dobasi Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Lucyja napisał(a):Cena kastracji jest rzeczywiście z kosmosu. W Krakowie kastracja psa kosztuje około 150 - 200 zł. Jesli chodzi o mikro dziadziusia, to ja bym mu już takiego zabiegu nie polecała. Zgadzam się, w jego wieku szkoda narażać go na kolejne cierpienia. Raczej nic nie zmajstruje a cena za kastrację to jakaś chyba naciągnięta przez weta! Quote
toyota Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Cena kosmiczna, ale takie pewnie są ceny warszawskie :roll:. Quote
kkasiiiar Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Gosiapk napisał(a):Kastracja samca ponad 300zł? :hmmmm: to dziwne Rozmawiałam z Ania z Mikropsiakow i takie ceny niestety sa .. Lucyja napisał(a):Cena kastracji jest rzeczywiście z kosmosu. W Krakowie kastracja psa kosztuje około 150 - 200 zł. Jesli chodzi o mikro dziadziusia, to ja bym mu już takiego zabiegu nie polecała. W srode bedzie mial robione wszytskie badania i zobaczymy jak jego zdrowie Quote
kkasiiiar Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 (edited) A tak sie prezentuje Mikrusek dzis :) P. Teresa jak tylko bedzie w stanie podjedzie z nim do weta na badania teraz ma ciezki okres. Dziekuje ogromnie Tomkowi z SM za zbiórke pieniedzy na potrzeby Staruszka :loveu: uzbierało sie 200 zł z czego 160 poszło juz na konto P. Teresy na badania. Rozliczenia z fb : Wpłaty: P. Danuta Płachetko - 15 zł P. Tomasz (zbiórka ) - 200 zł Wydatki : 160 zł na koncie p. Teresy Edited August 3, 2012 by kkasiiiar Quote
toyota Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Jestem pod wrażeniem współpracy z pracownikami SM. Naprawdę należą się im podziękowania ! Quote
funia Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Ale cudo dziaduś !!!Czy maleńki jest u Tereski Borcz? Quote
maja602 Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Lucyja napisał(a):Cena kastracji jest rzeczywiście z kosmosu. W Krakowie kastracja psa kosztuje około 150 - 200 zł. Jesli chodzi o mikro dziadziusia, to ja bym mu już takiego zabiegu nie polecała. Popieram. Ja też bym nie polecała zabiegu kastracji. To jest bardzo stary piesek. Po co ryzykować i zadawać mu dodatkowo ból. Quote
terierfanka Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 co prawda ostatnio jamnikowaty dziadzio w bdt ulvhedinn, oceniany na 18-20 lat przeszedł bezproblemowo zabieg kastracji :-o, ale było to podyktowane stanem zapalnym jąder itp, jesli u tego mikruska nie ma takich problemów to chyba za duże ryzyko Quote
kkasiiiar Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='funia']Ale cudo dziaduś !!!Czy maleńki jest u Tereski Borcz? Nie , jest u P. Teresy Lissowskiej :) Zdjecia : Quote
Recommended Posts