Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Likaa napisał(a):
Może musisz im trochę pomóc, to spadną :cool3: Takie drugie małe białe by Ci nie zaszkodziło :diabloti:

Oj nie zaszkodziłoby, a może by nawet pomogło :cool3: Tjaaa marzenia ściętej głowy :grab:

Posted

wstyd sie przyznac ale ja jeszcze nigdy nie widzialam bialego sznaucera na zywo . chyba bardzo rzadkie sa??
Fakt są rzadkie, w Polsce jest tylko kilka hodowli białych sznaucerów. Sznuoy przeważają czarne, p&s ewneutalnie można spotkać też czarno-srebrne. ;)

Na obozie nie byłyśmy, w obawie przed za dużym obciążeniem nie do końca wykształconych stawów stwierdziłam, że w tym roku nigdzie nie jedziemy. Ale w przyszłym roku atakujemy ze zdwojoną siłą, jak tylko się uda. :lol:
A Wy? :smile:
Hm, my w tym roku też się obijaliśmy, praktycznie od tamtych wakacji nie mieliśmy okazji poskakać. :shake: No ale my też w przyszłym roku chcemy zabrać się do pracy, może nawet wybierzemy sięna fortowy obóz :loveu: Fajnie by było, zobaczyć Forzastą w akcji;)

http://www.taffy.pl/galeria/gonitwywedwoje/10.jpg
Uwielbiam foty bawiących sie piesków. A te są cudowne! :loveu:
Dzięki;)

http://www.taffy.pl/galeria/gonitwywedwoje/14.jpg
jaka radość :loveu:

westik w biegu radujący twarz to świetny widok :loveu: armas też śliczny ale jakiś taki przymulasty na tych zdjeciach w porównaniu z Taffikiem. :evil_lol:
hahaha, oj grabisz sobie u białego, oj grabisz :evil_lol:
Ale fakt, Armas jest nieco zmulony, jedynie jak się rozkręci to potrafi przyspieszyć i wystawić jęzor. ;)

Taffy jest całkiem inny, lubi ganiać, bawić się, ma rózne głupie pomysły. Dzisiaj wytarzał się w krowim łajnie :angryy: a żeby przypieczętować to boskie szaleństwo wskoczył do zżółkłego stawu, najgorsze jest to, że kiedy on coś sobie uroi w tej głowie to nic do niego nie dociera i nie spocznie póki nie zrobi tego co by chciał :shake: ajj urok rozbestwionego terriera.
Potem cały mokry z premedytacją zaczął gonić Armasińskiego, który nienawidzi wody :evil_lol:

alee tu genialnych zdjęciówww :eviltong:
nie ma to jak 2 białaski :loveu:
No trzeba przyznać, że to fajny widok :loveu::loveu::loveu:

haha no nie moge ale okreslilas arma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ciotka ty uwazaj bo sie obrazi i juz nie bedzie chcial pozowac do foteczek.
No dokładnie, zamknie sie w sobie. Bzikowa będziesz zobowiązana do zapewnienia mu wizyt u psychologa ! :diabloti: :evil_lol:

No i kilka nieudanych, poprzepalanych fot.

Posted

Likaa napisał(a):
Ale fakt, Armas jest nieco zmulony, jedynie jak się rozkręci to potrafi przyspieszyć i wystawić jęzor. ;)

To Armas chyba z charakterku do mojego przymuła podobny. Pływać nie lubi, piłka; patyki - nic z tych rzeczy go nie kręci, jedynie jak już się rozkręci to wtedy biega jak szalooony, ale tak to nic :eviltong:

Ale zawsze coraz gorzej jest po wakacjach, jak ja wyjeżdzam a zostają z nim moi rodzice - co oznacza (przez pracę i brak zamiłowania do tego typu rzeczy) krótsze spacery, żadnych rozrywek poza domem, itp. Na następne wakacje chyba biorę go ze sobą.. :razz:

Posted

To Armas chyba z charakterku do mojego przymuła podobny. Pływać nie lubi, piłka; patyki - nic z tych rzeczy go nie kręci, jedynie jak już się rozkręci to wtedy biega jak szalooony, ale tak to nic :eviltong:

Fatkycznie trafił nam się leniwy egzpemplarz, nie wiem jak inne sznaucery ale Armas jest delikatny, tchórzliwy etc. Za to jest kompletnym pieszczochem, sypia pod kołdrą, przytula się jak może :loveu: I uwielbia zabawy w domu ;)
Na spacerach kiedy jest bez Taffika, jest totalnie zmulony. Natomiast kiedy są razem Taffy go rozkręca, prowokując do zabaw przez kłapanie zębami, ciągnięcie za brodę, podgryzanie itp. No i jak ma ochotę pokazuje to bardziej rozrywkowe oblicze ;) :diabloti:

Posted

Likaa napisał(a):
Fatkycznie trafił nam się leniwy egzpemplarz, nie wiem jak inne sznaucery ale Armas jest delikatny, tchórzliwy etc. Za to jest kompletnym pieszczochem, sypia pod kołdrą, przytula się jak może :loveu: I uwielbia zabawy w domu ;)
Na spacerach kiedy jest bez Taffika, jest totalnie zmulony. Natomiast kiedy są razem Taffy go rozkręca, prowokując do zabaw przez kłapanie zębami, ciągnięcie za brodę, podgryzanie itp. No i jak ma ochotę pokazuje to bardziej rozrywkowe oblicze ;) :diabloti:

Jakaś kopia normalnie mojego Netta ;) Wszystko się zgadza oprócz koloru :eviltong:

Posted

Hej ! :multi:
Wpadam tylko na chwileczkę.. Mam dla Was trochę wakacyjnej dawki fot, z drugiej karty którą dopiero co udało mi się odzyskać :evil_lol:

Więc wstawię wieczorkiem albo jutro ! ;)

Buziaki

Fajny jest :smile: ale wspólne foty najfajniejsze :loveu:
:loveu: