Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja karmilam moje psy ta karma w wersji adult i senior i byla swietna:) moim psom bardzo pasowala:) sproboj moze maly worek karmy upic zeby sie przekonac:) ale ogolnie te karmy sa dobre:)

Posted

Zdecydowanie polecam Purine z lososiem, z nutro mialysmy nieprzyjemne doswiadczenie niestety (ale co pies to inaczej reaguje).
Moja 10letnia sunia je Purine z lososiem i wyglada rewelacyjnie:p
Teraz karmie lososiowa wersja rowniez suke ciezarna a w przyszlosci jej maluszki :lol:

• 1 month later...
Posted

Zastanawiam sie nad zmiana karmy- niestety wymuszona z Biiomillu na Purine Pro Plan salomon & rice...

co sadzicie o Purinie? Przyznam sie ze to jedyna karma ktora trafilam bez kurczaka (chyba?)a ktora jest dostepna w UK.
Ubolewam bardzo ze Biomill nie jest tutaj dostepny - bo Drop na tej karmie wrecz swieci wlasnym swiatlem :cool1: .

Posted

moli111 jesli sie zastanawiasz nad Nutro z jagniecina to warto sprobowac..moj Yoghi je ja i super sie sprawdza!

Pro-plana z lososiem stosowalam u mojego Aniolka (*) i tez super sie sprawdzala..Yoghi Pro-plana nie probowal bo pasuje nam Nutro.

Posted

ahh nie znalazlam ogolnego watku dotyczacego ppp wiec tu sie podlaczam.. znowu zamowilam ppp z lososiem ale wersje adult.. w krakvecie powiedzieli, ze do ppp miarek w zyciu nie widzieli.. wiec czy ktos wie czy sa mairki do ppp??

Posted

marmara_19 napisał(a):
czy ktos wie czy sa mairki do ppp??

Miarki sa napewno sam mam taka w domu, jednak nie ma tam uwzlednionej karmy ppp salomon...jednak pozostale karmy puppy są.

Posted

marmara_19 napisał(a):
a czy sa uwzglednione salmon i lam \b ale w wersji adlut i senior?? tzn senior tylko salmon??

W tej miarce ,którą ja mam nie ma uwzglednionej zadnej karmy salomon, a lamb& rice jest- puppy,adult,light lamb.

Posted

kuuurde nooo lamb tez mnei inetersuje.. ale na chwile obecna zamowilam salmon... ehh to powiem panu w sklepie zbey odmierzyl lamba i salmona.. i zobaczymy czy wagowo i objetosciowo wyjdzie podobnie;p

Posted

Najlepsza do odmierzania jest waga:diabloti: :evil_lol: ,jesli nie masz to musisz znależć kogoś kto ma i niech ci zrobi miarke z jakiegos pojemniczka.

Posted

mam wage w domu.. taka zwykla syfiata z czerwona wskazowka.. ale jakos jej nie ufam;p a pzoatym nowa miareczka sie przyta bo ta britowa od ponad roku jzu uzywana;p tzn myta zcesto ejst;p ale mi sie znudzila;p

• 2 weeks later...
Posted

Nie chcę zakładać nowego wątku więc piszę tutaj.

Czy ktoś mógłby mi podać jak dawkuje się PPP lamb&rice puppy? Kupuję na wagę i sypię "na oko" :roll:

Mam psa z achalazją przełyku (najlepsze efekty widzę o dziwo po suchej karmie) i chciałabym go jeszcze bardziej podtuczyć... nie wiem czy podaję za mało karmy czy szukać czegoś bardziej energetycznego.

Posted

Serdecznie dziękuję Atenko :p

Okazało się, że ja tej karmy sypię nie za mało a za dużo.
No to ja już nie wiem co mój pies musi jeść żeby przytyć :roll: