Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Bibi jest malutką ,drobniutką ,gładkowłosą suczką.Ma duże oczy i waży prawdopodobnie około 5-6 kg.Wyglądem przypomina pinczerka.Tę słodką,ufną dziewuszkę jej opiekun oddał po prostu do schroniska.Nie znamy powodów dlaczego tak się stało.Malutka lgnie do ludzi,przytula się i bardzo chce być blisko.Kładzie się pokazując brzuszek"zobacz jak jestem maleńka,nie zrób ni krzywdy".Kruszynka siedzi w boksie i jest jeszcze na kwarantannie,za chwilę trafi do boksów ogólnych gdzie będzie najmniejszym psiakiem w schronisku.Takiej maleńkiej ,słodkiej kruszynce potrzebny jest od zaraz dom,podusia ,kanapa i kochający człowiek.Niunia ma około 1 roku.Przed adopcją będzie wysterylizowana i zaczipowana.Jest odrobaczona i zaszczepiona.SZUKAMY DOMU DLA BIBI!Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 508 911 774 oraz m.gorzynska@wp.pl [/FONT]

Edited by Romka
Posted

dziś znowu przyjechał do BIBI człowiek, chętny ją zaadoptować po kwarantannie. Podczas krótkiej rozmowy, dowiedziałam się, że pan mieszka pod Łowiczem, ma podwórko i pies będzie raczej na podwórku... Zapytałam czy widziałby miejsce dla tak maleńkiego pieska w domu, np. na podusi... w odpowiedzi otrzymałam uśmiech :p Może do zakończenia kwarantanny szczęście uśmiechnie się do Bibi.

Posted

Odkryłam dziś na nowo Bibi...;) wyróżnia Olivin,która teraz częściej jest w schronisku i... jak mnie dziś z nią zobaczyła rzuciła się na mnie przez kraty i obszczekała jak najprawdziwszy brytan.:diabloti:broniąc jej zaciekle.Mężne serce jest w tej malutkiej...:lol:

Posted

Będziemy ją ogłaszać jak wszystkie nasze psiaki,wejdź na wątek schroniska w Łowiczu i rozwiń poszczególne wątki...ale coś mi się wydaje,że Bibi nie posiedzi długo w schronisku.Pyta o nią dużo osób.
Gdyby jednak stało się inaczej,to znajdziemy jej w schronisku taki boks w którym będzie bezpieczna do czasu adopcji.

Posted

Bibi prawdopodobnie pójdzie w poniedziałek do domu...dziś w schronisku był pan ,który podobno pyta o Bibi już po raz trzeci.Nic nie wiem na temat domku oprócz tego,że domek będzie u samotnej starszej pani pod Łowiczem.Adopcja ze schroniska.Bibi czuje się dobrze.przeniosłyśmy ją z boksu zwanego studnią do boksu w którym widzi całe schronisko.
A tak dziś spacerowała,dotrzymując kroku Olivin,którą wyróżnia:

Posted

No proszę... nawet malutka "kierowniczka" Perełka okazała się wielka ;) przy drobniutkiej BIBI:
która jak już zaufa to sprawia ogromną radość ...
Pragnę wspaniałego domku dla BIBI- to kochane maleństwo :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Zmieniłam tytuł wątku...nie mogę doczekać się momentu kiedy na własne oczy zobaczę jak wygląda domek Bibi.Mam nadzieję,że jest kochana i głaskana a jej nowy opiekun dba o nią.