jamnicze Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) sędzia: Tarjan Annamaria (Węgry) PSY kl.młodzieży FARAOLAND SIGI FREUD - V1, CAJC, NJ kl.pośrednia AMATO PAOLO BENEDETTO BELCANTO - bdb? kl.championów AARON ADENIKE BELONGO - V1, CACA, CACIB, BOB SUKI kl.szczeniąt DOLLY OF AMBER SUN - Vv kl.championów LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek - V2, res.CACA, res.CACIB INKA BRAVO BASHIRA African Rainbow - V1, CACA, CACIB Edited January 7, 2013 by jamnicze Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Trochę zdjęć. Część jest nieostra ale i tak się cieszę, że w hali dość jasno było i w ogóle coś widać :) Najpierw pieski: FAROLAND SIGI FREUD - V1, CAJC, NJ jeszcze przed oceną i już na ringu Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 AMATO PAOLO BENEDETTO BELCANTO - bdb? taki jestem ciekawski :) sędzina sprawdza ząbki Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 AARON ADENIKE BELONGO - V1, CACA, CACIB, BOB Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 I czas na sunie. Najpierw najmłodsza w tej grupie DOLLY OF AMBER SUN - Vv sprawdza co się dzieje na ringu i na stoliku sędzina instruuje jak się pokazuje ząbki :evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Wchodzą suki z klasy championów: LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek - V2, res.CACA, res.CACIB INKA BRAVO BASHIRA African Rainbow - V1, CACA, CACIB Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Porównanie o rasę: FAROLAND SIGI FREUD AARON ADENIKE BELONGO - BOB INKA BRAVO BASHIRA African Rainbow I pamiątkowe zdjęcie, niestety tylko połowy ekipy: AARON ADENIKE BELONGO LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek AMATO PAOLO BENEDETTO BELCANTO Quote
Asiaczek Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 jamnicze, tutaj również, raz jeszcze, gratuluję wyników:) I fajnie, że - chociaz nieostre - jednak sa zdjęcia!!!! Tych piesków nie znałam, więc z przyjemnoscia sobie na nie popatrzyłam:) Mam takie pytanie: FAROLAND czy FARAOLAND...? pzdr. Quote
Recommended Posts