keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Felcia moje małe słoneczko Rozmarzona, zamyślona, pewnie wspomina swoje "dziwne" życie. Kto zgadnie co ją trapi.... Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Stefan upolował Felkę bo smycz się ruszała, zatem klapnął na niej. Polowanie udane! "Mam ją !" Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 (edited) Wiosenne rozprężenie- czyli to co kot umie robić najlepiej. "Pani nas poszczotkowała ale trzeba ją troszkę poprawić, piaseczek fajnie masuje plecki" Edited April 18, 2013 by keria Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Wiecie jaka jest najlepsza roślinka świata. KOCIMIĘTKA! :loveu: Zobaczcie sami co za radość!!!!:lol: Mojaaaaa kocimiętka i tylko moja Czorcia !!! Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 " OOOO nie jeszcze jeden chętny na Czorcią kocimiętkę :diabloti: ?!!!" "Rudek! Ejjj ty słyszysz? To było moje! " "Będę musiał pilnować tej rabatki! HHHMMM Zrobię groźną minę może nikt nie przyjdzie?" Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Ambra patrzy na potyczki chłopaków ze stoickim spokojem. "Pchi też coś, żeby się o jakiś marny badyl tak kłócić, eeehh Ci faceci, a mówią, ze to baby są próżne!" Stefan jak zwykle z miną naćpanego niedojdy. " Allleee ło co chodzi? mnie jest tak dobrze jak jest:p, nie wiem dlaczego ale ja zawsze jestem zadowolony." Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Ruduś kolejna wiosna z nami! Oby tak dalej mój najlepszy kocie. Na wiosnę życzę Ci dużo zdrówka Nie damy się tej cholernej białaczce ani innym zdrowotnym problemom! Jesteś taki brzydki i wymarniały, prawie bezzębny, a ja i tak Cię uwielbiam. :loveu: Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Wydzielono mięsko! To był mały podstęp, żeby zwabić wszystkie koty do FOTY!:diabloti: Udało się :cool3: " Keria w akcji: Już zjedli? Sprawdzę, może jeszcze coś zostało... niestety wypucowali:roll:, a nic trudno jutro jak pani wyjdzie do pracy to się sama obsłużę, wejdę na parapet i wypucuję miski kotom.":cool3: Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 "Po jedzeniu każdy porządny kot musi się porządnie umyć. Ja Rudy jestem porządnym kotem. Moja pani to już wie ale i Wam się tym pochwalę :roll: " Najpierw nosek: jeszcze nosek... Jedna łapka ... i jeszcze troszkę ... Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Myszki idziemy pokopać! No coooo? Mówisz, ze nie wolno? A kto tu w ogóle kopał? No chyba nie ja? Ja jestem zawsze grzeczna :evil_lol: Quote
keria Posted April 18, 2013 Author Posted April 18, 2013 Jak nie wolno kopać w ogrodzie, to pozostaje nam tylko stróżowanie. Pilnować, pilnować!!!!;) Ale nuda. To może jeszcze małe zapasy? Quote
Izabela124. Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 https://lh4.googleusercontent.com/-VP3SwwNcvC0/UXAae0VkanI/AAAAAAAAAB4/qr7bLYt6rhU/s628/DSC00029.JPG fajna trójca :) Koty też fajne :) Quote
annodomini Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Jaka obszerna sesja wiosenna! Wszyscy się doczekali nareszcie sporo opóźnionej wiosny! Ale jaka radość na pyszczkach, że wreszcie ciepło i kości można pogrzać na słońcu. Quote
keria Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 18 maja w Krakowie jest MARSZ AZYLANTA. Fajna impreza :multi: , można pokazać ludziom, że psiaki ze schronisk są cudowne :loveu: My idziemy z całą trójeczką czarnulek! Quote
keria Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Ostatnia zdobycz Stefanka. Wiecie jakie było moje zdziwienie kiedy mój kocio wlókł w pysku węża? Myślałam, że znów złapał bezbronnego padalca, tym razem przywlókł żmiję z rozgryzioną głową bbbrrr. No i jak tu wytłumaczyć kotu, że to może być jego ostatnie polowanie?:shake: Zresztą on już był dwa razy ukąszony prawdopodobnie przez żmiję i raz ledwo przeżył. Quote
elaja Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Stefan Wężymord :evil_lol: czyli nowy gatunek kota:diabloti: Masz zdolne bestie , nie powiem :lol: Quote
keria Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 elaja napisał(a):Stefan Wężymord :evil_lol: czyli nowy gatunek kota:diabloti: Masz zdolne bestie , nie powiem :lol: Oby tylko Stefan Wężymord nie spotkał Żmiji Kotomorda :-( Quote
elaja Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 keria napisał(a):Oby tylko Stefan Wężymord nie spotkał Żmiji Kotomorda :-( Zaopatrz go w dzwoneczek , będzie odstraszał wszystko co spotka na drodze . Tylko czy będzie szczęśliwy nie mogąc nic upolować :shake: Quote
keria Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Felusia na Marszu Azylanta. i cała trójeczka Quote
Basia Z. Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ta żmija zrobiła na mnie ogromne wrażenie - to w Krakowie macie żmije ??? Duża ona była ? Bo na tym zdjeciu wygląda jakby była wielkości dorosłego pytona :crazyeye: Ja mam rodzinę w Krakowie, muszę ich ostrzec Quote
keria Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 Basia Z. napisał(a):Ta żmija zrobiła na mnie ogromne wrażenie - to w Krakowie macie żmije ??? Duża ona była ? Bo na tym zdjeciu wygląda jakby była wielkości dorosłego pytona :crazyeye: Ja mam rodzinę w Krakowie, muszę ich ostrzec Ja mieszkam jakieś 40 km od Krakowa, a żmije to są chyba wszędzie tam gdzie są rozległe niekoszone łąki i lasy. U nas w ogóle jest bardzo dużo gadów i płazów, bo nie ma tu rolnictwa i chemii. Najwięcej mamy padalców i jaszczurek, ropuszek itp Żmija ze zdjęcia nie jest taka znów duża, Stefik niosąc ją w pysku miał ją złapaną mniej więcej w połowie, ro wlókł ją po ziemi, zatem w całości miała jakieś max 40 cm długości. Quote
Basia Z. Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 wg. mojej dotychczasowej wiedzy to żmije były w Bieszczadach i z racji tego, że były pod ochroną ostatnio rozpowszechniły się nieco bardziej i podobno stosunkowo czesto były też spotykane w jeleniogórskim... jejku nie pójdę do lasu za nic na świecie Quote
Recommended Posts