Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elaja']
Wiem , wiem :razz: specjalnie mi tego kudłacza pokazujesz :cool3: .... Kkanarek wzywaj na pomoc i to jak najszybciej :mad:[/QUOTE]
Ano specjalnie pokazuję bo wiem ,że w twoim typie :diabloti: co do akcji kkanarekk, to odpada bo ja za bardzo nalegałam od razu by wiedzieli że to moja sprawka.
Zdjęcia zrobiłam po kryjomu, żeby nie podpaść bardzo..:roll:
Może im się szybko znudzi bo stojąc w tym gnoju szybko się zadredzi, przynajmniej taką mam nadzieję.

• Replies 177
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do akcji kkanarekk, to odpada bo ja za bardzo nalegałam od razu by wiedzieli że to moja sprawka.

No wiesz , mi tylko chodziło o dar przekonywania:diabloti: a nie takie tam ..:razz:

Posted

[quote name='keria']
Zobaczcie co jest w krakowskim schronisku :-(
Wygląda jak siostra mojej Felulci, Jak ona przetrwa tam zimę :placz:
O rety , ja w pierwszej chwili byłam pewna , że to Felunia . One są identyczne !

Posted (edited)

Zobaczcie jakie cudeńko znalazła Kerinka w lesie. To jakiś mały gryzoń. Uciekł przed psami na drzewko a ja miałam czas pstryknąć zdjęcia. Wyglądało to jak miniaturowy oposik albo polatucha i miało rudy owłosiony ogonek :loveu:
Szukałam po zdjęciach i to chyba orzesznica z popielicowatych.

Edited by keria
Posted

Futrzak malutki jest świetny :loveu: - masz refleks , że zdążyłaś zrobić zdjęcie zanim zwiał .... a może chciał być modelem :lol: i dlatego tak fajnie pozował . Nie mam pojęcia dlaczego nie dasz rady zamieścić więcej zdjęć w poście , ja ostatnio wrzucałam bez problemu po 5 .
Biedny koziołek :-(

Posted

[quote name='elaja']Futrzak malutki jest świetny :loveu: - masz refleks , że zdążyłaś zrobić zdjęcie zanim zwiał .... a może chciał być modelem :lol: i dlatego tak fajnie pozował . [/QUOTE]
Futrzak nie zwiewał bo chyba pomału zapadał w sen zimowy i był nieco przymulony, nawet delikatnie udało mi się go dotknąć. :loveu:

Posted

[quote name='keria']
Zobaczcie co jest w krakowskim schronisku :-(
Wygląda jak siostra mojej Felulci, Jak ona przetrwa tam zimę :placz:

Tinka od wczoraj jest u nas. Zabrałam ją na dom tymczasowy ze schronu. Ona jest taka przylepna, że nie sposób od niej odejść, zawsze jest przy nodze i prosi "na rączki".
Szukam Tince stałego domku, spokojnego ciepłego ona tak strasznie pragnie kolan na wyłączność i stabilizacji. Moja siostra chciała żeby ją zostawić w Krakowie, bo stamtąd będzie łatwiej o ewentualny transport. Zostały obie z moją Felcią.
Siostra chyba się już za swoją ulubienicą Feluchą bardzo stęskniła.:loveu:
Jak zrobimy trochę zdjęć to załączę pokazać, ze one są jak siostry. Charakterki tez mają podobne. Na zabój kochają człowieka, mają małe ADHD i myślą, ze są wielkości dobermana.:cool3:

Posted

tinka w swoim nowym domu! :multi:Została zawieziona w niedzielę. Ma najwspanialszy dom jaki psi seniorek sobie wymarzy.
Zamieszkała u BasiZ w Sieradzu, ma jeszcze inne seniorki i kota do towarzystwa.:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Może ktoś chciałby mieszkać na działce z takim widokiem??? Usiłuję dłuższy czas bezskutecznie sprzedać :roll:[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/201106/183375/688605/00000015.JPG[/IMG]

Posted

Felcia kiedyś bała się kotków, teraz już rozumie, że takie przytulanko to fajna sprawa i nie ma to jak koci termofor.[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/201106/183375/714635/00000002.JPG[/IMG]

Posted

Jestem tu taaaaki ważny, wszyscy mnie kochają, mogę nawet wygrzewać się na stole pod lampką :cool3:[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/201106/183375/665502/00000032.JPG[/IMG]