Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Czasami wydaje sie ze lepsze bo tutaj nie ucza czegos na pamiec co potem zapomnisz :razz:[/QUOTE]
No właśnie ;)
[quote name='Asiaczek']Nie jest źle:)
Nonono, nie głupiej, bo jeszcze kilka egz. przed Toba;)

Pzdr.[/QUOTE]
już bliżej niż dalej, a po dzisiejszym dniu to już całkiem jestem pozytywnie nastawiona, nawet na ustny :D
[quote name='Pieseczkowo']Jak poszedł angielski ? :) Chyba ,że pisałaś inny język.[/QUOTE]
Angielski był moim zdaniem łatwy. Z samego słuchania i czytania mam 62%, gdybym miała maxa za pisanie to będzie 92%. Ale pomarzyć można haha. A jak u ciebie?

Posted

Też mam nadzieję,że dobrze. Te odpowiedzi co widziałam nie wiele mi dają bo już nie wszystko pamiętam co wybrałam,ale wyglądało,że mimo to nei jest tragicznie. Strasznie ucieszyłam się z prywatnego bo wolałam to niż tragiczne pisanie do redakcji :P

Posted

Wyniki będą dopiero 30 czerwca :(
Tak, piszę podstawę. Jeszcze ustne, jak dla mnie najgorsze i najbardziej prawdopodobne do niezdania...

Posted

ale nie dla mnie, ja wole pisać niż odpowidać. zawsze byłam z daleka od różnych wierszyków na pamięć, przedstawień itp. dla mnie to tak duży stres, że jak się zatnę przy mówieniu to koniec. pustka we łbie

Posted

[quote name='kaskaSz']ale nie dla mnie, ja wole pisać niż odpowidać. zawsze byłam z daleka od różnych wierszyków na pamięć, przedstawień itp. dla mnie to tak duży stres, że jak się zatnę przy mówieniu to koniec. pustka we łbie[/QUOTE]

Tu Cię kochana rozumiem mam tak samo.
Jak broniłam inżyniera byłam taka zdenerwowana, że odpowiadając pstrykałam długopisem dopiero pani promotor dyskretnie na migi pokazała bym tego nie robiła ja się nawet nie zorientowałam, że tak robię.

Posted

No to byscie pewnie mialy trudniej by sie przestawic na nauke tutaj bo tutaj sie kladzie nacisk na ustne przedstawienie czegos, mozesz sobie robic notatki i patrzec w nie - takie male karteczki z kluczowymi slowami :)

Posted

[quote name='Pieseczkowo']No tak to jest jakieś ryzyko,ale bedzie dobrze :D Oby tylko biologię dali łatwą na obu poziomach :D[/QUOTE]
Oby! A to już we wtorek...
[quote name='ewelinka_m']To super, że angielski poszedł Ci tak dobrze!!!
a kiedy masz ustne?? no i jaki temacik na pl wybrałaś :razz:[/QUOTE]
Ustne mam 17-18.05. A temat to związki człowieka z naturą.
[quote name='Cienka']Tu Cię kochana rozumiem mam tak samo.
Jak broniłam inżyniera byłam taka zdenerwowana, że odpowiadając pstrykałam długopisem dopiero pani promotor dyskretnie na migi pokazała bym tego nie robiła ja się nawet nie zorientowałam, że tak robię.[/QUOTE]
Ja na samych korkach z ustnych przy mówieniu na próbę tak długopis maltretowałam, że aż połamałam :D Ale dobrze, że na ustnych się siedzi, to ręce można pod ławke schować i se kostki łamać z nerwów ;)
[quote name='deer_1987']No to byscie pewnie mialy trudniej by sie przestawic na nauke tutaj bo tutaj sie kladzie nacisk na ustne przedstawienie czegos, mozesz sobie robic notatki i patrzec w nie - takie male karteczki z kluczowymi slowami :)[/QUOTE]
Na angolu można przez 5 minut sobie karteczke pisać ze słowami, ale ja zawsze wypisuje takie, których później nie używam i tak gadam co innego. A na polaku mamy plan i bibliografie, ale u mnie też na nic to się nie przydaje...

Posted

Aż 3 fotki Fusisława z dzisiejszego lenistwa.

Uploaded with ImageShack.us

A swoją drogą to chyba on się starzeje, bo jeszcze w tamtym roku mógł siedzieć godzinami w słońcu, aż musiałam go zganiać, coby udaru nie dostał. A teraz? Trochę upału, posiedzi 5 minut i zmyka do domu. Co to będzie później jak przyjdą prawdzie upały po 30 pare stopni.

Posted

U mnie wczoraj termometr w słońcu pokazała 35 stopni mośki cały dzień leżały wywalone w pełnym słońcu tylko boczki zmieniały. A wieczorem jak już naładowały baterię to szalały 2 godziny biegały po ogrodzie zaczajając czasem o dom.

Kasia wiem muszę Ci wysłać numer konta tylko nie mogę się dopchać do kompów tomka

Posted

Ja się trochę martwię jak to będzie w te upały.
Cienka, no właśnie, ja czekam, w pewnym momencie to już zapomniałam, ale jak coś to zapłacę pod koniec przyszłego tygodnia dobra? Bo od razu za wpisowe zapłacę, tylko muszę poczekać czy ustne zdam ;)

Posted

Spoko nie ma problemu po prostu mamy z tomeckim kongo w pracy i on nie odchodzi od swoich kompów a mój antywir to porażka i strach wchodzić na konto

Posted

Witam na Waszym wątku, psiak jest świetny, tylko dlaczego ostatnio tak mało fotek?
Zapraszamy też do naszych galerii, Pakusia łatwo znależć, staffikowe :
www.dogomania.pl/threads/207433-ADI-ADONIS-Ostentator
www.dogomania.pl/threads/206734-Arielka-Z-Błękitnego-Rodu-mała-księżniczka
Galeria moich chihuahua jest w podpisie na dole.
Serdecznie pozdrawiam.
Oprócz psów mam też mnóstwo innych zwierzaków- bo przeczytałam, że i Ty także. Ciekawa jestem, jakie :)