za offa musialam sie nim podzielic :P 2 wybralam a co bedzie to zobaczymy bo w jednej mnie oszukali,ale juz nie chce do tego wracac :P

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Tata to nie znosi hodowców,wiec on woli od tego trzymac sie z daleka ale i tak coś tam pomaga i doradza .

Właśnie widziałam, że nie za bardzo gada z innymi hodowcami ;) To Ty planujesz foxa czy westa, bo się trochę pogubiłam :D

A na wystawie jeden west jak wszedł na ring i się strząchnął to była chmura pudru i tylko co chwila się otrząsał. Dla mnie to była przesada i bardzo się ucieszyłam, że nie zajął pierwszego miejsca.