kaskaSz Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Hej! Mało fotek ostatnio, bo maturę ma w tym roku i jakoś brak czasu i weny na zdjęcia. A zwierzaki mam w domu 3- psiak, chomik i świnka. U mojej siostry jest jeszcze świnka i jaszczurka :) Psiaka chihuahua chciałaby mieć kiedyś moja siostra, to napewno do Was zajrzę :) Quote
Vesper Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Super macie galerię! A i świneczkę widziałam- to chyba peruwianka? Ja teź w swoim zwierzyńcu mam świnki- Skinny i peruwiankę właśnie, która chyba mi się poościła ostatnio...:shake: Jest problem, bo ojcem byłby być samiec Skinny (to są te łyse świnki) a do zapłodnienia mogło dojść jedynie w ogródku, gdzie jak jest ciepło wypuszczam prosiaki. Mają takie "zagrody" z siatki wbitej w ziemię- ale Cody-mały samczyk Skinny, jakoś się przecisnął i polazł do Phoebe- peruwianki... Z druiej strony on ma dopiero 3 m-ce, więc może świnka po protu przytyła:roll:- zupełnie nie wiem co zrobić, związek hodowców to by mnie zjadł żywcem za coś takiego... Maluchy w razie czego zostaną u mnie i rodzinka się powiększy... (Z tym że ja jestem uczulona na świnki, chciałam je nawet oddać, ale w tej sytuacji...). Serdecznie pozdrawiam.;) Quote
kaskaSz Posted May 15, 2011 Author Posted May 15, 2011 No to nieżle, z tymi świnkami to tak jest. Ja nawet nie wiem jakiej płci są te nasze i nawet ich nie kontaktujemy z sobą, aby nie miały dzieci. Kiedyś miałam 2 razy małe świnki- długowłasa ze zwykłą i wyszły fajne rozetkowate. Ale w sumie to ja wolę psy i świnkami aż tak bardzo się nie interesuje. Mamuśka z siostrami chciały ;) Jak znajdę zdjęcia poprzednich świnek to może wstawie :) Tylko nie wiem czy dobrze wyjdzie, bo skaner z lapkiem mi nie współgra i zrobię zdjęcie zdjęciu. Quote
Asiaczek Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Ha, jaki leniwiec, ledwie go widać:) http://img221.imageshack.us/img221/3492/img2485h.jpg Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Właśnie fajnie leżał, tylko nos było widać :) Zdałam polak ustny! Jeszcze jutro angol i wolność :) Quote
kaskaSz Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Angol też zdany! Na 80%, mogło być lepiej, ale to wszystko tak szybko się działo, że byłam w szoku ;) (A polak na 75%) Miałam na 10:40, przyszłam na 9:30 i koleżanka powiedziała, że w sali nikogo nie ma i mogę wchodzić. Na początku wystraszyłam się, że to na mnie czekają, ale to wszystko było poza kolejką. Kto był to wchodził. I tylko zdjęłam kurtkę i weszłam. Przygotowałam się, powiedziałam i wyszłam. Dopiero później do mnie dotarło, że już 'po'. Nawet nie zdążyłam się zestresować tak wszystko szybko poszło ;) Grunt, że już wszystko za mną i mam wakacje. Od połowy czerwca idę na prawko. Zrobiłabym jakąś imprezę rodzinną, grilla, ale przez tą pogodę to nic nie można zaplanować. Mam nadzieję, że już jak będą ostateczne wyniki to w lipcu można będzie świętować :D Przepraszam, że Was tak zanudzam swoimi sprawami... Quote
Asiaczek Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Jeeeee, wyniki sa b. dobre!!! A podpowiedziałaś Rodzince, co ewent. chciałabys dostac za tak ładnie zdaną maturę?:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Dziękuję! W nagrodę, już wczoraj kupiłam sobie kolczyki, bardzo podobne do pierścionka, który mam po mamuśce :) A tak to nie mam wymagań, bo i na wpisowe na studia sporo pieniędzy idzie ;) Quote
taxelina Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Przeciez nie zanudzasz! Gratulacje!! No i powodzenia teraz z prawkiem! Quote
kaskaSz Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Do prawka to jeszcze trochę trzeba poczekać. W sumie to mogłabym zacząć już dzisiaj, bo grupa miała 5 spotkanie, ale jednak wizja lenistwa zwyciążyła i postanowiłam odpocząć, a później zacząć od nowa ;) Zdjęć Fusisława nie mam, ale ostatnio odwiedziła go koleżanka :) Prawdopodobna przyczyna jego nerwów teraz i wymiotowania w tamte lato. Ona chyba ma adhd, bo ani na chwilę nie usiadła w spokoju, co widać na zdjęciach. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Pieseczkowo Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 zazdroszczę Ci tych wakacji już xD ja jeszcze muszę się przemęczyć do poniedziałku i też już mam 4 miesieczną wolność :) Quote
Cienka Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 No i po bólu a na studiach raz na pół roku taki maraton :) Quote
kaskaSz Posted May 19, 2011 Author Posted May 19, 2011 deer_1987 napisał(a):ale jak kolezanka moze byc przyczyna tamtego? skoro żadne antybiotyki nie pomagały, na nic chory nie był to podejrzewam, że on miał to na tle nerwowym. Zakazałam odwiedzin i jak reką odjął :) Albo 3 antybiotyk pomógł? Pieseczkowo napisał(a):zazdroszczę Ci tych wakacji już xD ja jeszcze muszę się przemęczyć do poniedziałku i też już mam 4 miesieczną wolność :) Poniedziałek już niedługo :) Cienka napisał(a):No i po bólu a na studiach raz na pół roku taki maraton :) na studiach chyba gorzej, bo więcej materiału, a ja wolę częściej i po mniej :) Quote
Asiaczek Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 [quote name='kaskaSz']Dziękuję! W nagrodę, już wczoraj kupiłam sobie kolczyki, bardzo podobne do pierścionka, który mam po mamuśce :) A tak to nie mam wymagań, bo i na wpisowe na studia sporo pieniędzy idzie ;) Żądam zdjęć kolczyków:) Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 A proszę bardzo, akurat ostatnio zrobiłam im małą sesję, bo naprawdę nie mogę uwierzyć, że dobrałam tak podobne kolczyki do pierścionka, który został kupiony pona 30 lat temu :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Asiaczek Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Noooo, super! Ja bardzo lubię bursztyn i rzeczywiście udało się pięknie podebrać... To kiedy w tym kompleciku wystąpisz? Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 Właśnie mam problem, bo nie wiem do czego bursztyn pasuje. A ten zestawik jest jednak taki bardziej elegancki. Ale może coś wymyślę :) W środę chyba jedziemy na trymowanie do Lenki :) Dzisiaj była burza i Foxi oczywiście też burczał i szczekał jak grzmiało. Ze spacerem wyrobiliśmy się na styk z deszczem. Akurat weszliśmy do domu i lunęło. Quote
A&L Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Fajną masz tą pociechę :) Jestem tutaj nowa, mam nadzieję, że miło spędzę swój czas na forum. Zapraszam do mojej galerii (Galeria Leniuszka) :D Pozdrawiamy Angela i Lena Quote
kaskaSz Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Dzięki za odwiedziny! Kilka dzisiejszych fotek :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I Daisy, która nas dzisiaj odwiedziła Uploaded with ImageShack.us Quote
kaskaSz Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us koniec Quote
Tina.Sara Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 cześć :) trochę dawno nas tu nie było :( http://img146.imageshack.us/img146/6113/img2577wk.jpg ale on nadal uroczy :loveu: Quote
taxelina Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 http://img146.imageshack.us/img146/6113/img2577wk.jpg Bardzo ladnie ta sesja wyszla! Quote
Recommended Posts