Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lucyja napisał(a):
Cena kastracji jest rzeczywiście z kosmosu. W Krakowie kastracja psa kosztuje około 150 - 200 zł.
Jesli chodzi o mikro dziadziusia, to ja bym mu już takiego zabiegu nie polecała.

Zgadzam się, w jego wieku szkoda narażać go na kolejne cierpienia. Raczej nic nie zmajstruje a cena za kastrację to jakaś chyba naciągnięta przez weta!

Posted

Gosiapk napisał(a):
Kastracja samca ponad 300zł? :hmmmm: to dziwne

Rozmawiałam z Ania z Mikropsiakow i takie ceny niestety sa ..
Lucyja napisał(a):
Cena kastracji jest rzeczywiście z kosmosu. W Krakowie kastracja psa kosztuje około 150 - 200 zł.
Jesli chodzi o mikro dziadziusia, to ja bym mu już takiego zabiegu nie polecała.

W srode bedzie mial robione wszytskie badania i zobaczymy jak jego zdrowie

• 2 weeks later...
Posted (edited)

A tak sie prezentuje Mikrusek dzis :)
P. Teresa jak tylko bedzie w stanie podjedzie z nim do weta na badania teraz ma ciezki okres.
Dziekuje ogromnie Tomkowi z SM za zbiórke pieniedzy na potrzeby Staruszka :loveu: uzbierało sie 200 zł z czego 160 poszło juz na konto P. Teresy na badania.
Rozliczenia z fb :
Wpłaty:
P. Danuta Płachetko - 15 zł
P. Tomasz (zbiórka ) - 200 zł
Wydatki : 160 zł na koncie p. Teresy

Edited by kkasiiiar
Posted

Lucyja napisał(a):

Popieram. Ja też bym nie polecała zabiegu kastracji. To jest bardzo stary piesek. Po co ryzykować i zadawać mu dodatkowo ból.

Posted

co prawda ostatnio jamnikowaty dziadzio w bdt ulvhedinn, oceniany na 18-20 lat przeszedł bezproblemowo zabieg kastracji :-o, ale było to podyktowane stanem zapalnym jąder itp, jesli u tego mikruska nie ma takich problemów to chyba za duże ryzyko