kaskaSz Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 chyba robią się spokojniejsze i bardziej zrównoważone, a może to poprostu starość? Poza tym, do tej pory Foxi nie oglądał się za panienkami z cieczką, był wręcz obojętny na zapachy, a teraz przez cały spacer szedłby z nosem pod pupą suczki. No i mam wesoło, bo 2 suczki na osiedlu mają cieczkę i pies jest głównie na balkonie :D Quote
taxelina Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Starosc to raz ale tez pewnie doswiadczenie ze juz nie lataja wszedzie za wiedza tylko swoje przezyly jak to sie mowi :razz: Quote
kaskaSz Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Pewnie jest tak jak mówisz :) Dzisiaj będąc u weta po tabletke na odrobaczenie, zapytałam o karmę i dostałam próbkę jakiejś innej z rybą,pomarańczą,zieloną herbatą. śmierdzi jak nie wiem co, narazie Foxi tylko powąchał i poszedł, zobaczymy, może potem się namyśli. Foxi je rc sensible praktycznie od 1 roku życia, z przerwami na weterynaryjną w tamtym roku, więc gdyby jego organizm nie przyswajał tego, to by miał zapalenie skóry mocne, a tak to ma tylko łupież. Już chyba nie będzie się pogarszało, jak myślicie? Bo nie chce doprowadzić do tego, że będzie łysiał itp. ale to już raczej teraz problemy by miał, no nie? Bo on innych nie chce jeść, tylko ta lub weterynaryjna i z chęcią bym jej nie zmianiała, ale jak ma być gorzej to trzeba. Quote
taxelina Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 a nie myslalas o barf? Niunia jest wylysiala czesciowo a czesciowo ma wygolone i nie odrasta :razz: ale to z powodu kortyzonu :( Quote
kaskaSz Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 nie myślałam, bo ani nie mam gdzie tego kupić, a zresztą trochę się brzydzę surowego mięsa blee. Fusisław zjadł mieszankę rc z tą nową, nie wybierał, więc jak nie będzie dzisiaj wymiotowania to powinno być dobrze. dość narzekania, dzisiaj trochę zdjęć psa cioci, bo odzyskałam po tygodniu aparat od siostry. A bez paratu to ciężko było, bo tak mam pomysł chce pofocić a nie mogę. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted June 1, 2011 Author Posted June 1, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us trzymałam ją na smyczy i muszę stwierdzić, że jednak duże psy nie są dla mnie, wolę mieć w domu takie wielkości Foxiego, ciut większe, bo np. yorki już są za małe. A tu taki bonusik- patrzcie co wyszperałam na karcie aparatu :D to chyba jeszcze z przed pierwszego trymowania, czyli jak Foxi miał 6-7 miesięcy Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='kaskaSz']Muszę powiedzieć, że Fusisław na starość chyba mądrzeje :) Bo ostatnio nie rzuca się na duże psy, a co więcej, nawet się z nimi wącha. Wczoraj spotkał się z bulterierem, fakt, że był biały, a on na białe psy inaczej reaguje (naprawdę!), powąchał się elegancko i poszedł. A dzisiaj bez krzyków obszedł swojego wroga z klatki obok. Nie poznaję go :D A dzisiaj od rana opala się na balkonie. A może to upał tak działa na nasze psiaki...? Cudny! http://img803.imageshack.us/img803/8107/img1639z.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Całe szczęście trafiliśmy już na swojego groomera i Fusisław na dzień dzisiejszy wygląda tak: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jest masakrycznie gorąco, pies nawet w domu chodzi i ziaje,nie można go zgonic z balkonu, gdzie do południa jest słońce. Quote
kaskaSz Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 c.d. fotek z dzisiaj, mało i słabe, bo Fusisławowi chyba się w łepetynce od upału poprzewracało i w ogóle mnie nie słuchał na spacerze, więc chodził na smyczy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us koniec Quote
taxelina Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 http://img64.imageshack.us/img64/6365/img2987xq.jpg ale zaznacza ze to jego teren :razz: Quote
Izabela124. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Jak idą Ci jazdy? Niedługo już będę musiała zapisać się na egzamin i już się boję Quote
kaskaSz Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 [quote name='deer_1987']http://img64.imageshack.us/img64/6365/img2987xq.jpg ale zaznacza ze to jego teren :razz: niezły z niego sikun :) [quote name='Izabela124.']Jak idą Ci jazdy? Niedługo już będę musiała zapisać się na egzamin i już się boję ja jeszcze chodze na wykłady, dopiero mam 4/10, wiec do końca czerwca jeszcze nie będę jeździła. A jak Ci idzie? I gdzie jeździsz? Quote
Natalia&Cody Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 jeeju, jaki Foxi jest podobny do Cody'ego .. albo na odwrót .. :eviltong: Pozazdrościć ślicznego białaska. :loveu: Całuski dla Foxiego. Quote
Cienka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Izabela124. napisał(a):Jak idą Ci jazdy? Niedługo już będę musiała zapisać się na egzamin i już się boję Oooo własnie mi przypomniałaś, że powinnam wymienić prawko bo mam jeszcze na pojedyncze nazwisko i adres z Olsztyna w sumie może nie będę wymieniać mandaty jakby co nie dojdą. Quote
kaskaSz Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 jeszcze 2 tygodnie i będzie po wykładach i zacznął się jazdy. jak narazie muszę klepać skrzyżowania :D A tu fotki Fusisława z naszej działki, tzn. ogródka działkowego, który w końcu znaleźliśmy taki jaki powinien być. Kleszczy nie stwierdziłam, więc wszyscy zadowoleni. najpierw trzeba obejść jedną stronę Uploaded with ImageShack.us później odpocząć w cieniu Uploaded with ImageShack.us a następnie skontrolować sianie warzyw Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us jak widać Foxi ma zadatki na gospodarza :D Quote
kaskaSz Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 ale portreciki też się przyda, profile Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us a tak się opalamy Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Pieseczkowo Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 widze,że mają bardzo podobne obroże :D tylko Kleczysław zamiast kwiateczków ma kosteczki :) Quote
Evelynkaa Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 http://img833.imageshack.us/img833/7035/img3032gh.jpg bardzo ładnie zrobiony :) mam nadzieję że w końcu mi się kiedyś uda pojechać też do Lenki :) Quote
Iza. Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 a ja chyba poznałam ostatnio waszą groomerkę :razz: Ma dwie suczki westy ? Quote
Recommended Posts