Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaskaSz']tak w temacie transportera to przyniosłam go z piwnicy i dla Fusisława się spodobał hehe

Uploaded with ImageShack.us

a dzisiaj dostałam świetną paczuszkę od Cienkiej. Jeszcze raz dzięki, notes prześliczny! Przyda mi się na studiach :)

strasznie mi się podobają takie lakowe pieczątki

papier jest prześliczny, koronka papierowa na notesie i ta 'luzem' też DZIĘKI:calus:

Proszę Cię bardzo ;) mam nadzieje, że nie przegięłam z tymi czerwonymi kryształkami, bez nich wydawał się taki jakiś niewykończony.

Posted

[quote name='Pieseczkowo']Widać,że Fox Cię uwielbia :D a prace urocze!!
Ja jego też hehe
[quote name='deer_1987']http://img192.imageshack.us/img192/7448/img3838qn.jpg
Ale minka :loveu:
on to potrafi walnąć minę ;)
[quote name='westie_justa']Cudne to:loveu:!
od razu mi sie kojarzy z tymi moimi kalendarzami :P

A Foxi spory jak tak patrzę:P
Mały to on nie jest, jak na westa to wysoki i chudy.
[quote name='Cienka']Proszę Cię bardzo ;) mam nadzieje, że nie przegięłam z tymi czerwonymi kryształkami, bez nich wydawał się taki jakiś niewykończony.
Mi się całkiem podoba z tymi kryształkami. :) A na co przyklejałaś je?

Posted

Akurat mi wtedy w ręce wpadł ten preparat do kropel rosy (gdzieś kiedyś czytałam, że jest też dobry jako klej i faktycznie dobrze trzyma i wysycha szybciej niż Magic ale wolniej niż kropelka)

Posted

Ale nas długo tutaj nie było!
Ja też się zastanawiam co będzie jak będę chciała się wyprowadzić czy M nie będzie za rodzicami tęskniła, ale to jeszcze 2-3 lata.

Posted

Dzisiaj Foxi chyba przebił wszystkie swoje pozycje podczas spania. Tej nocy spał do góry kołami, w poprzek łóżka z głową prawie do dołu. Jak się rozciągnie to jest prawie na całą szerokość łóżka 2 osobowego. Śmiesznie jest jak położy się na wąskiej części rogówki i zwija ogon, żeby mu nie zwisał. Ale w miarę zasypiania ogon mu się rozwija jak u małpki.
A ostatnio zabrał mi poduszkę i pańcia nie miała serca mu jej zabrać i spała na rogu od kołdry. Ale teraz mamy już 2 poduszki :D Chyba za bardzo go rozpieszczam...