Sweet Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 http://img329.imageshack.us/img329/1914/p7030007zl0.jpg :loveu: a jakie dałas zdjecie na ten konkurs??:D Quote
kaskaSz Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Jutro roztrzygnięcie konkursu Ełk w obiektywie :) W sumie to na wygraqną nie liczę, ale nadzieję mam /nadzieja matką głupich hehe/ Dzisiejsze świeże fotencje :) Quote
ewelinka_m Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 cudnie wyszedł Foxi na fotkach, a jak w końcu z tym moczem udało się złapać? może faktycznie zanieść też na badanie o szerszym zasięgu? ja ostatnio zanosiłam wymaz z nosa psa do zwykłego laboratorium ludzkiego przy szpitalu, a potem wyniki skonsultować z jakimś wetem. Nie podoba mi sie też sposób w jaki ten weterynarz się do was zwrócił :shake: i te zgryźliwości. a fotki na konkurs fajne ta ostatnia mi się podoba Quote
kaskaSz Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 Z tym moczem to chyba już skończona sprawa... Nie złapałam, bo Foxi nie sika już w ogóle jak mam coś w ręku... Pytałam mamy koleżanki /weterynarz/ co to jest te cewnikowanie i okazało się, że to boli, najlepiej robić pod narkozą i zawsze dochodzi do zakażenia czegoś tam i potem trzeba antybiotyk. Ja dziękuję za taki zabieg, jak nasza weta robi ''na żywca'' i jeszcze z tej złośliwości coś mu zrobi, bo to to nieobliczalne jest. Poprostu się boję. Mam nadzieję, że antybiotyk pomógł, liczę w tym wypadku na szczęście, narazie jest ok, a czy coś tam się w środku nie dzieje to nie wiem. Wróciłam z tych wyników z konkursu. Ale chała, wszystko po znajomości, zdjęcia przerobione w programach graficznych, uczestnicy byli z takimi ogromnymi lustrzankami, że mój aparat jest wielkości ich lampy błyskowej /dosłownie/. Babka, która udziela się w Urzędzie Miasta itp. zgarnęła dyplom, wyróżnienie i wyróżnienie specjalne, to gdzie jest sprawiedliwość, już mogliby odstąpić 2 miejsca komuś innemu. W ogóle moim zdaniem powinno być, że od jednej osoby 1 foto, a nie kilka nagród jednej osobie. W sumie to nie wnikam, sama sobie kupie aparat, mam już upatrzony, mamuśkę urobiłam i może na urodziny kupię :multi: Quote
Aaliyah1981 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Kasiu ale pamietaj tak na wszelki wypadek niech on juz nawet jak bedzie nie wiem jak goraco nie wlazi nigdzie do wody :shake: Quote
kaskaSz Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Wiem, pilnuję, nawet mu spód umyć się boję, bo on na podłodze leży to żeby go nie powiało, nawet jak go suszarką wysuszę.I psiak chodzi niemyty... Quote
Izabela124. Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Witanko Nareszcie do was trafiłam, będę częstym gosciem Juz nie mogę doczekac się spacerku hihi Quote
kaskaSz Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Witamy. Mam nadzieję, że będziesz tu często zaglądała, bo tak ogólnie to fot teraz aktualnych nie mam :( Pogoda beznadziejna, a w domu to nie ma po co robić zdjęć, pełno domowych mam fot. Jak coś to mogę wstawić stare. Quote
Bzikowa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Przegapiłam fotki :roll: Super! :loveu: Widzę, że Foxi ma ten sam styl siadania co Bzik, jednym półdupkiem :diabloti: Mam nadzieję, że chłopak wyzdrowieje do końca i nic mu nie będzie. Obserwuj go w każdym razie. I ja bym na Twoim miejscu wybrała się do jakiegoś lepszego weta... Powodzenia z aparatem - liczymy wtedy na profesjonalnego foxikowe fotki :cool3: Quote
Bzikowa Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wrrr nie można edytować :angryy: Ostatnie zdanie miało brzmieć oczywiście: liczymy wtedy na profesjonalne foxikowe fotki! Quote
kaskaSz Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Witamy, witamy. Bzikowa, obserwuje Foxiego. Narazie staram się wszystko robić sama, tj. kupiłam frontlain w sklepie, a nie u niej, odrobaczanie też robiłam gdzie indziej. Jak coś to będę jechała też do innego weta. Co do fotek to kurde nigdzie nie mogę u siebie znaleźć tego aparatu, a jak jest to mają marżę nie z tej ziemi... I najpierw będę musiała się nauczyć robić te profesjonalne foty :eviltong: A to ostatnie foty jak Fusisław spał. Quote
Asiaczek Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Aż mi się chce do niego przytulić!:loveu: http://img84.imageshack.us/img84/2359/p7070002sr2.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ale słodko spi:D [quote name='Izabela124.']HEjka Jaki on słodziak On tak zawsze śpi:) [quote name='Asiaczek']Aż mi się chce do niego przytulić!:loveu: http://img84.imageshack.us/img84/2359/p7070002sr2.jpg Pzdr. A prosze Cię bardzo, przytulaj się ile chcesz hihi. A na wakacje zapraszam do Ełku, to poprzytulasz na żywo hihi :lol: [quote name='Izabela124.']Witanko Co u was słychac? U nas cieplusio dzisiaj, od rana smażyłam się na plaży /bez Foxiego, bo mu za gorąco/. Przedwczoraj wzięłam Foxatego na wieś i się psiak wybiegał. Fotki oczywiście mamy, ale to trochę potem. Pzdr. Quote
Aaliyah1981 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 witajcie kochani dawno nas na dogo nie bylo ale juz nadrabiamy straty pozdrawiaj franki :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Jakie straty, za dużo czytania tutaj nie ma, niestety :( Quote
Recommended Posts