Asiaczek Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No to i my trzymamy i zaciskamy:) Powodzenia! Pzdr. Quote
Evelynkaa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Oczywiście tutaj też mocno trzymamy od samego rana :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
kaskaSz Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Ja już 'po'. Sprawdziłam czytanie i mam z 10 pkt/20.... porażka. Jakaś głupia ta matura- niby łatwa, ale te funkcje mnie zabiły w czytaniu. a z wypr czekam na klucz. Quote
kaskaSz Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Ja w wypracowaniu tak namieszałam, nawet nie wiem pod jaką formę to podciągnąć. Ni to charakterystyka, ni co. Ale błędów rzeczowych nie narobiłam, to już dobrze, bo wolałam nie pisać np. w jakiej epoce ta książka była jak nie wiedziałam dokładnie. Oby dali mi trochę punktów do tych 30% ;) Bo na super efekty to chyba nie mam co liczyć. Quote
ewelinka_m Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 a który temat wypracowania wybrałaś? ja tam nigdy nie sprawdzam ilości punktów po, bo w emocjach to nic nie pamiętam i wszystko przekręcam..już po polskim tak zrobiłam :evil_lol: zgodnie z moimi wyliczeniami to powinnam ledwo zdać, a jak się potem okazało uzbierałam 85% ..nadal nie wiem jakim cudem:roflt: trzymam kciuki mocno za jutro, bo ja matmy nie cierpię...ciekawe co dowalą w tym roku Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dziewczyny, nie kraczcie. Poczekajcie na oficjalne wyniki... Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Ja pisałam o "Granicy", bo analizować wierszy nie umiem. Zobaczymy co będzie jutro, też myślę, że dowalą, bo w tamtym roku było łatwo... Quote
Cienka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Mnie się przed maturą śniło, że 1 dostałam z polaka Quote
taxelina Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dokladnie, nie kracz tylko czekaj na wyniki! :) Bedzie dobrze! Quote
kaskaSz Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Ojj dobrze, dobrze, ja już tak mam, że mniej więcej muszę wiedzieć :) A co mi się przed maturą śniło to nie będę pisała ;) A matma była trudniejsza niż w tamtym roku, zadania zamknięte moim zdaniem trudniejsze, a otwarte łatwiejsze, choć i tak 4/10 nie zrobiłam ;) Quote
Pieseczkowo Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 dobrze,że tylko tylu :P Ja już mam tak tego dośc,że chcę juz koniec a tu niestety jeszcze 5 pozostaje ... Quote
kaskaSz Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 mi jeszcze 4, ale już czuję się tak wykończona nerwowo, że masakra. Ale będzie dobrze! damy rade, już bliżej niż dalej :D Quote
Asiaczek Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='kaskaSz']mi jeszcze 4, ale już czuję się tak wykończona nerwowo, że masakra. Ale będzie dobrze! damy rade, już bliżej niż dalej :D O, i takie nastawienie lubię:) Zaciskam!!! Pzdr. Quote
kaskaSz Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 matme zdałam, teraz tylko czekać na konkretny wynik, ale 30% już jest :) P.Asiu takie nastawienie to do mnie niepodobne, chyba przez tą maturę zgłupiałam. Quote
taxelina Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 ale to niski cos poziom jak tylko 30% trzeba miec i juz zdane :D Quote
kaskaSz Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 ale jak dla wszystkich to moim zdaniem w sam raz, bo niektórzy matmy ni w ząb nie czają... I samo uzyskanie 30% to wielkie szczęście. Quote
Pieseczkowo Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Ja mam najtrudniejszy przed sobą,ale też jestem dobrej myśli a z kazdym dniem jest ona lepsza :D Quote
taxelina Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='kaskaSz']ale jak dla wszystkich to moim zdaniem w sam raz, bo niektórzy matmy ni w ząb nie czają... I samo uzyskanie 30% to wielkie szczęście.[/QUOTE] Tutaj nie ma matury ale z reguly na sprawdzianach musisz miec 55% :) Quote
kaskaSz Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Ale jak zauważyłaś Polska a zagranica to niebo a ziemia ;) Wszystko inne, nawet szkolnictwo. Quote
taxelina Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='kaskaSz']Ale jak zauważyłaś Polska a zagranica to niebo a ziemia ;) Wszystko inne, nawet szkolnictwo.[/QUOTE] Czasami wydaje sie ze lepsze bo tutaj nie ucza czegos na pamiec co potem zapomnisz :razz: Quote
Asiaczek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='kaskaSz']matme zdałam, teraz tylko czekać na konkretny wynik, ale 30% już jest :) P.Asiu takie nastawienie to do mnie niepodobne, chyba przez tą maturę zgłupiałam.[/QUOTE] Nie jest źle:) Nonono, nie głupiej, bo jeszcze kilka egz. przed Toba;) Pzdr. Quote
Recommended Posts