kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Nonono, niexle obfociłas terierki:) pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us przygotowania Kleksa Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us idealne połączenie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us tej rasy nigdy nie widziała i też mi się bardzo podoba, takie baranki :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us świetnie umaszczony psiak Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Curly Coated Retriever...? http://img5.imageshack.us/img5/8026/img4033p.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us cdn Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='Asiaczek']Curly Coated Retriever...? http://img5.imageshack.us/img5/8026/img4033p.jpg Pzdr. raczej tak :) Quote
taxelina Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 http://img850.imageshack.us/img850/2664/img3997i.jpg on cos dlugi? :diabloti: Quote
A&L Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Kleksior :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ja ostatnio mam fazÄ™ na foksteriery :cool3: Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 [quote name='deer_1987']http://img850.imageshack.us/img850/2664/img3997i.jpg on cos dlugi? :diabloti: piękna mordka i właśnie szkoda, że taki długi, bo mi się jednak długie nie podobają ;) To samo sealyham terrier [quote name='A&L']Kleksior :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: A ja ostatnio mam fazę na foksteriery :cool3: mi się podobają szkoty i w ogóle znowu mnie bardziej naszło na drugiego psa, ale niestety nie w najbliższej przyszłości. Quote
A&L Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Mnie szkoty już przeszły, wkurzają mnie te długie pyski. Poza tym teraz chciałabym większego psa, a foksy mi się bardzo podobają, gorzej z charakterem z tego co czytałam... Quote
Pieseczkowo Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Foxy są wspaniałe a taki jeden z Rosji absolutnie wczoraj podbil moje serce i miał taką piekną ciemną kufe. Niestety ich charakter mnie przeraza i bałabym się,że oprocz pięknego psa będę miec istną cholere w domu dlatego znów pozostaje przy weściorkach :) Quote
A&L Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Dominika właśnie charakteru się obawiam :( Foksy straaaaaasznieeeee mi się podobają, ale wygląd jest najmniej ważny. Czytam teraz o airedale terierach, które podobno są łatwe w ułożeniu i nie sprawiają problemów no i są podobne do foksów. Będę się jeszcze zapoznawać z terierami walijskimi. Co prawda foksy podobają mi się dużo bardziej, no ale cóż :) Quote
Pieseczkowo Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 To cholery straszne :P Jeden na Światówce był tak piekny,że az chciałam go pocalować. Na szczęscie mama mnie przed tym uchroniła,bo bardzo mozliwe ze dzis bym nosa nie miała :P Miał tak marsowa mine,że chyba bał się go kazdy procz włascicieli :D Quote
A&L Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 No i tak to właśnie jest, jak jakiś pies mi się spodoba, to musi mieć ciężki charakter. Może jakby miał być jedynym psem, to bym się odważyła, ale ciężko widzę westowo - foksowy duet :P Quote
Pieseczkowo Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Widzę,że mamy podobnie :D Gdyby one miały inny charakter to już dawno byłby mały foxik :D a tak będzie mały westik i jest git ! Quote
A&L Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ja jeszcze nie wiem co będzie, ale na 99,9 % jakieś terierowate :) Z jednej strony chciałabym kolejnego westa, a z drugiej myślę, że fajnie by było mieć psa innej rasy... A może kolejny west i jakieś inne psisko? :D A Twoje plany to na najbliższy czas czy jak? ;) Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Ja chyba też pozostaję w terierach :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Buenos Izy i inne grzywki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts