Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 693
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Likaa & Taffi

Oooo Cóż za widok ?!? :razz:

Taki sam widnieje u nas na ścianie ..
(zdjęcie w kalendarzu z misiącem marzec)

Dziekujemy Likaa, że zawitałaś w Gizmowej Galerii :cool1:

Posted

Jestem jestem :D Tymczasowo nie mam dostępu do komputerka tylko tak sporadycznie :( o tak u mnie na ścianie też mój pieso stoi :D Nowe fotki niebawem .. :D:P Juz zaglądamy do Gizmusiowej galeri :)

Posted

Ooo mamy imiennika :D

Właśnie upragnione fotencje :
:lol:

W końcu fotki :)

Przedstawiam Taffikowego braciszka Armaska - sznaucerka miniaturowego :) No to na tyle fot :D Mam nadzieje ze sie podobają :)

Posted

Likaa, zdjęcia super. Taffy to po prostu białe cudo. I jego kolega sznaucerek też śliczny. Myślałaś wysłać jego zdjęcia do "Mojego Psa" na foto-konkurs? Publikacja w miesięczniku gwarantowana. :lol:

Posted

proszę prosze kogo moje oczy widzą :crazyeye:
Taffcio z Liką :)
ah zdjęcia poraz setny z kolei obejrzane ale na takiego piękniocha to i więcej mogłabym podziwiać :loveu:
Likuś a kiedy planujecie kolejne wystawy?:eviltong:

Posted

Ah jak nam miło <serducha>
Grudziądz i Opole najbliższe wystawy.
Dokładnie biały misiu :)
Lika :P Myślałam ale jakoś tak nie wysłałam a kóre proponujesz/cie wysłać :D? Bo ja bym wszystkie powysyłala :P

pOzdrawiamy

Posted

Likaa napisał(a):
Lika :P Myślałam ale jakoś tak nie wysłałam a kóre proponujesz/cie wysłać :D? Bo ja bym wszystkie powysyłala :P

pOzdrawiamy

Masz rację, wszystkie są super. Piesek cudeńko, wspaniałe plenery. :lol: Zawsze możesz wysłać kilka zdjęć. :lol: Moim skromnym zdaniem to zdjęcie w zimowej scenerii, na którym Taffik jest w czerwonej czapeczce jest tak piękne, że żal go na konkurs. Powinno pójść co najmniej na okładkę, albo duże plakaty. :lol: Ale na początek możesz je wysłać na fotokonkurs. I jeszcze to, gdzie stoi słupka. I to w zimowym lasku, gdzie stoi na pieńku. I to gdzie wyglada zza kanapy. Oj, sama nie wiem, bo wszystkie są pełne uroku, optymizmu i pokazują pięknego psa w pięknym otoczeniu. A może mała wystawa fotograficzna??? :lol: :lol: :lol: Jak Ci się podoba taki pomysł? ;)
Tak naprawdę, każde z tych zdjęć jest warte publikacji. Są ładniejsze od tych, które zazwyczaj zamieszczają w "Moim Psie". A więc wysyłaj!!! Koniecznie. :lol:

Posted

Bandanke kupiłam na westikowym forum www.westie.net.pl przesłali mi taką czerwnoiutką z imionkiem ;)

Pogoda dopisuje :D Wybieramy się na spacerek :) I żeby dzień był taki milutki,cieplutki kilka fotek z dzieciństwa :)

Park Szczytnicki- Wrocław :

Małe trymowanko :

Kąpiel w baseniku :lol:

I odpoczynek z najwiekszym kumplem :

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ! :)

Posted

[quote name='Likaa']
Małe trymowanko :

Kąpiel w baseniku :lol:

I odpoczynek z najwiekszym kumplem :

Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ! :)

O rany - kolejny przepiękny Weścik na naszym forum :loveu: Aż mi się zachciewa takiego maluszka :roll: