Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

spróbuję dziś wstawic zdjęcia ze spacerku; ponieważ bugiego nie można spuścić ze smyczy, a chcemy, żeby pobiegał to łączymy dwie automatyczne 5 metrowe flexi i ma 10 metrów do dyspozycji :)
to taki kochany psiaczek; czemu nikt o niego nie pyta...?

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może tak będzie - oby to był dobry domek...
a ja nie wstawię nic, bo to nie były zdjęcia tylko filmiki i to tak duże (chociaż tylko minutowe), że nie daje ich rady nawet przesłać - może tz spróbuje je jakos pozmniejszać, bo przecież inne wstawialiśmy i było ok...

Posted

Kakadu, fajna jest 15 zwykła smycz lub linka.
Trzymasz końcówkę w ręku lub pod nogą:-)
A i 15metrów to już coś.
A czemu nie można go puścić?
Uciec może?

Posted (edited)

o rany cos mi się pochrzaniło, a chciałam tylko edytować/uzupełnić tekst; już drugi raz mi skasowało post; no nic, spróbuje później napisac jeszcze raz...
ale z linką będę próbować - mam taką chyba 20-metrową od onki - dziś wezme ją na spacer, tylko, ze ona jest dobra na przestrzenie bez drzew, a my chodzimy w różne miejsca...

Edited by kakadu
  • 2 weeks later...
Posted

a nic...
nie mam juz siły;
bugi sie rozkręcił, szczeka na inne psy - nauczył się od moich głupków...
on opuści mój dom rozwydrzony i zakręcony;
o ile w ogóle go opuści...

Posted

przydałby sie ktoś, kto umie robic dobre zdjęcia...
podobno zdjęcie to połowa sukcesu przy ogłoszeniach...
nie mam nikogo takiego, niestety :(
jest psi fotograf, ale pod lublinem, za daleko... :(

Posted

coś ciotki słabo trzymały kciuki, bo pogoda była... "pod psem" ;)
sesja przełożona na długi weekend, a mnie udało się zrobić "zimowe" zdjęcie bugiemu :)

Posted

dziś była sesja :)
mamy bardzo dużo fajnych zdjęć, ale niestety dopiero w poniedziałek będę mogła z nich zrobić użytek, bo mój internet nie jest aż tak sprawny, żeby cokolwiek przesyłać czy umieszczać...
bardzo dziękuję autorom zdjęć za przejechanie tylu kilometrów i poświęcenie nam kilku godzin :)

Posted

Awit napisał(a):
Wygląda jakby uważnie coś obserwował.
I to z ogromną powagą.

bardzo uważnie obserwował, czy z aparatu nie wyleci "cóś" i nie zabierze mu duszy ;)
bugi nie ma zaufania do takich urządzeń :)

wyrwaliśmy się dziś z naszego lasu i pojechaliśmy na obiad do "dziadków"
bugi bardzo ładnie zdał egzamin z dużego miasta - przespacerował się piękną, aż do placu konstytucji, więc ruch był spory; troszkę tam może stracha miał, ale ciekawość zwyciężyła; pięknie zachowywał sie w samochodzie, choć pierwsze razy były tragiczne :)

Posted

.... [I]AAAAAAAAAAA ... gdzie sa MOJE zdjęciaaaa ... ??? ... [/I]
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images10.fotosik.pl/2728/bf03d67358f903a2med.jpg[/IMG][/URL]