Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='A&L']http://i666.photobucket.com/albums/vv30/kaskaSz/Foxi/IMG_2038.jpg moja Lena często tak leży. Lubi sobie też wyciągnąc obie tylne i założyć je na siebie ;)
Zdrówka dla Foxiego :kciuki:
dziękujemy :)
[quote name='Izabela124.']Będziesz musiała mu zapewne podawać Arthtrofox do końca życia
ciekawe na ile mu 1 butelka wystarczy, bo jednak trochę to kosztuje.
[quote name='junoo']Śliczne zdjęcia :)
Dużo zdrówka dla Foxiego :calus:
dziękujemy!
[quote name='Natalia&Cody']Biedny Foxi :( Zdrówka! Jak tam się dzisiaj Fusisław czuje?
W sumie to już skacze i chodzi jak młodzieniaszek, a jeszcze z tą fryzurą na krótko to już całkiem wygląda młodziej :)

[quote name='Asiaczek']Też mi się tak wydaje.
Zdrówka dla piesaka:)
pzdr.
muszę podpytać weta, bo w sumie to nie wiem czy to cały czas się podaje.

A ja się wywczasowałam nad morzem przez tydzień w miłym towarzystwie 2 ludzi i 2 basenji :) Niedługo trzeba się szykować na studia :)

Posted

Wam to zimno z osłabienia i niedospania prędzej... Dlaczego spałaś tylko godzinę?
U nas nadal zimno i na zewnątrz i wewnątrz, wszyscy chorzy oprócz mnie (może to przez nawdychanie się jodu hehe).

Posted

Spałam godzinę bo mieliśmy zlecenie na szybko klientowi zależało na czasie, jak usiadłam o 12 do przygotowanie projektu pod cięcie to około 17 dopiero zaczęłam ciąć a potem obieranie przeżucanie na transport i tak położyłam się na kanapie w salonie o 3.40 by obudził mnie budzić 5.20. Punkt 7.00 byliśmy w Gdyni a potem tur po sklepach, Obi, Ikea, Auchan i Lidl jak wróciliśmy była 13.00. Przespałam się do 16.00 a potem wieczorem siedziałam do północy bo nie mogłam zasnąć.

Posted

Kilka fotek, nie najlepszych i łóżkowych (czy wasze psy mają stały dostęp do łóżka, czy tylko mój jest taki niewychowany?) W niedzielę jadę już na stancję i nie wiem kiedy będą następne.

poranek

noc, pańcia spać nie może więc robi komórką fotki :P

Posted

Pewnie, że mają stały dostęp :D Fox i tak jest jeszcze wychowany, bo Lena nie dość, że na łóźku, to jeszcze na poduszce. A spróbuj ją stamtąd wygonić... :mdleje: