Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']http://img850.imageshack.us/img850/2664/img3997i.jpg
on cos dlugi? :diabloti:
piękna mordka i właśnie szkoda, że taki długi, bo mi się jednak długie nie podobają ;) To samo sealyham terrier
[quote name='A&L']Kleksior :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
A ja ostatnio mam fazÄ™ na foksteriery :cool3:
mi się podobają szkoty i w ogóle znowu mnie bardziej naszło na drugiego psa, ale niestety nie w najbliższej przyszłości.

Posted

Mnie szkoty już przeszły, wkurzają mnie te długie pyski. Poza tym teraz chciałabym większego psa, a foksy mi się bardzo podobają, gorzej z charakterem z tego co czytałam...

Posted

Foxy są wspaniałe a taki jeden z Rosji absolutnie wczoraj podbil moje serce i miał taką piekną ciemną kufe. Niestety ich charakter mnie przeraza i bałabym się,że oprocz pięknego psa będę miec istną cholere w domu dlatego znów pozostaje przy weściorkach :)

Posted

Dominika właśnie charakteru się obawiam :( Foksy straaaaaasznieeeee mi się podobają, ale wygląd jest najmniej ważny. Czytam teraz o airedale terierach, które podobno są łatwe w ułożeniu i nie sprawiają problemów no i są podobne do foksów. Będę się jeszcze zapoznawać z terierami walijskimi. Co prawda foksy podobają mi się dużo bardziej, no ale cóż :)

Posted

To cholery straszne :P Jeden na Światówce był tak piekny,że az chciałam go pocalować. Na szczęscie mama mnie przed tym uchroniła,bo bardzo mozliwe ze dzis bym nosa nie miała :P Miał tak marsowa mine,że chyba bał się go kazdy procz włascicieli :D

Posted

No i tak to właśnie jest, jak jakiś pies mi się spodoba, to musi mieć ciężki charakter. Może jakby miał być jedynym psem, to bym się odważyła, ale ciężko widzę westowo - foksowy duet :P

Posted

Ja jeszcze nie wiem co będzie, ale na 99,9 % jakieś terierowate :) Z jednej strony chciałabym kolejnego westa, a z drugiej myślę, że fajnie by było mieć psa innej rasy... A może kolejny west i jakieś inne psisko? :D A Twoje plany to na najbliższy czas czy jak? ;)