kaskaSz Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 evelynka napisał(a):hohoho widzę że ktoś tu wpadł w wir trymowany :) świetnie, cieszymy się :) i czekamy na fotorelacje. Ojj po dzisiejszym dniu zwątpiłam w te moje trymowanie... Infortune. napisał(a):Ale Foxiemu ładnie w tej 'kokardce; :loveu: Życzę miłej nauki :cool3: A jednak w poniedziałek nie mam 2 lekcji, na których miały być sprawdziany i mam w miarę luźny dzień :D Ppx napisał(a):Ślicznas z niego. :) Witamy i dziękujemy Dzisiaj trochę poskubałam Foxiego, skróciłam mu firankę, wycięłam sierść między opuszkami. Ogólnie mi się nie podoba, Foxi jest pocięty jak przez mole, aż strach pomyśleć jak będzie wyglądął jak mu to odrośnie. No i nastawiam się jednak na wizytę u normalnego fryzjera, coby to wszystko wyprostował i skrócił, bo Foxi wygląda masakrycznie... Zresztą sami zobaczcie: przed: Po: nie umiem mu łap zrobić i strasznie mu się włosy zakręcają. A z tyłu portki ma jak u pudla... Quote
kaskaSz Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 jedna strona druga strona przód przedpiersie Quote
Evelynkaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Kasieńsko nie martw się ja też wczoraj Alexa trochę zmaściłam...:P To jest metoda prób i błędów. Ale wydaje mi się że wygląda dobrze Foxi http://img151.imageshack.us/img151/9651/img8034f.jpg On podejżewam poprostu ma mało włosa na łapach. Możesz mu jeszcze trochę pod ogonem głębiej wyciąć. w dół do nóg..i też tak krótko uciełam brodę :D troszkę za krótko....:P Sukienka bardzo ładnie ucięta :) Quote
Pieseczkowo Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Sukienka obcięta rewelacyjnie szacun!! Mnie jest tu trudno coś pisać,bo chyab bym napisała całe wypracowanie:P Nie mniej uważam,że łatwo jest pisac ale trudnije zrobić. Ciesze się bardzo ze zrobiłam pierwszy krok. PO focie widże ze Fox ma duzo lepszy wlos niz moj slon wiec i to całe trymowanie bedzie łatwiejsze. Jak kiedyś się spotkamy to mam nadzieję,że moja wiedza w tym temacie będzie wieksza to ciotka Domka pomoże ci z głowa:P Nie zawsze mi wychodzi,ale pzrewaznie kszałt ma dobry :P Biedne są nasze psy :P Dodam jeszcze,że on ma cudowny wlos!!!! Quote
Evelynkaa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Tak tak ciocia Dominika nauczy nas robienia główki :D Quote
Pieseczkowo Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Przepraszam za dubla-dogo;/ Ciotki nikt nie nauczy,musi sama biedaczka sobie radzić :P Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A może wezwij na pomoc Mudik? Ona zajmuje się strzyżeniem/trymowaniem profesjonalnie... Ma swoja Galerię na DGM... Pzdr. Quote
Bzikowa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Ej no, jest dużo lepiej :) Podoba mi się równo zrobione przedpiersie i sukienka! Co do tych portków to po prostu trzeba je wyskubać :) No i gratuluję samozaparcia :D Quote
Czarna_Owieczka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 no gdzież porty jak u pudla :diabloti: bardzo ładnie zrobiony, zapuszczasz mu może włosiska na brzuchu ? :cool3: Quote
kaskaSz Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Evelynka-właśnie widzę, że trymowanie przez takie osoby bez doświadczenia polega na metodzie prób i błędów- raz na wozie ran pod wozem hehe :) Ale dobrze, że włosy szybko odrastają i psy nie przejmują się (chyba?) wyglądem jak ludzie :D Dominika- a sukienkę trzeba obcinać na prosto czy trochę pod skosem do przednich łapek? Mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy i nauczysz mnie czegoś :) bianka19- cześć i dziękujemy :) Asiaczku- dzięki info o tej pani, w wolnej chwili zajrzę do jej galerii i może napiszę, choć myślę, że po zdjęciach ciężko coś zobaczyć, bo Foxi na zdjęciach jakoś w miarę dobrze wyszedł. Gorzej w rzeczywistości ;) Bzikowa- przedpiersie też mi się podoba, ale do sukienki początkowo nie byłam przekonana, bo taka prosta, ale już się przyzwyczaiłam :) I wyszła z 2 stron nawet równo :) Czarna_owieczka- nie zapuszczamy na razie sukienki, a nawet ją obcieliśmy na roztopy, bo Foxi strasznie się brudził :) A tak poza tym- witanko weekendowe :) Quote
Evelynkaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kasiu nie masz aż takiej prostej sukienki, jest trochę w stronę przednich łapek przechylona i mnie się właśnie takie cięcie podoba bo skraca psa i też tak robię. Jeszcze tak patrzyłam na te zdjęcia to możesz jeszcze zad trochę bardziej przetrymować..:) Quote
Pieseczkowo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Spodnica powinna przechodzic płynnie do tylnych nóg :) Quote
Evelynkaa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dominiczko rozwiń myśl....bo nie rozumiem... Quote
Pieseczkowo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 jest sobie sukienka :Pi idzie z brzucha ladnie po paraboli do tylnych nog i pzrechodzi we wlos na nich :) Quote
kaskaSz Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Do tylnich, a nie do przednich? Ma wyjść takie odwrócone U? Możesz pokazać to na zdjęciu? Quote
Bzikowa Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Dominika, 'po paraboli' mnie zabiło :D :loveu: :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 A Wy nadal o fryzurach dyskutujecie :evil_lol: a nad moim postem sami właściciele i miłośnicy westów :lol: Quote
bianka19 Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No właśnie :D Tylko o fryzurach dyskutujecie Quote
Recommended Posts