Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SERDECZNIE ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA ZAWODY W BYDGOSZCZY

jezeli ktos nie moze lub nie chce uczestniczyc zawsze mozna sie przyjzec jak to robia NASI wspolni znajomi, ktorzy sa tutaj na tym forum :)

myslecinekwyscigi.jpg

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie odebrałam zdjęcia od fotografa. Ale to tylko fotki z soboty, te niedzielne, jeszcze sa w aparacie :wink: W kazdym razie super!!

A jak Wy się bawiliście?? Pozdrawiam! 8)

Posted

To ja poprosze o te zdjecia :)

Ja moge powiedziec tylko z mojego punktu - bylo ok - nasz zawodnik - nieoficjalnego klubu GOLDEN HUSKY TEAM :) zajął 3 miejsce w skandynawce. A pozostała reszta brała czynny udział w zorganizowanym biegu dla dzieci z psami, tzw. Junior Cross - i tutaj

WIELKIE DZIEKI DLA PAYOOKA za pomoc i pozyczenie psów.

Ja jestem szczesliwa bo moj pies wkoncu pokazał jak potrafi biegać - choc to tylko byly dzieci :) i szczerze zaczelam sie zastanawiac czy aby kiedys - czyli rok przyszly nie startowac w velo. Byl tez jeden kolega - nam nie znany ktory miał rakiete nie psa ( wyżła ) - własnie startował w velo i wygrał - pies normalnie niesamowity - zamiast lap mial motorek - to bylo niesamowite, nawet nie zdazylam mu zrobic zdjecia tak szybko zasuwał.

Zdjecia napewno beda, ale nie obiecuje kiedy - jak bede miala to dam znac i jezeli ktos bedzie na nich to moge powysyłać - napewno jest Payook i Kasia, Marcin robił zdjecia wszystkim zaprzęgom z siberianami wiec powinni być prawie wszyscy ;)

Posted

ELO!!!

jola spoxik na kazdych zawodach praktycznie pozyczam psa dla mlodych ;) zabawa byla spox, mrozno impreza wedlug mnie bardzo udana :) powroce tam napewno za rok... :) mnie po tej grochówie trzymalo az do wieczora w niedziele :evil: a teraz zdrowieje na bieszczady... przeziebiony jestem. jak by jakies fotki byly to wyslijcie na doid@wp.pl z gory dzieki za przyslanie

Posted

z ta grochowka to rzeczywiscie niewypał :( nam sie naszczescie udało uniknąć tych przykrych doswiadczen, ale jak dla mnie brakowało tyko goracej herbaty - ale moze dlatego ze lubię herbatke z cytrynka na mrozie :)

My teraz staramy sie - w naszym skladzie co byl w bydgoszczy o wyjazd do jakuszyc - jako widzowie na cale trzy dni - mamy nadzieje ze nam sie uda :)

Moze znacie jakies miejsca w tamtych okolicach - gdzie mozna z psami niedrogo ( nawet na podłodze) przenocowac - 10 osob i 6 psów ?

Posted

ELO!!!

masz szczescie ze nie jadlas grochowy ;) co do jakuszyc mam nadzieje ze uda mi sie zakfalifikowac na zawody.... :) niestety co do noclegow narazie nic sam nie wiem na ten temat... a ja zawsze herbate mam przy sobie w termosie hehe.... 8)

Posted

no trzeba bylo mi cos wspomniec o herbatce :) ale nadrobimy to kiedys hihi

trzymama za Was - Ciebie i Kaśke kciuki na nastepnym wypadzie i mam nadzieje ze zobaczymy sie na europejskich :)

Posted

ELO!!

jola spoxik nadrobimy zaleglosci przy najblizszej okazji ;) jestem ciekaw czy wyszly jakies ciekawe fotki ;) bo oczywiscie w mojej rodzince nikt nie porobilił fotek oprocz rozdania nagrod....

Posted

:D

Ja napewno mam zrobione Twoje ze startu niedzielnego i Kasi też ze startu niedzielnego , no i Twoje psiuki w przyczepie, a w sobote Maricn robił - mowil ze wszystki siberiany robil wiec napewno cos będzie. Dzis zaniosl do wywolania i mam nadzieje ze juz w srode jakies zobacze :)

Dam znac na priva

I pamietam o plakacie - poczekam na zdjecia z Bydgoszczy i cos zrobimy wtedy :)

Posted

Prosze, prosze, ale to nie ja je organizowalam :) ja tylko byłam przy okazji i zajełam sie dziećmi :) ale cieszę sie ze jesteście zadowoleni - bo ja też i było mi bardzo przyjemnie moc z Wami rozmawiać :)

Tak sobie też pomyslałam ze moze szybki bys mi przysłała kilka swoich zdjec i ja bym nad nimi popracowała ?

Posted

Prosze, prosze, ale to nie ja je organizowalam :) ja tylko byłam przy okazji i zajełam sie dziećmi :) ale cieszę sie ze jesteście zadowoleni - bo ja też i było mi bardzo przyjemnie moc z Wami rozmawiać :)

Tak sobie też pomyslałam ze moze szybki bys mi przysłała kilka swoich zdjec i ja bym nad nimi popracowała ?

Posted

dzieki za zdjecia - nie wiem czemu ale nie dostalam tyc hpostów Waszych na swoja skrzynke :(

Ja swoje juz tez widzialam i jak beda zeskanowane to podesle i pewnie za jakis czas ;) beda w galerii . Niestety jest duzo mniej fajnych niz z Wrocek i Wejherowa, ale coz nie kazde musza wychodzic dobre :(

Posted

dzieki za zdjecia - nie wiem czemu ale nie dostalam tyc hpostów Waszych na swoja skrzynke :(

Ja swoje juz tez widzialam i jak beda zeskanowane to podesle i pewnie za jakis czas ;) beda w galerii . Niestety jest duzo mniej fajnych niz z Wrocek i Wejherowa, ale coz nie kazde musza wychodzic dobre :(