weszka Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Na blogu przy poście Szamana ktoś napisał że chciał go adoptować ale nie mógł się dodzwonić na podany nr, a że bardzo mu się spieszyło to adoptował innego sznaucka :roll::shake: Hmmm... A na karmę niestety faktury nie dam rady wystawić. Jakby sie dało inaczej to dajcie znać. Quote
lika Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Dziwne, nikt do mnie nie dzwonił .... Dostałam tylko jednego maila w jego sprawie i to było dziś rano. Od razu odpowiedziałam. Teraz czekam, czy ta Pani jeszcze się odezwie. Quote
lika Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Jutro ronja i Aga_i_Krzys jadą odwiedzić w hoteliku Grzybka i Szamana. Już jest zakupiony worek karmy dla Szamana. Jeśli nic się nie zmieni, to jutro będą nowe zdjęcia Szamana i relacja z pierwszej ręki o jego zyciu w hoteliku. Quote
lika Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 ronja, pamiętajcie go obfotografować i o wszystko wypytać. Trzymam jutro kciuki za powodzenie Waszej wyprawy. Na spacer psiuchy zabierzecie? Quote
ronja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 jak będzie pogoda, to pewnie, że zabierzemy. wypytam o wszystko Quote
lika Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Super, wypytaj koniecznie. Pogoda musi być piękna na taką okazję. Quote
ronja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Szaman ma się nieźle. Wzrok mu się nie pogarsza. Jak biega z sukami, odnajduje się - biegnie w stadzie i jest ok. Sam wypuszczony gubi się, wpada na siatkę. Strasznie mi żal Szamana:-( Aga przywiozła mu kostkę, chyba się ucieszył. Aga z Krzysiem przywieźli też worek karmy dla Szamana. Quote
lika Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Z kostki na pewno się ucieszył. On lubi takie rzeczy. I nawet psie ciasteczka lubi, co jest nieczęste wśród schroniskowych psiaków z Ostrowii. Cieszę, że karma dojechała. A zdjęcia prześliczne. Ogromnie dziękuję ronji, za odwiedziny u Szamana., a Igusi za wsparcie. Aga_i_Krzys - dziękuję za dowiezienie karmy Szamanowi. Quote
Aga i Krzyś Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Szamanek śliczny, tylko troszkę był wystraszony - trzy ciotki naraz się na niego w końcu rzuciły:cool3: Ale jest baaardzo przyjazny, miluszek... Kosteczka jak najbardziej mu sie spodobała, dostał też piszczącą piłeczkę, ale pani hotelikowa mówi, że on za piłeczkami to niebardzo:oops: genralnie chyba dość bezpiecznie czuje się w kojcu, to chyba przez oczka. Bardzo mu życzę dobrego domku! On jest naprawdę spory, i puchaty - idealny do miziania:loveu: Ale jak wpada na siatkę, to się serce kroi... Kto mu da domek?:loveu: Quote
weszka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Kochany psiaczek. Ma takie piękne, spokojne i mądre spojrzenie. Że też nikogo nie urzekł... :( Quote
lika Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Szaman to naprawdę fajny facet - i przystojny, i spokojny, i z charakterem. Naprawdę dziwię się, że nikt go nie chce. Czy naprawdę utrata wzroku to taka przeszkoda, że nie ma szansy na nowy dom ... Quote
weszka Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Szamanku gdzieś z pewnością jest twój człowiek. Tylko chyba daaaleeeeeko skoro tyle na niego czekasz :( Quote
weszka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Czeka i czeka i kiedy się doczeka...???? :( Quote
ronja Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 bazarek na hotel Grzyba i Szamana http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7230161#post7230161 Quote
*zaba* Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Bazarek na wybranego psiaka,moze to bedzie Szaman... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=82591 Quote
lika Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Nie było mnie tu tydzień. Jak dobrze, że cioteczki o Szamanie nie zapomniały. :loveu: Ronja, żaba - dziękuję za bazarki.:loveu: Quote
ronja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 bazarek (Aga i Eto - wielkie dzieki!) http://www.dogomania.pl/forum/showth...56#post7335256 Quote
lika Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 ronja :loveu:, bardzo Ci dziękuję za bazarek dla Szamanka. Quote
Aga i Krzyś Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 W środę będą odwiedzinki a więc nowe zdjęcia szamanka:loveu:wymiziamy go od wszystkich ciotek! Quote
lika Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Chętnie bym się z Wami do Szamana i Grzybka wybrała, ale akurat w środę cały dzień pracuję. :-( Wycałujcie go ode mnie i koniecznie zróbcie sesję fotograficzną. Quote
Recommended Posts