Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mar.gajko mowila mi dzisiaj ze axel bedzie jechal do domu do wroclawia - gdyby potrzebny byl transport to ja tez bede jechac - w sobote - z nasza dosia w rodzinne strony do nowego domu :)

Posted

kiwi napisał(a):
mar.gajko mowila mi dzisiaj ze axel bedzie jechal do domu do wroclawia - gdyby potrzebny byl transport to ja tez bede jechac - w sobote - z nasza dosia w rodzinne strony do nowego domu :)

Czyli dom we Wrocku wypalil??? Super! Skontaktuje sie wiec z Mar.gajko, moze chociaz jednego smierdziela by zabrali do Krakowa :evil_lol: Kiwi - a Ty gdzie sie wybierasz dokladniej? Nasz wybuchowy samochod i tak bylby gotowy najwczesniej na weekend.

Posted

Aniu, my najprawdopodobniej będziemy jechac do Wrocławia do nowego domku Axelowego w piątek. Więć jakbyście dowiozły Nortonka do Wrocłąwia to go przejmiemy; nie moge się plątać po okolicy, bo mam w domu zwierzyniec i musze obrócić w najwyżej 9 godzin w tę i tamtą. Będziemy sie zdzwaniać.

Posted

I dupa zbita. Nasz Axel nei daje za wygraną. I nie chce sie dac wykastrować. Leukocty rosną, mimo antybiotyku, przeciwzapalnych rosną i już ma 17 tys. To dużo!! Dzisiaj go dokładnie przedokładnie i najdokładniej przebadamy i jak dalej nic to badania szpiku kostnego, ale na razie z jazdy do Wrocławia nici. Mam tylko nadzieję, że domek huskowy nam się nei rozmyśli i poczeka na Axelka, cokolwiek by było. I mam nadzieję, że to nie białaczka...

Więc prosze Kiwi i osobiście jeszcze to zrobię, żeby nam Nortonka przywiozła, jak może, odwożąc Dosieńkę.

Posted

z przyjemnoscia to zrobie, nie wiem co na to wlasciciel smaochodu, ale nie sadze zeby ktokolwiek bedzie jechal mial cos przeciw :)

kurcze duzo tych leukocytow...

bodzio tyle mial w najgorszym momencie, ale udalo sie w koncu zbic...

Posted

Ale po Bodzi, chocoaz było widac, że chory. A tu nic. Kupa juz super; apatyt wielki, biegania i szlaństwo na spacerach; energia go rozpiera. Już nawet wet go brał na spacer żeby zaobserwować czy coś sie nei dzieje czego my nie możemy dostrzec.
Jeszcze kilka badań (drugi Ciapek mi się zrobi; przebadany od pazurków do końca uszków) i ręce opadną.

Posted

Zakończyła się aukcja na Allegro. Zalicytowano 15zł. Czy wystawic aukcję jeszcze raz? Jeśli tak, to napiszcie na co konkretnie są potrzebne pieniądze.

Posted

Do osoby ktora zajmuje sie Nortonem.
12.03.07 jest wplata dla Nortona ale pomylkowo nie dopisalam od Ada-jeje
pieniazki wyslal Adrian R. prosze sobie pilnowac.
pozdrawiam.

Posted

ekchm ekchm.
oswiadczam co nastepuje :lol:
planujemy byc we wroclawiu ok 11, ale ejszcze potzrebujemy czas na zapoznanie sie z nowymi ludzmi i domkiem dosi :)
wiec nie wiem o ktorej bedziemy wracac, malo tego, nie wiem nawet z ktorej czesci wroclawia :)
ale wracac bedziemy - to pewne :)
rozumiem ze dziuba nam dostarczy nortonka do wroclawia?
bo mamy troche kilometrow do zrobienia, wiec chyba nie ma sensu jechac do ligoty...

chyba ze macie jakiegos mikruska... mikrobka malego, biednego...
no nie wiem, nie mam za bardzo sił na kolejnego psa :(...
ech
korci mnie jeszcze cos zabrac... :(
jak wyglada sytuacja teraz?
w razie czegos - moj nr telefonu 504 783 417
jak wlacza sie poczta tzn ze rozmawiam z kims innym i trzeba probowac za chwile.
niestety duzo rozmawiam wiec czesto sie tak trafia.......

Posted

Jestem pierwszy raz na forum, trafiłam tu bo zainteresowała mnie historia Nortona. Od miesiąca śledzę co się dzieje w Ligocie. wysłałam już pieniądze na Jowitkę i Lusie (obie z nużycą przebywają w klinice we Wrocławiu). Szczególnie przeżywam wątek Nortona bo ten pies mi się przyśnił i nie mogę o nim zapomnieć. Rozważałam już adopcję ale na dzień dzisiejszy byłoby to bardzo trudne. Mam już w domu psa ze schroniska, bardzo problemowego, które boi się wszystkiego, zwłaszcza innych zwierząt i reaguje agresją Z Z DALEKA) I DEPRAESJĄ Z BLISKA. Poza tym mam 1,5 roczną córeczkę która nie ma wcale lęku przed psami - już została pogryziona w buzię i to przez naszego psa. Dlatego mam duże obawy a i rodzina nastawiona jest raczej na nie. Wracając do Nortona bardzo zależy mi żeby ten pies trafił w końcu do domu i żeby ktoś się nim zaopiekował. Ponieważ inaczej nie mogę chciałabym pomóc mu finansowo. bardzo proszę o kontakt z kimś kto bezpośrednio zajmuje się Nortonem, nie wiem czy wysyłać pieniądze bezpośrednio tej Pani z Krakowa czy może w jakiś inny sposób. Zależy mi żeby te pieniądze rzeczywiscie trafiły do Nortona a nie rozpłynęły się gdzieś nie wiadomo gdzie. Trzymam kciuki za szczęśliwe dotarcie N. do Krakowa.

Posted

Nortonek to super pies. juz w hoteliku, w samochodzie - aniołek,, łagodny, fajny psiak
jak sie okazalo wizyta w ligocie nas nie ominela a przy okazji tak pobladzilysmy ze zwiedzilysmy wszystko wokol rowniez.

Posted

[quote name='kiwi']Nortonek to super pies. juz w hoteliku, w samochodzie - aniołek,, łagodny, fajny psiak
jak sie okazalo wizyta w ligocie nas nie ominela a przy okazji tak pobladzilysmy ze zwiedzilysmy wszystko wokol rowniez.

Ale cudne wiesci-DZIĘKI!! I ciesze sie ze Nortonek to super pies, wiedzialam. To usmiechniete, radosne pysio, na zdjeciu, kiedys! Mam nadzieje,ze ten usmiech powroci, napewno, pod Wasza opieka!:p

Posted

kiwi napisał(a):
Nortonek to super pies. juz w hoteliku, w samochodzie - aniołek,, łagodny, fajny psiak

Jak to w hoteliku? Myślałam że Norton jedzie do domu tymczasowego w Krakowie.