AgusiaP Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Gabi79']Już się przyzwyczaiłam, że Nutusi nie ma u nas, ale bardzo często o NIEJ myślę. Jest taka cudowna i ma najcudowniejszy domek jaki mogłam sobie wymarzyć:loveu: Teraz dołuje mnie ta mała Czyżbyś miała jakieś plany:cool3::razz: Quote
Gabi79 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Kryzia']Bo to neverending story jest.[/QUOTE] Niestety, niekończąca się opowieść...... Planów co do nowego tymczasowicza nie mam, bo na razie z kilku powodów, nie do końca zależnych ode mnie nie mogę przyjąć żadnej bidy:-( Quote
kolejna kobietka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Gabi79']Cudna Nuteczka, prawda?!:loveu:[/QUOTE] nic tylko sie przytulac do niuni!!! :) [quote name='Kryzia']Bo to neverending story jest.[/QUOTE] to prawda :-( Quote
Gabi79 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Kurde, ciągle myślę o tej bidulce http://img203.imageshack.us/img203/7222/96898729.jpg, ciekawe jak sobie radzi???? Quote
lika1771 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Doszlo 23zl dla Joszki bardzo,bardzo dziekuje. Quote
Gabi79 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='lika1771']Doszlo 23zl dla Joszki bardzo,bardzo dziekuje.[/QUOTE] Bardzo dziękuję za potwierdzenie:loveu: Quote
kolejna kobietka Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Kochani bazarek cegielkowy dla kilku bidulinek, wykonanie cegielki wlasne :) bardzo prosze o pomoc i udzial: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237595-CEGIE%C5%81KOWY-lodowo-%C5%9Bnie%C5%BCne-serce-do-02-01?p=20161935#post20161935 Quote
AgusiaP Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 (edited) Czy ktoś z Was nie słyszał, że komuś zaginął czarny piesek/suczka w typie pudelka? Siedzi na parkingu Sosnowiec -Niwka na ul Konstytucji 70 od dzisiaj rana...:-(:-(:-( Edited December 19, 2012 by AgusiaP Quote
kolejna kobietka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Gabi79']Ok. Jest 68 zł, więc dołożę złotówkę, aby wyszło 69 (3x po 23 złote:lol:) Wysłałam napisałam na wątkach prośbę o dane do wpłaty Przeczytałam dzisiaj na pewnym wątku zdanie kilku osób, że podobno psów które kilka lat przesiedziały w schronie nie powinno się stamtąd wyciągać, na zasadzie "starych drzew się nie przesadza" Aż mnie zmroziło. Pomyślałam o Nutce, która przez 6 lat czekała na cud siedząc na budzie, a teraz jest szczęśliwa, bawi się, wyleguje na kanapie, domaga głaskania itd. itp. Takich przykładów jest mnóstwo!!!!! Nie skomentowałam tamtych wypowiedzi, bo szkoda się użerać......... Gabrysiu tutaj masz watek rodzinki naszego Batmanka, starowinka wyciagnietego ze schronu (jest na samym dole), maja tez inne pieski stare pod opieka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237615-***-Galeria-naszych-Kochanych-Nos%C3%B3w-*** ja sie mega wzruszylam! to tak odosnie wypowiedzi tamtych osob wrrr Quote
kolejna kobietka Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='AgusiaP']Czy ktoś z Was nie słyszał, że komuś zaginął czarny piesek/suczka w typie pudelka? Siedzi na parkingu Sosnowiec -Niwka na ul Konstytucji 70 od dzisiaj rana...:-(:-(:-([/QUOTE] i co z pieseczkiem? :sad: Quote
Gabi79 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Cioteczki kochane!!!! Byliśmy dzisiaj z TZem u Nutuni w odwiedzinach. Państwo Nutuni są wspaniali:lol: Nutunia szczęśliwa, zadbana, zadowolona, ma jak w raju. Kociaki też przekochane!!!!!!!! Nutka w pierwszym momencie nas nie poznała, nieśmiało merdała ogonkiem i nagle, jakby ją olśniło, zaczęła się cieszyć, przytulać, niemal cały czas prosiła by ją głaskać. Jest w 100% zadomowiona, wesoła, chętnie się bawi. Tacy ludzie dla Nutuni mi się marzyli. Nuteczka jakby odmłodniała, jest CUDOWNA. Cały czas jest zadowolona. Państwo oczywiście są Nucią zachwyceni i już sobie nie wyobrażają życia bez NIEJ:loveu: Jestem mega szczęśliwa i wyszystkim psiakom życzę takich domków i ludzi:lol: Zdjęć niestety nie zrobiłam, ale Państwo prześlą mi na meila lada dzień, to będzie można podziwiać szczęśliwą, cudowną Nuteczkę Quote
AgusiaP Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='kolejna kobietka']i co z pieseczkiem? :sad:[/QUOTE] Dzisiaj rano rozmawiałam z Kasią, psem zainteresowali się ludzie mieszkający na tej ulicy, brat znajomej Kasi był tam koło 23ciej jego już nie było. Mam nadzieję, że ktoś go wziął do siebie. Dzwonili w każdym razie na SM i nie było tam takiej interwencji [quote name='Gabi79']Cioteczki kochane!!!! Byliśmy dzisiaj z TZem u Nutuni w odwiedzinach. Państwo Nutuni są wspaniali:lol: Nutunia szczęśliwa, zadbana, zadowolona, ma jak w raju. Kociaki też przekochane!!!!!!!! Nutka w pierwszym momencie nas nie poznała, nieśmiało merdała ogonkiem i nagle, jakby ją olśniło, zaczęła się cieszyć, przytulać, niemal cały czas prosiła by ją głaskać. Jest w 100% zadomowiona, wesoła, chętnie się bawi. Tacy ludzie dla Nutuni mi się marzyli. Nuteczka jakby odmłodniała, jest CUDOWNA. Cały czas jest zadowolona. Państwo oczywiście są Nucią zachwyceni i już sobie nie wyobrażają życia bez NIEJ:loveu: Jestem mega szczęśliwa i wyszystkim psiakom życzę takich domków i ludzi:lol: Zdjęć niestety nie zrobiłam, ale Państwo prześlą mi na meila lada dzień, to będzie można podziwiać szczęśliwą, cudowną Nuteczkę[/QUOTE] Ale się cieszę Gabrysiu:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 ale się człowiek cieszy czytając takie wieści!!! :loveu: wymarzony dom!!! :multi::multi::multi: Quote
kolejna kobietka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='AgusiaP']Dzisiaj rano rozmawiałam z Kasią, psem zainteresowali się ludzie mieszkający na tej ulicy, brat znajomej Kasi był tam koło 23ciej jego już nie było. Mam nadzieję, że ktoś go wziął do siebie. Dzwonili w każdym razie na SM i nie było tam takiej interwencji tez mam taka nadzieje, bede dobrej mysli... Quote
toyota Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Ogromnie dobrą robotę, Gabi zrobiłaś :loveu:!!! Quote
Gabi79 Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 toyota napisał(a):Ogromnie dobrą robotę, Gabi zrobiłaś :loveu:!!! Cała przyjemność po mojej stronie. Jeszcze raz dziękuję wszystkim, którzy pomogli Nutuni, dzięki temu ma wspaniały DS:loveu: Zdrowych, pogodnych Świąt, pełnych rodzinnego ciepła i miłości:loveu: Quote
toyota Posted January 16, 2013 Author Posted January 16, 2013 Założyłam wątek Igiełce, bo nadal marznie w schronisku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/238709-Igiełka-następczyni-Nutki-(?p=20281653#post20281653 Quote
piescofajnyjest Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 zagladam po dluuuuugiej przerwie do Nuteczki i ciesze serce dobrymi wiadomosciami!!! Quote
Beatkaa Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Gabi dostała nowe zdjęcia Nuteczki to wstawiam :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 super, że Państwo się odezwali:multi: na tym pierwszy zdjęciu to kiciuś chyba ją myje:lol: Quote
kolejna kobietka Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 super! :loveu: kochana malenka :) kotek tez zadowolony z towarzystwa :) Quote
Gabi79 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Ale Państwo mi dzisiaj niespodziankę zafundowali:loveu: Po prostu MIODZIO!!!!!!!!!!! Jestem taka szczęśliwa, że Nutunia tak wspaniale trafiła, chyba już lepiej się nie dało. "Moje" KOCHANE SŁONECZKO:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts