Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

yoshi22 napisał(a):
Inka chyba jeszcze urośnie, hm? Nie znam się na szczeniakach zbytnio. Teraz już taka postawna i duża się wydaje, a ma dopiero 4 miesiące.

Można się spodziewać, że będzie wielkości owczarka niemieckiego (i chyba ma go w przodkach, bo umaszczenie podobne, tylko włos krótszy) :)

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

El&Udun napisał(a):
Troche podobna historia, jaka mi sie przydarzyla. Poprosze o nr konta - przesle cos na Inke

Bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

Posted

Brakuje jeszcze 30 zł do operacji... Z oczkiem nieciekawie, widać, że ją boli :( łzawi i łapką drapie.

BARDZO potrzebne jest również wsparcie na karmę!

Posted

Cassi_ napisał(a):
z kasą u mnie cieniutko ale mam parę fantów na bazarek :rolleyes: jutro mogę wysłać

Dziękuję :) Mam nadzieję, że coś się ruszy z bazarkami, bo kiepsko ostatnio idą :(

Posted

__Lara napisał(a):
Cassi_, dzięki :D :D :D

:oops: cieszę się, że mogę jakoś pomóc

Cudak napisał(a):
Dziękuję :) Mam nadzieję, że coś się ruszy z bazarkami, bo kiepsko ostatnio idą :(

bo to okres wakacyjny więc wiadomo jak jest :rolleyes: ale myślę, że kupujący zawsze się znajdą :)

Posted

Cudak napisał(a):
Brakuje jeszcze 30 zł do operacji... Z oczkiem nieciekawie, widać, że ją boli :( łzawi i łapką drapie.

BARDZO potrzebne jest również wsparcie na karmę!

Jak wcześniej obiecalam moge wspomóc małym workiem karmy, tylko jak go przekazać? Moze mgro, albo Lupi będzie w Sz-nie? Kilka dni byłam odcięta od netu:(

Posted

Cudak napisał(a):
Ile by wysyłka kosztowała poleconym? Chyba najszybciej byłoby...

Ostatnio wysylalam ok 2-3 kg i placilam niecałe 20 zł:( wg mnie to dosyć duuuuuuzo!

Posted

Cudak napisał(a):
Kurcze, polecony może być do 2 kg, wtedy byłoby 9,50 zł... Paczka 2-5 kg 13 zł

U mnie na poczcie z takimi gabarytami tylko paczka przejdzie, a jak pisałam wysylalam ostatnio dwie w okolicach 2-3 kg i izaplacilam ponad 30 zł......bodajże 17 i 18 zł.... Nie pamietam, w chwili obecnej nie moge sobie pozwolić nawet na wydatek tej sumy;( dlatego moge wspomóc rzeczowo.......

Posted

magdola napisał(a):
U mnie na poczcie z takimi gabarytami tylko paczka przejdzie, a jak pisałam wysylalam ostatnio dwie w okolicach 2-3 kg i izaplacilam ponad 30 zł......bodajże 17 i 18 zł.... Nie pamietam, w chwili obecnej nie moge sobie pozwolić nawet na wydatek tej sumy;( dlatego moge wspomóc rzeczowo.......

Ja w sumie też nie mogę sobie pozwolić teraz na wydatki, a z uzbieranych na Inkę pieniędzy nawet na operację jeszcze nie mamy :(

Posted

będę W Szczecinie w niedzielę wokoło 18 stej. Magdola, jeżeli możemy spotkać się na Krasińskiego koło mojej szkoły to zabiorę karmę do Goleniowa.

Posted

mgro napisał(a):
będę W Szczecinie w niedzielę wokoło 18 stej. Magdola, jeżeli możemy spotkać się na Krasińskiego koło mojej szkoły to zabiorę karmę do Goleniowa.

O, to byłoby chyba najszybciej, wtedy AlfaLS mogłaby te 13 zł przekazać nansunie zamiast na przesyłkę....:cool3: