Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba robią się spokojniejsze i bardziej zrównoważone, a może to poprostu starość?
Poza tym, do tej pory Foxi nie oglądał się za panienkami z cieczką, był wręcz obojętny na zapachy, a teraz przez cały spacer szedłby z nosem pod pupą suczki. No i mam wesoło, bo 2 suczki na osiedlu mają cieczkę i pies jest głównie na balkonie :D

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie jest tak jak mówisz :)
Dzisiaj będąc u weta po tabletke na odrobaczenie, zapytałam o karmę i dostałam próbkę jakiejś innej z rybą,pomarańczą,zieloną herbatą. śmierdzi jak nie wiem co, narazie Foxi tylko powąchał i poszedł, zobaczymy, może potem się namyśli.
Foxi je rc sensible praktycznie od 1 roku życia, z przerwami na weterynaryjną w tamtym roku, więc gdyby jego organizm nie przyswajał tego, to by miał zapalenie skóry mocne, a tak to ma tylko łupież. Już chyba nie będzie się pogarszało, jak myślicie? Bo nie chce doprowadzić do tego, że będzie łysiał itp. ale to już raczej teraz problemy by miał, no nie? Bo on innych nie chce jeść, tylko ta lub weterynaryjna i z chęcią bym jej nie zmianiała, ale jak ma być gorzej to trzeba.

Posted

nie myślałam, bo ani nie mam gdzie tego kupić, a zresztą trochę się brzydzę surowego mięsa blee. Fusisław zjadł mieszankę rc z tą nową, nie wybierał, więc jak nie będzie dzisiaj wymiotowania to powinno być dobrze.

dość narzekania, dzisiaj trochę zdjęć psa cioci, bo odzyskałam po tygodniu aparat od siostry. A bez paratu to ciężko było, bo tak mam pomysł chce pofocić a nie mogę.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

trzymałam ją na smyczy i muszę stwierdzić, że jednak duże psy nie są dla mnie, wolę mieć w domu takie wielkości Foxiego, ciut większe, bo np. yorki już są za małe.

A tu taki bonusik- patrzcie co wyszperałam na karcie aparatu :D to chyba jeszcze z przed pierwszego trymowania, czyli jak Foxi miał 6-7 miesięcy

Posted

[quote name='kaskaSz']Muszę powiedzieć, że Fusisław na starość chyba mądrzeje :) Bo ostatnio nie rzuca się na duże psy, a co więcej, nawet się z nimi wącha. Wczoraj spotkał się z bulterierem, fakt, że był biały, a on na białe psy inaczej reaguje (naprawdę!), powąchał się elegancko i poszedł. A dzisiaj bez krzyków obszedł swojego wroga z klatki obok. Nie poznaję go :D
A dzisiaj od rana opala się na balkonie.
A może to upał tak działa na nasze psiaki...?

Cudny!
http://img803.imageshack.us/img803/8107/img1639z.jpg

Pzdr.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Jak idą Ci jazdy? Niedługo już będę musiała zapisać się na egzamin i już się boję

Oooo własnie mi przypomniałaś, że powinnam wymienić prawko bo mam jeszcze na pojedyncze nazwisko i adres z Olsztyna w sumie może nie będę wymieniać mandaty jakby co nie dojdą.

Posted

jeszcze 2 tygodnie i będzie po wykładach i zacznął się jazdy. jak narazie muszę klepać skrzyżowania :D
A tu fotki Fusisława z naszej działki, tzn. ogródka działkowego, który w końcu znaleźliśmy taki jaki powinien być. Kleszczy nie stwierdziłam, więc wszyscy zadowoleni.
najpierw trzeba obejść jedną stronę

później odpocząć w cieniu

a następnie skontrolować sianie warzyw

jak widać Foxi ma zadatki na gospodarza :D