Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ojej, jak mnie tu dawno nie było... :oops:
Ile Ty tego masz! :crazyeye:
A Foxi świetny w okularkach:loveu: - też mam fotkę Mi, która ma je właśnie założone i mimo, że je wciąż strącała to się udało! :multi:

Posted

No trochę tego jest... :oops::oops: Ale już nic nie kupuję od dłuższego czasu. :lol:

Wczoraj wieczorem Foxi był nad jeziorem i uczyłam go pływać. Niestety bez rezultatu, bo wchodził tylko do połowy brzucha, na więcej nie dał się namówić nawet przez kiełbasę. :evil_lol: Poszalał trochę luzem i poszliśmy do domu. Specjalnie się tam wybrałam, żeby porobić zdjęcia i oczywiście zapomniałam aparatu. :megagrin::ices_bla:
Pzdr.

Posted

kaskaSz napisał(a):
Specjalnie się tam wybrałam, żeby porobić zdjęcia i oczywiście zapomniałam aparatu. :megagrin::ices_bla:
Pzdr.

eh jak tak mozna :mad::mad::mad: :placz::placz::placz:

Posted

kaskaSz napisał(a):

Wczoraj wieczorem Foxi był nad jeziorem i uczyłam go pływać. Niestety bez rezultatu, bo wchodził tylko do połowy brzucha, na więcej nie dał się namówić nawet przez kiełbasę. :evil_lol: Poszalał trochę luzem i poszliśmy do domu. Specjalnie się tam wybrałam, żeby porobić zdjęcia i oczywiście zapomniałam aparatu. :megagrin::ices_bla:
Pzdr.

No po prostu - brak mi słów!:mad:

Pzdr.

Posted

Mi też szkoda, że zapomniałam wziąć aparatu, bo specjalnie szłam na sesyjkę, ale pocieszający jest fakt, że to było po 20 i fotki by i tak nie wyszły (nie umiem robić zdjęć jak się ściemnia :oops:). Za to mam nowe zdjęcia ogródkowe i swojego pokoju, który jest zrobiony na 98% :evil_lol: :)
Jak wrócę ze spaceru to wstawię, bo już są zalinkowane.

Posted

hej , fajnie masz teraz w pokoju :lol:
chociaż ja wolę bardziej żywe i wyraziste kolory :evil_lol: dlatego mam u siebie oczojebną zieleń.:diabloti:

co jeszcze dodajesz do wystroju ? :cool3:

Posted

Do pokoju mam zamiar kupić krzesło przystosowane do biurka, bo te to jak z jadalni :evil_lol: i jakiś fajny zegarek na ścianę, ale byłam wczoraj w Białymstoku i nic nie wynalazłam... Co do koloru ścian, to mi też nie za specjalnie się podobają, ale teraz nic nie zrobię.

Kupiłam dla Foxiego małe puszki z Cesara dla odmiany, a on zjadł i za 5 min. wszystko zwrócił...

Sąsiadka dała mi znaleziony na ulicy nowy Fiprex, dla psów od 10 do 20kg, Foxi waży 8kg z kawałkiem i nie wiem czy mu to zakroplić, bo data dobra jest, ale boję się, że mogę go przytruć jakby było w za dużo fipronilu w składzie. Zakrapla ktoś takim fiprexem swojego psa o podobnej wadze?