Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pieseczkowo']widze,że mają bardzo podobne obroże :D tylko Kleczysław zamiast kwiateczków ma kosteczki :)
Foxi ma w kostki,ale niebieską odblaskową.
[quote name='Evelynkaa']http://img833.imageshack.us/img833/7035/img3032gh.jpg bardzo ładnie zrobiony :) mam nadzieję że w końcu mi się kiedyś uda pojechać też do Lenki :)
Ty już tak fajnie trymujesz, że chyba Ci to nie potrzebne :)
[quote name='Iza.']a ja chyba poznałam ostatnio waszą groomerkę :razz:
Ma dwie suczki westy ?
[quote name='Pieseczkowo']TAK :D:D:D mame i córcie :)
dokładnie tak jak Dominika naposała :)
[quote name='deer_1987']http://img808.imageshack.us/img808/7690/img3044u.jpg
Bardzo ladny portrecik!
dzięki!

Dzisiaj zimno więc Fusisław trochę odetchnie od upałów.

Posted

a ta Twoja koleżanka jeszcze się nie pogodziła z tą Sylwią ode mnie z miasta, od seterów? bo jak tak to może tu jeździ i byś przyjechała?

A mój mądry pies znalazł sobie nowe miejsce na legowisko. Sprzątałam szafę, wyjęłam wszystko i jak chciałam schować rzeczy spowrotem zobaczyłam, że w środku coś się rusza :D Tutaj na zdjęciu wlazł już drugi raz i położyłam mu legowisko.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Obydwie siebie unikają i zapomniały że się znały :) Może znów w Białymstoku :d jak bylaby ładniejsza pogoda to można przyjechać wcześniej o jeden dzień ! :)

no to nieźle, weź rodziców namów na wczasy na mazurach :D
deer_1987 napisał(a):
Ale schowany :)

zanim go zauważyłam to się trochę wystaszyłam, że tak coś siedzi.

Posted

Evelynkaa no to chyba westy mają coś z tymi szafami hehe

Dzisiaj mieliśmy w ogródku gościa, który zdenerwował Foxiego. Koty co raz u nas chodzą po balkonie, bo mieszkamy na parterze, ale z biegiem lat przestają się bać Fusisława i pozwalają sobie na więcej. Np. ten kot opalał się leniwie i nawet szczekanie Foxiego i moja obecność go nie ruszyły. Dopiero jak ruszyłam kraty, żeby zejść do ogródka to poszedł sobie.

Posted

kolejna porcja zdjęć z działki. Za trzecim razem po Foxim łaziły 2 kleszcze, ale mam nadzieję, że to przez dużą trawę. Kupiłyśmy już kosiarkę i może regularne koszenie wygoni te wstrętne robale.

ktoś mądry zakopała w ziemi folię i przysypał piachem. A biedny Foxik robotnik musiał pomagać.

Posted

[quote name='Evelynkaa']Ej na tych ogródkach działkowych jest to chyba standard :P u mojej siostry też odkryli złoża foli :P
http://img232.imageshack.us/img232/2405/img3169d.jpg model :D
Ludzie to jednak nie myślą. U mnie najśmieszniejsze było to, że folie przysypali piachem, który musieli skądś przywieźć. To nie lepiej było wyciągnąć folię?
[quote name='deer_1987']Jaki zadowolony straznik dzialki :loveu:
Foxi bardzo wczuwa się w rolę.
[quote name='westie_justa']Hehe Foxi w ogrodzie:)
W końcu ma gdzie jeździć :)
[quote name='Silky123']Piękne zdjęcia. Westie w swoim żywiole i w zielonej trawie .. bezcenne. :loveu:
dzięki!
[quote name='Asiaczek']Przepiękne zdjęcie i cudna mina:)
http://img848.imageshack.us/img848/4262/img3041m.jpg

Pzdr.
dzięki!

Przedwczoraj wyjęłam Foxiemu wpitego, ale już suchego kleszcza. Dobrze, że jest ten frontline i działa. Mam nadzieję, że Wy też zabezpieczacie psiaki?

Posted

Strasznie mi się podoba Foxik po trymowaniu u Lenki :loveu:zwłaszcza grzbiecik ma idealny :lol:

a takiej działeczki mocno zazdroszczę, fajnie mieć taki swój jedyny teren, na którym nikogo niepożądanego się nie spotka. Kleszczy jest teraz jakieś totalne zatrzęsienie ostatnio z suki koczującej przy lesie wyciągnęłam ponad 100 i nadal nie byłyśmy pewne czy to wszystkie:nerwy: Spaikiego psikam fiprexem, ale też widzę, że po dłuższym spacerze coś nieraz po nim spaceruje :mad:

Posted

O Matko Boska, ponad 100 kleszczy! ja przy jednym skakałam żeby go wyjąć, a przy takiej ilości chyba bym zemdlała. Tak nie lubię robactwa, a w szczególności kleszczy, że na samo myślenie o nich robi mi się niedobrze.

Posted

Ja pare dni temu mojemu brzdącowi wyjęłam około 10 kleszczy, 2 miał przy jajkach. Zastosowałam Frontline i działa świetnie, widać tylko jak chodzą i tylko czekają na to, żeby je zgnieść. :evil_lol:
Też nienawidzę owadów, a najbardziej to komarów i kleszczy .. fee. :eviltong:
Pozdrawiamy Foxiego. :loveu:

Posted

kaskaSz napisał(a):

Przedwczoraj wyjęłam Foxiemu wpitego, ale już suchego kleszcza. Dobrze, że jest ten frontline i działa. Mam nadzieję, że Wy też zabezpieczacie psiaki?

Tak, tak. Ja uzywam Frontline:)

Pzdr.