Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Likaa']wieczorkiem prosimy o odwiedziny :)
Będa i z wystawy i z wypadu nad morze :)
Także zapraszamy :)

Oczywiście, nie przepuścimy takiej okazji.:lol:
Zawitamy napewno w Waszej galerii
i czekamy z utęsknieniem na fotencje.

Dla Was..

Posted

Kochana
dwu- nożna i Cleosiątko są
zawiedzione nadal
nie widać naszego białego księcia...

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD

[FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]

Posted

Pańcia się totalnie rozleniwiła, toteż fotek nie ma .. :)
Naprawde .. tak mi się nie chce ..
Kochani
Opole niebardzo nam sprzyjało
bez lokaty
ale ocena doskonała
no cóż w konkurencji 8 pięknych psów
No ale i tak jestem dumna z mojego leniwca
bo on tez, on tez sie rozleniwił
spac spac i jeszcze raz spać
zero zabaw..
Chyba tak na nas działa większa ilość wolnych dni
No cóż ..
Chyba zaraz pójdzieeemy spać a jak się obudzimy to zbierzemy siły i powklejamy foty
tym razem obiecujemy
tak naprawde :)

Pozdrawiamy
Z leniiwego Taffikowa
I przesyłamy stosy buziaków

• 2 weeks later...
Posted

Patikujek dzieki za fotki, fajnie bylo sie spotkac. Za minutke powstawiam kilka fotek :)
A narazie zdam relacje z wizyty u weta..
No wiec zrobilismy Taffiemu testy alergiczne i jak sie okazalo jest prawie na wszystko uczulony, w tym pyłki traw, leszczyna i roztocza które wytwarza karma po jakimś czasie (po otwarciu) i wiele wiele innych.
Także duża trawa odpada, zn. nie powinien po takiej hasac, moze po skoszonej.. Na szczescie leszczyna i trawa powooli przestają kwitnąc i okres drapania powoli mija. Przynajmniej moze wszystko ejsc bo na sojowej karmie dlugo by nie wytrzymal, a po ryżyku z mieskiem od razu odzyskal ochote do zycia :) z czego sie bardzo ciesze.
Wiem już przynjamniej dlaczego sie tak drapal.

A w sobote staniemy sie posiadaczami pieknego torku agility (no moze piekny bedzie jak go pomaluje) w każdym razie jestem bardzo zadoowolona. Torek składa sie bodajze z 2 albo 3 hopek, slalomu i skoku w dal.

Beta dzieńdobry :) !
Życzymy miłego dzionka, a mily bedzie napewno bo pogoda chyba wszedzie dopisala. :)

A oczekiwania wszystkich przedmówców oczekujących na fotki za 5 minutek zaspokoje. Tym razem obiecuje.

Pozdrawiamyy
Angela & Taffy

Posted

Likaa napisał(a):
Patikujek dzieki za fotki, fajnie bylo sie spotkac. Za minutke powstawiam kilka fotek :)
A narazie zdam relacje z wizyty u weta..
No wiec zrobilismy Taffiemu testy alergiczne i jak sie okazalo jest prawie na wszystko uczulony, w tym pyłki traw, leszczyna i roztocza które wytwarza karma po jakimś czasie (po otwarciu) i wiele wiele innych.

Fotki śliczne dziękujemy :loveu:
Taffciu nie przejmuj się ja też na to uczulona i więcej :cool3:
Likuś próbuj a nuż się uda, allbo wyślij mi nameila :ewelinkamataninka@tlen.pl a ja spróbuje zalinkować :cool1: