marzenKa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Witam mam do oddania kilkanaście worków karmy, kilka obroży i smyczy. Zebrałam to na swoim ślubie i pragnę przekazać dla bezdomnych psów. Chcę jednak aby trafiło to w odpowiednie ręce, gdzie naprawdę się to przyda i zostanie to wykorzystane dla potrzebujących psów, a nie gdzieś potem zostanie sprzedane czy coś... Więc moja ogromna prośba do Was wszystkich (ponieważ siedzicie w tym temacie długo i najlepiej się znacie) które schronisko lub organizacja lubelska najbardziej takich rzeczy potrzebuje?? Quote
MaDi Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Witaj Chętnie przyjmiemy dary dla podopiecznych Fundacji Lubelska Straż ochrony Zwierząt: www.lsoz.org http://www.facebook.com/Fundacja.LSOZ Kontakt do mnie 602228411 Quote
marzenKa Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 Super, dziękuję za odpowiedź. Będę się kontaktować po niedzieli w sprawie przekazania darów:) Quote
MaDi Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 [quote name='marzenKa']Super, dziękuję za odpowiedź. Będę się kontaktować po niedzieli w sprawie przekazania darów:)[/QUOTE] Ok czekam na tel;) Quote
Recommended Posts