Nadziejka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 :klacz::multi:cudowne wiesci , cudowne zdjateczka :iloveyou::klacz::iloveyou: Gabryniu :multi::multi::multi:radujemy sie ogromnie i zdrowka wszelkiego caluniej rodzince Nutusiowej zyczymy:ylsuper: Quote
Gabi79 Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Wczoraj dzwonił do mnie pan Nutuni. U Nutki wszystko w jak najlepszym porządku. Jest grzeczna, kochana, uwielbia swoich ludzi i kocich przyjaciół. Niby nic nowego, a od razu człowiekowi chce się żyć:loveu: I znowu obejrzałam zdjęcia Nutki ze schronu, a potem z DS i płaczę ze szczęścia Quote
toyota Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 To bardzo fajnie, że z domem Nutuni jest czasem kontakt ! Quote
kolejna kobietka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 (edited) wspaniale wiesci :loveu: zdjecia ze schronu sa straszne, jej smutne oczy lamia serce... Edited February 20, 2013 by kolejna kobietka Quote
Gabi79 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Mysza2 napisał(a):Fajnie że domek dzwoni:) Oj tak, ja napisałam smsa z pytaniem, co nowego u Nutki, a pan zadzwonił, mało tego Państwo razem z Nutunią przyjadą do nas w odwiedziny na początku marca:loveu: Quote
Gabi79 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 kolejna kobietka napisał(a):ale masz fajnie!!! :loveu: Już się nie mogę doczekać:loveu: Quote
kolejna kobietka Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 no nie dziwie sie, na pewno jestes mega podekscytowana!!! :) ...zazdroszcze :) Quote
Gabi79 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 kolejna kobietka napisał(a):no nie dziwie sie, na pewno jestes mega podekscytowana!!! :) ...zazdroszcze :) Oj bardzo, tak się cieszę, że Nutunia trafiła do wspaniałych ludzi. Quote
AgusiaP Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Gabi zrób zdjęcia Nuteczce jak będzie u Ciebie :) Quote
Beatkaa Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Gabi79']Oj tak, ja napisałam smsa z pytaniem, co nowego u Nutki, a pan zadzwonił, mało tego Państwo razem z Nutunią przyjadą do nas w odwiedziny na początku marca:loveu:[/QUOTE] Super :multi:!!!! Quote
Gabi79 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='AgusiaP']Gabi zrób zdjęcia Nuteczce jak będzie u Ciebie :)[/QUOTE] Wczoraj miałam wspaniałych gości:loveu: Nuteczkę ze swoimi ukochanymi ludźmi. Nutunia jest cudowna i bardzo, bardzo szczęśliwa. Podchodziła do mnie i TZ-a po głaski, ale cały czas obserwowała Państwa. Boi się bidusia, żeby jej nie zostawili. A jak Pan ją zabierał w grudniu to nie chciała wyjść:lol: Państwo są wspaniali kochają Nuteczkę z wzajemnością. Nutka odmłodniała, jest śliczna, wesoła, ma mięciutką sierść. CUDO po prostu. Zrobiłam kilka zdjęć telefonem, ale oczywiście nie potrafię wstawić:-( Bardzo bym chciała, aby wszystkim psiakom tak się poszczęściło jak Nuteczce:loveu: Quote
kolejna kobietka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 ale cudne wiesci, to fakt domek jej sie trafil jak marzenie!!! :) Quote
AgusiaP Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Wspaniałe wiadomości, takie można cały czas czytać :) Quote
Gabi79 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Zaległe fotki sprzed ponad dwóch miesięcy, gdy Nutusia była u Nas w odwiedzinach Quote
kolejna kobietka Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Gabi79']Zaległe fotki sprzed ponad dwóch miesięcy, gdy Nutusia była u Nas w odwiedzinach [/QUOTE] śliczne :loveu: ja już widziałam na wątku Cinduni :) Quote
toyota Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 Zapraszam na bazarek dla Puszka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/244244-CEGIE%C5%81KOWY-dla-Puszka-okruszka-do-24-czerwca Quote
Gabi79 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Dzisiaj miałam gości:loveu::loveu::loveu: Czy mogę komuś wysłać fotki, najlepiej mms-em, bo nadal nie umiem wstawiać:oops: Quote
AgusiaP Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Gabi79 napisał(a):Dzisiaj miałam gości:loveu::loveu::loveu: Czy mogę komuś wysłać fotki, najlepiej mms-em, bo nadal nie umiem wstawiać:oops: Ja niestety z telefonu nie potrafię wstawiać, ale Elunia na pewno pomoże :) Quote
Recommended Posts